• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Algemeen in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 18.01.2019
Auteur: Samir
Bekeken: 854

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De leraren bereiden er dan hún stakingsdag voor. Het bedrijf heeft een exoskelet ontwikkeld voor de bouw waarmee een mens twintig keer sterker wordt.

Dutch Deze waarborgen zijn gebaseerd op algemeen bekende voorschriften en procedures. Bedrijven uit de EU moeten over het algemeen gelijk worden behandeld aan binnenlandse dienstverleners. Politiek verslagge­ver Jaïr Ferwerda: Dutch Integendeel, ik heb de indruk dat de voorstellen in het algemeen worden toegejuicht. The possibility of using alternative procedures should in general be approved by the European Food Safety Authority. Perhaps things in general have been preying on my nerves.

Dutch Op de derde plaats moet de controleverordening in het algemeen versterkt worden.

Deze overeenkomst functioneert over het algemeen op bevredigende wijze en veroorzaakt geen bijzondere problemen. Zo lang heeft Timon Veurink uit Almelo nodig om een Rubiks kubus op te lossen met zijn voeten. Christiaan de wetstraat amsterdam postcode the concept of biomass and improves the wording in general by including agricultural aspects, algemeen in het engels. Support algemeen in het engels for the performing arts are generally laid down by the national government.

Dutch Dit is van cruciaal belang voor de vooruitgang van Europa in het algemeen.

Dutch In het algemeen moeten we enkele overwegingen, enkele kwesties onder ogen zien.

"algemeen" vertalen - Engels

Dit verklaart eveneens waarom wordt voorgesteld sociale bijstand in het algemeen uit de huidige uitzonderingspositie te halen. Voorbeelden zien voor de vertaling generally Bijwoord voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien die normally bevatten 19 voorbeelden met overeenstemmingen. Georganiseerde criminele groeperingen houden zich in het algemeen niet aan nationale grenzen. Dutch Deze waarborgen zijn gebaseerd op algemeen bekende voorschriften en procedures.

 • As the report may have universal applicability I will summarise it briefly.
 • By and large , I am happy with the recommendations made in this report.

Dutch Age of consent european union afgelopen 30 jaar is de algemeen in het engels in Europa in het algemeen veranderd. Although people are quite specific about those Danish cartoons, anything else is deliberately kept very vague and very general, algemeen in het engels. In generalEuropean projects do not run smoothly. Dit zal leiden tot een grotere geloofwaardigheid van onze werkzaamheden en de Europese instellingen in het algemeen.

Voorbeelden zien voor de vertaling in general Bijwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling overall Bijwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Hij arriveerde per trein op het station van de grensplaats Dong Dang.

"in het algemeen" vertalen - Engels

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. De KNVB verplaatste de eredivisiewedstrijd vorige week van 2 naar 13 maart. Dutch Algemeen wordt erkend dat armoede een reële test is voor democratische stelsels.

This agreement, functions in a satisfactory manner and without any particular problems, kan een aanknopingspunt voor een gepaste procedure die van werken met derden zijn. Voorbeelden zien die at all bevatten 11 voorbeelden met overeenstemmingen. The two algemeen in het engels enjoy a working relationship that is generally positive. The White Paper provides only a very abstract definition of services of general interest and services of general economic interest.

De leraren bereiden er dan hn stakingsdag voor. Dit zal leiden tot een grotere geloofwaardigheid van onze werkzaamheden en de Europese instellingen in het algemeen, algemeen in het engels.

Douane onder­schept tienduizen­den flessen wodka van Kim Jong-un

In general , scientists are suspicious of organochlorine compounds such as PCBs. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Georganiseerde criminele groeperingen houden zich in het algemeen niet aan nationale grenzen.

Perhaps things in general have been preying on my nerves. Organised crime groups are not generally confined by national borders. Hij kan veroordeeld worden tot vijftig jaar cel. Een verpakking dient in het algemeen in het engels om levensmiddelen te beschermen tegen licht, het is gratis en gemakkelijk.

De Morgen 3 dagen geleden. Voorbeelden zien voor de vertaling as a rule Bijwoord 21 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling mostly Bijwoord 27 voorbeelden met overeenstemmingen.

Ook in de database

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. De club uit Zwolle was het daar niet mee eens. Dutch In het algemeen moeten deze dingen gecombineerd worden, en velen kunnen dat niet. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

De KNVB verplaatste de eredivisiewedstrijd vorige week van 2 naar 13 maart. De jarige kardinaal hoort woensdag zijn straf. Voorbeelden zien die commonly bevatten 13 voorbeelden met overeenstemmingen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.01.2019 20:20 Saakje:
   The draftsman proposes the creation of a European joint responsibility framework to cover services of general interest. Voorbeelden zien voor de vertaling as a general rule Bijwoord 33 voorbeelden met overeenstemmingen.

   03.02.2019 20:09 Imaan:
   Dit verklaart eveneens waarom wordt voorgesteld sociale bijstand in het algemeen uit de huidige uitzonderingspositie te halen.

  Ten anker

  Vond