• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Minicamping de swaenebloem uitgeest

Gegevens
Gemaakt door: 20.02.2019
Auteur: Krijntje
Bekeken: 648

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kies een internationale website Zoover. Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Noord-Holland?

Onze waterrijke omgeving leent zich zeer goed om te kanoën,te surfen of te zeilen. Alkmaar en Zaanse schans zelfs met de fiets goed te doen. Vergeet u ook niet een bezoek te brengen aan de Zaanse Schans! Er waren voldoende lege plekken maar die waren al wel gereserveerd??? Centraal in Noord Holland t. Super sanitair, wordt meerdere malen per dag schoongemaakt. Camping Minicamping de Swaenebloem.

De houten vlonders vonden wij ideaal. Kies een internationale website Zoover. Whlen Sie eine internationale Website Zoover. Ruime plaatsen, fijn gras. Oder eigene Bewertung schreiben.

 • Sind Sie der Eigentümer? De nette sanitaire voorzieningen zijn voldoende aanwezig en worden meerdere keren per dag schoongemaakt.
 • In de vakantieweken worden er regelmatig pannenkoeken gebakken en mogen de kinderen gratis aanschuiven!

Faciliteiten

Mooie ruime plaatsen, leuke omgeving. Aan vliegtuiggeluiden afhankelijk van de windrichting waren we snel gewend en zeker aanvaardbaar. De houten vlonders vonden wij ideaal. Laat je niet tegenhouden door de angst voor vliegtuiggeluiden. Ruim een maand hebben we genoten op deze gastvrije minicamping vanwege de ruime plaatsen en het vrije uitzicht op het polderlandschap. Aanschouw het wonder van geboortes van kalveren en lammeren.

 • Bewertung abgeben Fotos hinzufügen Videos hinzufügen Infos hinzufügen.
 • Het nabijgelegen Krommenie voorziet met meerdere supermarkten in de dagelijkse boodschappen en heeft daarnaast een gezellige winkelstraat. Wij waren hier 5 jaar geleden ook en het zal ook nu onze laatste keer niet zijn geweest.

Zeer vriendelijke en leuke eigenaren: De bereikbaarheid van grote steden zoals Amsterdam en Haarlem vonden wij ook een pr, bv door de duingebieden en het Noord-Hollandse polderlandschap met schilderachtige dorpjes. En vele mogelijkheden op de fiets of met de auto, minicamping de swaenebloem uitgeest. Fietsmogelijkheden naar alle windstreken zijn er genoeg, zo'n 30 km. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website.

Fietsroutes in de buurt

De bereikbaarheid van grote steden zoals Amsterdam en Haarlem vonden wij ook een pré, zo'n 30 km. Het is heerlijk vertoeven, tussen onze koeien en schapen! Nummer 1 van 1 camping in Uitgeest.

Voor zowel jong en oud kan dit een bijzondere ervaring zijn. De laatste week van onze zomervakantie afgesloten minicamping de swaenebloem uitgeest deze camping?

Kies een internationale website Zoover. Mooie camping met zeer ruime plaatsen. Al met al een uitgelezen mogelijkheid om heerlijk te kamperen. Voor de kleine kampeerders onder ons, hebben wij een zandbak een schommel en een wip op het campingveld.

Mooie camping met zeer ruime plaatsen.

Prima sanitair, wordt div. Landelijk, geweldig, sanitair piekfijn, geheel zeer verzorgd en een plezierige gastvrouw. Vergeet u ook niet een bezoek te brengen aan de Zaanse Schans! Geweldige camping, ruime plaatsen. Er waren voldoende lege plekken maar die waren al wel gereserveerd???

In de vakantieweken worden er regelmatig pannenkoeken gebakken en mogen de kinderen gratis aanschuiven, minicamping de swaenebloem uitgeest. Damit besteht minicamping de swaenebloem uitgeest Zoover die Chance neben dem Lesen und Schreiben von Hotelbewertungen auch gezielt individuelle Fragen zu stellen.

Ruim een maand hebben we genoten op deze gastvrije minicamping vanwege de ruime plaatsen en het vrije uitzicht op het polderlandschap? Wij hebben ze nauwelijks gehoord maar dat is afhankelijk van de windrichting. Al met al een uitgelezen mogelijkheid om heerlijk te kamperen.

Een kanoverhuurbedrijf ligt op loopafstand van onze minicamping! White label coffee amsterdam vriendelijke en leuke eigenaren:.

Familie Rodenburg heet u van harte welkom op minicamping de Swaenebloem in Uitgeest, een kleine camping in Noord-Holland.

30 Nederlandse reviews over Camping Minicamping de Swaenebloem

Onze boerderijcamping is aangesloten bij VEKABO , deze accommodaties zijn landelijk, karakteristiek ,charmant en voldoen aan kwaliteitseisen. In de omgeving zeer veel te ondernemen, ook op fietsafstand erg leuk. Ruim een maand hebben we genoten op deze gastvrije minicamping vanwege de ruime plaatsen en het vrije uitzicht op het polderlandschap.

Camping prima voor senioren, niet voor gezinnen met grotere kinderen.

Bent u de eigenaar. Deze steden zijn snel per trein te bereiken ,maar ook met de fiets? Er waren voldoende lege plekken maar die waren al wel gereserveerd??.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.03.2019 02:31 Ilja:
   Klein minpuntje vonden wij dat er maar twee watertappunten waren, zodat je als je pech had een behoorlijk stukje moest lopen met je gieter. We komen graag terug op deze minicamping!

  Ten anker

  Vond