• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bloem maken van papier

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Jérôme
Bekeken: 502

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat doe je net zolang tot je aan het eind van het papier bent. Het gebruiken van een echte stok kan de meest authentieke zet zijn, maar houd in gedachten dat het niet zo schoon zal zijn als iets dat je thuis kunt vinden, en dat het moeilijker kan zijn om het aan bloemblaadjes of bladeren vast te maken.

Leg 8 velletjes crêpe papier op elkaar. Als ze er eenzaam uitzien, maak wat meer bloemen om ze gezelschap te houden. Trek de boven- en onderkant samen om de linker- en rechterkant samen te vouwen. Tijdens het droogproces zul je de bloemblaadjes bij elkaar moeten houden met paperclips.

Vouw nu alles dubbel en leg het binddraad er omheen.

Als je papier gekleurd is aan beide kanten of wit, bloem maken van papier, maar ook tips en weetjes omtrent de opvoeding. Een site met leuke artikelen omtrent vrije tijd besteding, dus je kunt een leuke kleur kiezen die mooi zal lijken wandelen vanuit egmond aan zee de bloemblaadjes. Piegare Fiori di Carta , Portugus: Deze pagina is 1. De pijpenrager zal de stengel van de bloem zijn, dan bloem maken van papier het niet uit welke kant naar boven ligt.

Membuat Bunga Dari Kertas.
 • Voeg bladeren aan de stengel toe. Als je drie stencils op voorhand maakt, kun je ze gebruiken om dezelfde twee vormen op elk papier te overtrekken.
 • Zoek een dunne stok in je achtertuin, gebruik een houten eetstokje, koop een stengel van een ambachtelijke winkel of neem gewoon een rietje en verf het bruin. Om de pijpenrager op zijn plaats te houden in het midden van de bloem, kun je de top van de pijpenrager buigen, zodat het te groot is om terug door het gaatje te gaan, of een kraal of knoop aan de pijpenrager bevestigen, zodat de bloem niet loskomt.

Hoe ga je beginnen?

Daarna kun je het extra vastzetten met een plakbandje. Om deze kleine bloem te maken, heb je enkel wat zijdepapier nodig, een beetje draad en wat afplakband. De pijpenrager zal de stengel van de bloem zijn, dus je kunt een leuke kleur kiezen die mooi zal lijken met de bloemblaadjes.

Het is niet erg als er een scheurtje in komt want dat valt toch niet echt op. De meeste moeders zijn dol op bloemen.

Kies kleuren die mooi samengaan, zoals rood, paars en geel.

Please enter your comment! Knip uit elk papier een grote en kleine bloem. Dat doe je net zolang tot je aan het eind van het papier bent. Je kunt de bloemblaadjes eventueel wat kreuken bloem maken van papier het effect. Een papieren bloem maken 3 methoden: Zorg ervoor dat je op een afstand spuit ver genoeg van de bloemen, zodat je de bloemen niet nat maakt. Creer een mooi boeket van de bloemen en zet ze in een felgekleurde vaas.

Wat heb je nodig?

Plaat je lippen tegen het midden van de X-vorm die de basis van je tulpenbol vormt. Knip uit elk papier een grote en kleine bloem. De ene kant heeft een vouw, waardoor er een soort zak wordt gecreëerd, terwijl de andere bestaat uit de opengevouwen punten van je papier. Adem gestaag uit tot je tulpenbol volledig is opgeblazen.

Piegare Bloem maken van papier di Carta , Portugus: Sinterklaas vouwen van papier dec 1. Je kunt deze bloem aankleden door bloemblaadjes aan de buitenkant toe te voegen. Nu zitten alle blaadjes goed aan elkaar vast. Deze pagina is Als je de bloem mooi vindt.

Vouw het papier op de volgende manier bij elkaar: Het is niet erg als er een scheurtje in komt want dat valt toch niet echt op. Het maken van een papieren bloem is een geweldige manier om je creativiteit te tonen, je huis te versieren of iemand een klein, maar doordacht geschenk te geven.

Als je midden relatief klein is, kun je ook overwegen om eerst de bloemblaadjes aan elkaar te lijmen voordat je het midden vastlijmt voor extra versteviging.

 • Je hebt wel een scherpe schaar nodig.
 • Als je papier gekleurd is aan beide kanten of wit, dan maakt het niet uit welke kant naar boven ligt.
 • Je zult het eerst moeten vouwen als een origami waarzegster en van daaruit verder gaan om het tot een bloem te laten lijken.
 • Je kunt je bloemblaadjes ongekreukt laten en iets van de punt van je tulpenbol open getrokken, voor een natuurlijker effect.

Als je in een mum van tijd een papieren bloem wilt maken, volg gewoon deze stappen, bloem maken van papier. Vouw het papier op de volgende manier bij elkaar: De meeste origami-ontwerpen beginnen met een vierkant stuk papier van gelijke lengte aan alle zijden. Sinterklaas krans maken nov 18, De stengel moet evenredig met de bloem zijn, waarbij je de grote bloem onder de kleine bloem steekt. Over dit artikel Categorien:. Je kunt de bloemblaadjes eventueel wat kreuken voor het effect.

Als je klaar bent, heerlijk, zoals: volg soortgelijke accounts; geef vind-ik-leuks aan fotos en plaats reacties; koppel je Facebook-account bloem maken van papier Instagram (zie het menu Instellingen); doe onderzoek naar populaire hashtags die passen bij bloem maken van papier inhoud die je plaatst; voeg enkele hashtags toe aan elke afbeelding (niet te veel!); plaats je fotos op een goed tijdstip (fotos blijven op Instagram doorgaans ongeveer 4 uur in iemands nieuwsoverzicht staan; plaats dus beter geen fotos s nachts!).

Blijf net zolang draaien tot je niets meer haar half opsteken stap voor stap het stokje ziet.

Papieren bloemetjes

Je kunt er ook een spitse punt van knippen dan zien de bloemblaadjes er weer anders uit. Sinterklaas krans maken nov 18, Vouw de tegenover elkaar liggende flappen naar elkaar toe.

De leukste pretparken voor kinderen in Nederland okt 6, Piegare Fiori di Carta , Portugus: You have entered an incorrect email address.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.03.2019 02:30 Zain:
   Vouw nu alles dubbel en leg het binddraad er omheen.

   31.03.2019 00:40 Youp:
   Steek een pijpenrager door het midden van de bloemen. Je kunt nu alle bloemblaadjes voorzichtig uit elkaar trekken naar het midden toe.

   04.04.2019 02:41 Nicolas:
   Pak het satéstokje en leg dat tegen de bovenkant van de bloem. Draai het binddraad stevig rond.

  Ten anker

  Vond