• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Openingstijden cafe de knip oudkarspel

Gegevens
Gemaakt door: 09.02.2019
Auteur: Henriëtta
Bekeken: 585

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dus allemaal cowboyverhalen wat jullie horen! Bij mooi weer is het terras gewoon geopend.

Dus reserveren binnen is helaas niet meer mogelijk. Hier weer de agenda: Op voorhand wensen wij iedereen een mooie lichtjesavond, zuurkoolcup en beddenrace toe. Dus reserveer vanaf nu voor zaterdag 1 December !! Groetjes Team De Knip.

Een ongeluk zit in een heel klein hoekje. Over   Privacybeleid   Login.

De keuken blijft gesloten deze dag. Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. Graag allemaal stemmen op Caf De Knip via deze link www. Nou we zijn er klaar voor!. Heerlijke Tapas vooraf, Paella en een dessert toe.

Zwembad Waarland Jonkerstraat 23, Waarland. Vrijdag en zaterdag zijn wij normaal geopend echter inmiddels qua tafels wel vol gereserveerd; Zondag zijn wij ook normaal geopend. Ondanks de mindere weersvoorspelling gaat het katknuppelen gewoon door!!!

Oudkarspel

La bodega Verdronkenoord , Alkmaar. Groetjes Team De Knip. Dat is zeker niet waar!! Nou we zijn er klaar voor!!

De beste moeder die onze aardappels schilt, wast, strijkt en boodschappen doet voor De Knip. Andere gedeelte van het terras open bij mooi weer.

Nou we zijn er klaar voor!. Voor deze avond hebben wij nog tafels vrij. De beste moeder die onze aardappels schilt, strijkt en boodschappen doet voor De Knip, so you can find your dream job. Wegens succes van de afgelopen keer en de vele vragen van gasten organiseren wij op en vrijdag 30 november en zaterdag 1 december a, openingstijden cafe de knip oudkarspel.

De keuken blijft gesloten deze dag.

M.P. Stolk

Hier weer de agenda. Hier ook weer onze agenda: Groetjes Jeroen, Gudy en medewerkers.

Geef je telefonisch op ajb. Sauna Javali Hectorlaan 3, Waarland. Andere gedeelte van het terras open bij mooi weer. Dit weekend zijn wij door feestjes en overige reserveringen helemaal vol gereserveerd. Zwembad Waarland Jonkerstraat 23, Heerhugowaard.

Routes in de buurt

Hier weer even de agenda: Met de boot naar ons eiland waar we lunchen met ons vaste team verzorgd door Inge Veldhuis!! Lekker eten en drinken Tuitjenhorn Kalverdijk 2a, Tuitjenhorn. Daarna besloten feest; terras is uiteraard normaal open.

Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. De keuken blijft gesloten deze dag, openingstijden cafe de knip oudkarspel. Daarna besloten feest; terras is uiteraard normaal open. Ook massaal delen aub!!. Hier ook weer onze agenda:. Hier weer even de agenda: Dit weekend zijn wij door feestjes en overige reserveringen helemaal vol gereserveerd.

Op voorhand wensen wij iedereen kpn prepaid sms naar buitenland mooie lichtjesavond, zuurkoolcup en beddenrace toe.

Zij bezochten ons vanmorgen tijdens de jubileumrit met bijna man Allemaal aan de koffie met onze huisgemaakte appeltaart!! Gister trad hij ook bij ons op tijdens een privé feestje en het was één groot feest!! Geniet gewoon maar even mee allemaal.

Ivm met grote groepenAlkmaar, zaterdag en zondag VOL gereserveerd. Koel Koelmalaanmaar kan iets sneller en de prijs laten we even buiten beschouwing.

Daarna besloten feest; terras is uiteraard normaal open.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.02.2019 01:29 Christiano:
   Over   Privacybeleid   Login.

   20.02.2019 07:02 Ouissal:
   Dit weekend staat het café in het teken van flink wat reserveringen en feestjes op alle dagen. Keuken sluit om

  Ten anker

  Vond