• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat heb ik nodig om mijn auto te verkopen

Gegevens
Gemaakt door: 05.04.2019
Auteur: Sherona
Bekeken: 565

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar nu staat jouw naam erop. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sommige kopers zullen liever op het moment zelf de auto betalen. U heeft de volgende middelen nodig voordat u een afspraak maakt met de koper: In deze blog kunt u lezen wat u mee moet nemen als u uw auto verkoopt via Autoinkoopspecialist. De betaling dient dan wel voor Voor de verkoop van je auto heb je dezelfde papieren nodig, als die je kreeg bij het kopen van de auto.

U kunt met de koper afspreken dat het geldbedrag contant wordt betaald.

Sinds 1 januari is het papieren kentekenbewijs van de auto vervangen door een pasje. Voorheen had je voor een APK keuring je kentekenpapieren nodig. Wat je nodig hebt om je auto te verkopen is niet echt heel veel. In deze blog kunt u lezen wat u mee wat heb ik nodig om mijn auto te verkopen nemen als u uw auto verkoopt via Autoinkoopspecialist.

Auto verkopen Auto direct verkopen Auto taxeren Bedrijfswagen verkopen Auto snel verkopen Autowaarde Camper verkopen Auto verkopen contant geld Dagwaarde auto Caravan verkopen Auto verkopen particulier Hoeveel is mijn auto waard. Je zult namelijk niet de eerste zijn die moet ontdekken dat Deel II, ofwel het Overschrijvingsbewijs, they dont read that its part of a movie.

 • Ik wil mijn auto verkopen Automakelaar. Het tweede deel heb je zelf als het goed is voorzien van 4 cijfers welke je hebt gekregen tijdens de overschrijving van de auto op jouw naam.
 • Kan een autobedrijf het kenteken niet voor je overschrijven of koop je een tweedehands auto van een particulier, dan moet je voor het overschrijven van het kentekenbewijs naar het postkantoor.

Kentekencard

Evenals een verse APK. Zie de afbeeldingen onderaan de pagina voor verduidelijking. Kentekencard Sinds 1 januari is het papieren kentekenbewijs van de auto vervangen door een pasje. Je hebt alle 3 de delen nodig om de auto te verkopen. Het maakt niet uit of je de auto gaat verkopen aan een particulier, een handelaar, een inkoper, een garage of een autohandelaar. Tevens krijg je bij de auto het APK keuringsbewijs.

Dit is uiteraard ook mogelijk maar let wel goed op.

 • Dit papier heb je destijds ontvangen samen met de kentekenpas.
 • Je wilt je auto gaan verkopen. Normaal bewaar je het overschrijvingsbewijs op een veilige plek en houdt deze los van de overige papieren.

Voor de verkoop van je auto heb je dezelfde papieren nodig, als die je kreeg bij het kopen van de auto. Betalingen op vrijdag na Als het goed is zijn de 4 lege vakjes ingevuld met 4 cijfers. Dit is uiteraard ook mogelijk maar let wel goed op.

Bij je auto horen papieren.

Wat heb ik nodig bij de verkoop?

Ben je alleen het A4 papier kwijt met de tenaamstellingscode, dan kun je voor slechts 1 euro een nieuw papier aanvragen. De volgende autopapieren zou je vervolgens bij je auto moeten hebben: Dit deel heb je nodig wanneer je jouw auto wilt verkopen.

Want als het originele instructieboekje en onderhoudsboekje van de auto nog aanwezig zijn, er een paar mooie foto's bij te publiceren en ervoor te gaan zorgen dat je jouw tweedehands auto voor de juiste prijs gaat verkopen. De betaling wordt meestal direct verwerkt als het bij dezelfde bank gebeurt! Als dit niet gebeurt dan blijft u de wettelijke eigenaar en is het mogelijk dat u eventuele boetes thuis krijgt.

Waarmee het tijd wordt om een advertentie te gaan maken, doet dat eigenlijk afbreuk aan de hele auto? Dit is uiteraard ook mogelijk maar let wel last minute vakantie duitsland all inclusive op. En doordat ze er wat heb ik nodig om mijn auto te verkopen meer uitzien, dan wekt dat vaak net nog een beetje meer vertrouwen op in de auto en in de verkoper van de auto.

Laat een reactie achter

Wil je wat prijsbewuster nieuwe ruitenwissers kopen, rijd dan even langs de automaterialenhandel of de bouwmarkt. De kentekenpapieren, een papier dat aantoont dat de auto APK goedgekeurd is en de zogenaamde groene kaart, die je van je verzekeringsmaatschappij krijgt. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel 1A is het voertuigbewijs technische gegevens bevat van de auto. Hier zitten wel kosten aan verbonden wat zo rond de 37,- euro ligt.

Het tweede deel heb je zelf als het goed is voorzien van 4 cijfers welke je hebt gekregen tijdens de overschrijving van de auto op jouw naam. Evenals een verse APK. En als je dan toch met je auto bezig bent, welke papieren nodig, wat heb ik nodig om mijn auto te verkopen.

Ook een paar frisse nieuwe kunststof wieldoppen kosten maar enkele tientjes. Zodra de auto schoon en netjes is en fris ruikt, rijd buttons maken zonder machine direct ook even langs het tankstation om de bandenspanning te controleren, alle papieren en boekjes die bij de auto horen verzameld zijn en alle vloeistoffen op niveau zijn.

Maar wanneer heb je welke papieren nou nodig. U kunt het volgende verwachten:. Een auto verkopen, dus u kunt niks meer doen. De kentekenpas is de vervanger en vervangt meerdere kentekendelen.

Welke papieren nodig bij overschrijven auto?

Op dat rapport staat vermeld tot wanneer de auto goedgekeurd is. Met deze 2 stukken kun je de auto overschrijven en dus verkopen.

Ook een paar frisse nieuwe kunststof wieldoppen kosten maar enkele tientjes. Ook de nieuwe eigenaar zal het kenteken op zijn naam moeten zetten als hij besloten heeft jouw auto te kopen.

Verder is het handig om altijd een Europees schadeformulier in je auto te hebben. Maar wanneer heb je welke papieren nou nodig. Normaal bewaar je het overschrijvingsbewijs op een veilige plek en houdt deze los van de overige papieren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.04.2019 02:05 Millie:
   Bijvoorbeeld bij de APK. Bespreek wie deze kosten voldoet.

   21.04.2019 19:54 Mason:
   Is dit later dan

   30.04.2019 12:56 Nima:
   Kan een autobedrijf het kenteken niet voor je overschrijven of koop je een tweedehands auto van een particulier, dan moet je voor het overschrijven van het kentekenbewijs naar het postkantoor.

  Ten anker

  Vond