• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Chinees restaurant oog in al

Gegevens
Gemaakt door: 25.02.2019
Auteur: Lily
Bekeken: 544

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zondag 19 juni is het vaderdag! Cafetaria Peppino Venneperhof Venneperweg Nieuw-Vennep CA.

Kom dan bij ons Chinees eten! Voordat deze koks te werk gaan kunt u nog een keuze maken uit de 9 verschillende wok sauzen. Naast de soepen staan er diverse toppings voor de soep en stokbrood. Wij wensen jullie een gelukkig, gezond, voorspoedig en een vooral smakelijk toe!! Misschien iets té warm om thuis te eten in de hitte.. Tijdens de kerstdagen hebben wij nog een paar tafels vrij! DeMeK Cafetaria Venneperhof

Het begin van een gloednieuwe maand, maar dat is niet alles wat nieuw is. Chinees restaurant oog in al   Happy   Garden   kunt u hoe maak je een bruisbal jill uit eten! Namens het Team van Lotus wensen wij jullie allen een hele fijne kerst toe. Op naar de likes! Vergeet u tijdens uw bestelling niet om een spaarkaart te vragen. Voordat deze koks te werk gaan kunt u nog een keuze maken uit de 9 verschillende wok sauzen.

Kom dan bij ons Chinees eten.

Lunchroom Maatjes Venneperstraat

Cafe-Restaurant Oog in Al, Utrecht - informatie, agendas, shows, programma, nieuws

Op zondag 1 januari zijn wij geopend van 14 tot 22 uur! Druk en spelfouten onder voorbehoud. Brasserie Cafe Sylvia's Leeuwtje Venneperweg De winnaar is Ria Buitenhuis! Houdt de pagina in de gaten voor leuke acties.

Als u iets te vieren heeft, bent u hier op juiste adres, voor groepen van 10 tot personen.

Het begin van een gloednieuwe maand, maar dat is niet alles wat nieuw is. Deze gerechten kunt u direct consumeren zonder enige bereiding. Bij   Happy   Garden   kunt u heerlijk uit eten. Vanaf woensdag 1 juni presenteren wij in het restaurant een speciale aanbiedingsmenu voor 2 personen voor een geweldige prijs. Vergeet u tijdens uw bestelling niet om een spaarkaart te vragen, chinees restaurant oog in al.

LIVE COOKING & LUXE BUFFET

Jaysfotografie Petrus Blokhof, Amsterdam. Wij kunnen voor u zowel standaard als maatwerk verzorgen voor al uw bedrijfs- feesten. Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. Uiteraard kunt u ook telefonisch uw bestelling doorgeven.

Lotus presenteert daarom een gloednieuwe menu voor 2 personen. Hebben jullie al zin in vanavond. Hiermee chinees restaurant oog in al u uw vruchtjes en andere lekkernij mee overgieten.

De komende maanden bestaat Menu la Lotus uit: DeMeK Cafetaria Venneperhof Voor alle vaste klanten die ons huidige spaarkaart hebben, kunnen deze uiteraard nog gebruiken. Nog geen plannen voor morgen.

Contact Informatie

Al vanaf 10 personen brengen wij uw buffet bij u thuis of op werk. Bij het dessertbuffet staan er een scala aan diverse soorten roomijs, waarvan u onbeperkt van kan genieten. Restaurant Upstairs Nieuw Vennep Venneperweg Om deze actie nog feestelijker te maken:

DeMeK Cafetaria Venneperhof B Vegetarische gerechten met witte rijst. Als u iets te vieren heeft, chinees restaurant oog in al, bent u hier op juiste adres, om te onderzoeken welke zenuwwortel van de nek de pijn veroorzaakt. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele collega's voor in de bediening. Hiermee kunt u uw vruchtjes en andere lekkernij mee overgieten.

Wist u dat wij veel glutenvrije gerechten hebben. Wij verloten 4 waardebonnen t.

CHINESE SPECIALITEITEN

Druk en spelfouten onder voorbehoud. Van harte gefeliciteerd met uw dinerbon t. Ons telefoonnummer is — 33

Bedrijfsborrel, verjaardagsfeestje of gezellig met de familie samen thuis. Naast de sushi en sashimi staan er lichte salades en verschillende soorten gerookte vissoorten; paling makreel en zalm. Sterkere dranken worden tegen een meerprijs ingeschonken. Meer dan de helft van de gerechten op de menukaart is glutenvrij!.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.03.2019 20:31 Zoï:
   Morgen is uw laatste kans om nog te smullen van onze speciale aanbiedingsmenu.

   12.03.2019 02:43 Noortje:
   Reserveren is niet verplicht, maar voorkomt wel een eventuele teleurstelling. Houden jullie er rekening mee dat pinnen vandaag niet mogelijk is!

   13.03.2019 01:49 Thommy:
   Op zondag 1 januari zijn wij geopend van 14 tot 22 uur!

  Ten anker

  Vond