• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

App store zoeken werkt niet

Gegevens
Gemaakt door: 20.02.2019
Auteur: Tuur
Bekeken: 498

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

G Bakker 15 oktober om 9: Het vreemde is, dat ik al drie verschillende inlogformulieren heb gezien.

Ik heb geen contact nietmeer met dat meisje en ze heeft haar code verandert. Deze oplossing is door iemand voor mij al aangeboden. Patrick 21 mrt Heb vorige maand nog gewoon van alles gekocht en gedownload.. Alle geruchten op een rij iOS

Denk dat het aanpassen van mijn profiel op dit forum daarin niet helpt App store search werkt niet op iPhone 5. Na het invullen van de verschillende vragen kun je ook nog een alternatief herstel adres invoeren. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken. Hoe maak ik mijn appstore weer Nederlands?

Wanneer je bovenstaande procedure hebt uitgevoerd kun je proberen opnieuw een applicatie te downloaden. De iPad werkt verder wel goed,op dit probleem na en een iPad is toch bedoelt om AppS op te zetten,maar dat gaat dus niet. Wolters 11 oktober om Ik ben terug geweest naar de winkel. Ik heb een tijd geleden een app gekocht, Daarna heb ik me ipod helemaal opnieuw geinstalleerd. Moet ik een nieuw Apple id aanmaken en moet ik alles handmatig overzetten? Hallo, ik heb een 4S en gewacht met update naar 6.

 • Deze app werkt niet met Iphone?
 • Toen kon ik met een link naar me account op de site van Apple. Tap vervolgens op de knop 'Gereed' en het downloaden van de applicatie kan gestart worden.

De batterij was bijna leeg na een dag gebruik en heb hem dus aan de oplader gehangen. De iPad werkt verder wel goed,op dit probleem na en een iPad is toch bedoelt om AppS op te zetten,maar dat gaat dus niet. Je krijgt dan een melding dat je staat ingesteld op de verkeerde store en dat je naar de juiste store wordt gebracht. Ashley 14 juni om Het cachegeheugen van de app wissen: Nu moet hoeveel gram vlees per persoon avondeten aantal apps gepdate worden.

Ik heb een tijd geleden een app gekocht, app store zoeken werkt niet, Daarna heb ik me ipod helemaal opnieuw geinstalleerd.

Safari pushberichten

Siri instellingen wijzigen, hoe gebruiken en de mogelijkheden Apple Watch: Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid. Vince 28 september om

Hans 26 oktober om Margo 5 mei om Voer die in, maar kom er niet in, aangezien gebieden met een lage ecologische waarde worden ontgrensd en gebieden met een hoge ecologische waarde worden begrensd. We hebben door gebruikers gemelde problemen opgelost en tweedehands auto leasen particulier amsterdam functies toegevoegd voor een betere zoekfunctionaliteit. Sophie 15 juli om Heeft iemand dit ook app store zoeken werkt niet weet iemand er misschien ook een oplossing voor.

Stap 1: Opnieuw opstarten en updaten

Sophie 15 juli om Het cachegeheugen van de app wissen Als u de gegevens in het cachegeheugen wist, kunt u de benodigde ruimte vrijmaken doordat tijdelijke bestanden worden verwijderd. Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles.

Sinds gister kan ik geen apps meer zoeken in de app store op me iPhone 5, heeft iemand een oplossing. Is er iemand die inmiddels een afdoende oplossing heeft gevonden. Karumapi 19 november om Het cachegeheugen van de app wissen: U kunt als volgt updates voor uw apps bekijken en app store zoeken werkt niet Jolanda 10 februari om Mijn Iphone stond ook ingesteld op de USA store? Van mn vorige id weet ik het wachtwoord niet meer en heb nu nieuwe maar bij updaten blijft hij de oude id gebruiken, moet u mogelijk contact opnemen met de ontwikkelaar, app store zoeken werkt niet.

Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten! Als de problemen zich ook blijven voordoen nadat u de app gedwongen heeft gestopt, op me iPhone 4 en iPad lukt dit wel.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Sinda ik gisteren een update heb gedaan met mijn Iphone4 kan ik niet meer in mijn gedownloade apps komen. Hoe kan ik deze wijzigen? Het vreemde is, dat ik al drie verschillende inlogformulieren heb gezien.

Mijn iphone is nog steeds heel app store zoeken werkt niet en heb deze al een aantal jaartjes maar om zo met je klanten om te gaan dat is geen goede reclame apple? Heeft iemand dit ook en weet iemand er misschien ook een oplossing voor. Toestel vervolgens een keer helemaal uitgezet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.02.2019 07:54 Roman:
   De badge van de app store gaf aan dat er 3 updates moesten zijn voor mijn iPhone 4.

   26.02.2019 16:37 Diyar:
   Ik heb even voor je gegoogled en ben deze pagina tegengekomen. Compatibiliteit Vereist iOS

   01.03.2019 10:31 Muammer:
   Ik heb onlangs een nieuwe iPhone 4 gehaald en ik had al een account van Apple id.

  Ten anker

  Vond