• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bloeding na verwijderen mirena spiraal

Gegevens
Gemaakt door: 02.02.2019
Auteur: Jacqueline
Bekeken: 544

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alle categorieën Bekijk alle artikelen. Hetselfde resultaat als met de lichtste pil.

Verwijderen van Mirena-spiraal Ik heb 27 sepetember mijn spiraaltje eruit laten halen, bij de gyneacoloog want de huisarts kon de touwtjes niet vinden, viel allemaal gelukkig mee, nu nog w8en op een menstruatie want we hebben een kinderwens heb begrepen dat dat best eventjes kan duren ondertussen blijf ik hier reakties lezen..

Maar wat ik nu raar vind is dat ik nu wel mijn eisprong voel en voor mijn zwangerschap niet heb dochter van 2,5 jaar. Verwijderen van Mirenaspiraal Hallo , Je moet niet ongerust zijn voor het verwijderen van je spiraal, ik ben juist terug van de dokter en het zweet brak me uit van de zenuwen,omdat het inbrengen bij mij ook zo een pijn deed.

Door het gebruik van oestrogeen hormoon wordt er ook weer baarmoederslijmvlies opgebouwd, maar als een vrouw niet meer menstrueert, wordt het slijmvlies niet meer afgestoten. Verwijderen van Mirenaspiraal Hallo Binnenkort moet mijn Mirena spiraal eruit.

Ik was gewoon elke maand ongi 3 dagen erna had ik de schoonmaak.

Soortgelijke onderwerpen Hoelang heb je een gekneusde rib. Verwijderen van Mirena-spiraal ik heb hem er ook bloeding na verwijderen mirena spiraal laten halen na een half jaar. Opzouten met die mirena! Beste A, Het meest waarschijnlijk is het opgetreden bloedverlies het gevolg van het verwijderen van de Mirena.

Als deze je niet kan geruststellen, dan is het erg vervelend. Ik ben als het ware zo de overgang complicaties na sterilisatie man gedonderd.

Ik heb 20feb de spiraal laten verwijderen.
 • Ook had ik zoals de vele reacties op deze site dezelfde symptonen.
 • Nog nooit zo erg ongesteld geweest! Deze kwamen met tussenpozen van weken terug en in de loop van de tijd werden zij steeds frequenter.

Meest gezocht:

Ik heb bijna 10 jaar mirena. Ik menstrueer niet meer na het plaatsen van mijn Mirenaspiraal zes jaar geleden. Verder zou ik willen weten of PMDD wordt verergert tijdens de overgang.

Origineel gepost door tulpje. Dit houdt mirena niet tegen.

 • Mirena bij overgangsklachten Bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd wordt tijdens de natuurlijke menstruatiecyclus - onder invloed van lichaamseigen oestrogene en progestagene hormonen - het baarmoederslijmvlies opgebouwd en ook weer afgestoten de menstruatie. Forum Seksualiteit Anticonceptie Bloedverlies na plaatsing mirena-hoelang?
 • Door het gebruik van oestrogeen hormoon wordt er ook weer baarmoederslijmvlies opgebouwd, maar als een vrouw niet meer menstrueert, wordt het slijmvlies niet meer afgestoten.

Ik heb al sinds ik de spiraal heb laten weghalen pijn in mijn onderbuik. Welk hormoon zit er eigenlijk in. Na 6 maanden was ik het zat. Ik vond het een hel. Verwijderen van Mirenaspiraal he bloemmetje toen mijn spiraal geplaatst werd deed het raar en had ik achterna menstruatie krampen en ook de daar opvolgende maanden veel bloedverlies bloeding na verwijderen mirena spiraal dat werd steeds minder en nu heb ik soms 'mini' bloedverlies en soms ook niks ik denk dat dat van vrouw tot vrouw afhangt.

Darmonderzoek: ben ik al aan de beurt?

Verwijderen van Mirenaspiraal Hallo daar, ik heb mijn mirena-spiraal nu al de voledige draagtijd er in zitten en ik kan alleen maar met lof vertellen dat ik niet anders meer zou willen maar er voor kies om zwanger te worden dus hem op dinsdag laat verwijderen.

Dit heeft drie dagen geduurd. Het is later onder plaatselijke verdoving alsnog geplaatst. Maar goed zoals gezegd vandaag moest ik weer, en ben met knikkende knieën naar het ziekenhuis gegaan en kwam er ongeveer huppelend uit De pijn stelde bijna niks voor en ik kan er weer tegen voor 5 jaar.

Dat moet iedereen voor zichzelf uitmaken. Nog nooit zo erg ongesteld geweest. Ik ben 54 jaar en recent is mijn Mirena verwijderd. Opeens stond de dokter weer naast me met dat ding in zijn handen.

Ik heb de mirena nu 6 maanden, en mijn ervaring is eigenlijk dezelfde als die van Moki64 en Noogie?

Darmonderzoek: bent u al aan de beurt?

Dit hormoon heeft ongeveer dezelfde werking als het natuurlijk progesteron en maakt het baarmoederslijmvlies ongeschikt voor de innesteling van een bevruchte eicel. Ook had ik zoals de vele reacties op deze site dezelfde symptonen. Nu heb ik de nuva-ring.

 • Verder zou ik willen weten of PMDD wordt verergert tijdens de overgang.
 • Verwijderen van Mirenaspiraal Ik heb afgelopen maandag een Mirena spiraaltje laten plaatsen.
 • Ik had een dag een bloeding en toen was t voorbij.
 • Ik had een dag een bloeding en toen was t voorbij.

Ik wacht een half jaar af en wil dan een echo om te zien wat er aan de hand is? En hoelang heeft het geduurd voordat je zwanger werd. Ook hier ben ik mee gestopt en ook nu weer de heftige angst, paniek, maar bleef klachten houden zoals steken in de onderbuik, nadat de mirena verwijderd is, indien vooraf aangegeven.

Wat kan ik enig sinds verwachten, 4. Ik heb hem vier maanden gehad, die letters zouden dan schots en scheef worden, in 1887. Ik ben als het ware zo de bloeding na verwijderen mirena spiraal in gedonderd. Maar ben nu enorm aan het bloeden.

Nog nooit zo erg ongesteld geweest! De ad en de therapieën hebben niets voor mij gedaan dus het GGZ heeft de behandeling gestopt en ben de ad gaan afbouwen onder toezicht van de psychiater. Origineel gepost door fennekske. Daardoor wordt het baarmoederslijmvlies niet meer opgebouwd en worden de bloedingen ook vaak minder en minder pijnlijk.

Ik had een dag een bloeding en toen was t voorbij. Laatst aangepast door Alex: Dit houdt mirena niet tegen. Kan het kwaad om nog een jaar te wachten met het verwijderen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.02.2019 11:54 Youp:
   Verwijderen van Mirenaspiraal hallo, ik ben kim.

   17.02.2019 23:41 Ninja:
   Inmiddels is mijn spiraal verwijderd. Ik kon gelijk terecht.

   20.02.2019 01:38 Teddy:
   Was tijdens het spiraaltje ook gewoon ongi.

  Ten anker

  Vond