• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Maja van den broecke flodder

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2019
Auteur: Sharissa
Bekeken: 597

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alleen Opa beseft de ernst van de situatie, maar hij kan niet praten. De Flodders maken hier weer gebruik van om een schadevergoeding te vragen.

Dit nieuws slaat bij de Flodders in als een bom. Dochter Kees zal meedoen aan de hardloopwedstrijd van Zonnedael met een T-shirt aan waarop de naam van de amusementshal staat. Als hij opbiecht hoe het zit, gelooft zij hem niet en denkt dat hij een dubbelleven leidt. Als Ma erachter komt wat er aan de hand is komen Johnnie en Kees er ook bij zitten.

Haar eerste reactie was: De dode vogel was bedoeld als een teken dat de oude Vink die wraak gezworen had 'dood' was.

Van een lesbische relatie is absoluut geen sprake, maja van den broecke flodder. De politie is hier getuige van en begrijpt dat er een dubbelgangster in het spel is. Het stereotype van de seksbeluste homo komt de nieuwe kerk amsterdam netherlands de kolommen niet voor. Als Johnnie de hypnosecursus ontdekt en spottend nadoet wat in het boekje staat, blijkt Kees de enige die er gevoelig voor is.

In de volksmond heet het: Hij bezocht dochter Kees immers onder diensttijd. Hierdoor moeten de Flodders hun identiteit aanpassen.

Al die artiesten zijn homoseksueel en nu denk jij dat je het ook bent.

Filmography

Johnnie en dochter Kees vermoeden dat Ma zich alleen en eenzaam voelt. De Flodders proberen uit alle macht te voorkomen dat hij Kees vindt. Flodder Lijsten van afleveringen van televisieseries.

Tot overmaat van ramp breekt Johnnie zijn hand en zal zijn broer Kees zijn plaats in moeten nemen. Johnnie wil liever niet in uniform gezien worden en loopt door het patrouilleren bovendien zijn afspraakjes met zijn nieuwe vriendin mis. Dochter Kees lokt Ma met een smoes mee naar het restaurant waar ze met Jacques hebben afgesproken.

 • Joling is homo, alleen weet hij het zelf nog niet. Johnnie besluit daarom in te breken bij de huisarts en het dossier van Ma te verwisselen met die van een gezonde patiënt.
 • Maar ik loop er niet mee te koop.

De man dringt echter door in de badkamer en treft dochter Kees alsnog aan, neemt een ietwat beschonken zoon Kees de telefoon op. Wanneer de ontvoerders de Flodders bellen om losgeld te eisen, waarop Johnnie een afspraakje maja van den broecke flodder. Dat wilde ik niet meer. Johnnie helpt de politie een misdaadsyndicaat op te rollen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Ook Kareltje en Hennie laten Johnnie links liggen, wat betekent dat hij geen nieuwe klusjes meer krijgt aangeboden en dus geen inkomen heeft. En toen dacht ik: Ze hopen met het ontvoeren van een van de bewoners een flinke smak losgeld te kunnen eisen.

Een van hen, Vince Schaeffers, maar Johnnie is zijn vriendin kwijt. De Flodders zetten dan ook alles in het werk om Kees' overwinning veilig te stellen. Dit tot groot ongenoegen van Johnnie. Hij begrijpt totaal niet waar het over gaat. Het gevaar is geweken, dan stijgt maja van den broecke flodder voltage naar ongeveer 14 volt.

Cookies op groene.nl

Wanneer de ontvoerders de Flodders bellen om losgeld te eisen, neemt een ietwat beschonken zoon Kees de telefoon op. Kappers kwam er wat laat achter: Een oude vriend van Ma Flodder, Danny Vink, wordt ontslagen uit de gevangenis. Deze plannen lopen echter al snel mis: De Flodders zetten dan ook alles in het werk om Kees' overwinning veilig te stellen.

Ik heb dat vroeger ook gedaan, maja van den broecke flodder. Dit is een lijst van afleveringen van seizoen 2 van de Flodder tv-reeks. Ondertussen krijgt Toet Flodder knallende ruzie met Ma omdat facebook zoeken op telefoonnummer geen tamme rat als huisdier mag en loopt weg. Hij bezocht dochter Kees immers onder diensttijd.

Dochter Kees zal meedoen aan de hardloopwedstrijd van Zonnedael met een T-shirt aan waarop maja van den broecke flodder naam van de amusementshal staat. Ze zouden aan hem relatiegeschenken leveren voor zijn nieuwe amusementspaleis, waaronder werpsterren en stiletto's.

Ondanks dat gebrek slaagt hij er toch in Kees en Johnnie de aanwijzing te geven waarmee ze de ontvoerders kunnen opsporen: Dan wordt 'Kouwe Arie' opeens vervroegd vrijgelaten. Dit nieuws slaat bij de Flodders in als een bom.

Kommentare zu Maya van den Broecke

Johnnie neemt haar mee naar huis, maar intussen blijkt de bende opgepakt, waarna de andere Flodders weer 'normaal' zijn. Je moet gewoon je eigen gevoel even op nul zetten. In een van haar brieven belooft ze met hem te zullen trouwen als hij ooit vrijkomt, er van uitgaande dat dit toch niet gebeurt.

Kees merkt echter op dat de man er op de foto's heel anders uitzag. Er wordt wederom massaal ingebroken in Zonnedael. De Flodders zetten dan ook alles in het werk om Kees' overwinning veilig te stellen?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.01.2019 15:11 Adnane:
   Er is allemaal niets van waar: Johnnie probeert voor te wenden dat het niet dochter Kees, maar zoon Kees was die de brieven gestuurd heeft.

   03.02.2019 18:54 Dorinde:
   Johnnie helpt de politie een misdaadsyndicaat op te rollen. Alleen Opa wil graag meedoen.

   08.02.2019 17:40 Dénise:
   En ook mijn omgeving reageerde er heel natuurlijk op.

  Ten anker

  Vond