• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat is een goed profielwerkstuk

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Christos
Bekeken: 627

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit kan bijvoorbeeld zijn hoe je aan een sponsor komt of hoe Rotterdam ervoor kan zorgen dat de Olympische Spelen hiernaartoe komt. Je kunt dit doen door middel van een PowerPointpresentatie, computerpresentatie, videopresentatie, een proefopstelling, maquette, tentoonstelling of constructie.

Wij hebben deze website speciaal voor scholieren zoals jou gemaakt om je te helpen met het kiezen van een goed profielwerkstuk onderwerp.

Het cijfer dat je krijgt voor je profielwerkstuk maakt onderdeel uit van het combinatiecijfer, het telt mee als schoolexamencijfer.

Wat is een profielwerkstuk eigenlijk, en hoe belangrijk is het? Om deze reden kun je jouw hoofdvraag opsplitsen in een aantal deelvragen. Eindelijk, je zit in de laatste klas en één van de dingen die je nog te doen staat is een profielwerkstuk maken. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. In studielessen presenteren van enkele voorbeeld profielwerkstukken.

Eindelijk, We are intelligent blondes. Dit kan per school verschillen! Een profielwerkstuk maken kost veel tijd en je moet dit niet onderschatten. Het aantal bladzijden van je profielwerkstuk is niet belangrijk. Red bull holden racing team news hebt een onderwerp gekozen en deze is goedgekeurd door je begeleider.

Het is ook belangrijk om te controleren of je overal de juiste bronvermelding bij hebt gezet en of de paginanummering overeenkomt met de inhoudsopgave, wat is een goed profielwerkstuk.

Stappenplan

Deze geeft dit weer door aan de teamleider. Daarom is het erg belangrijk om een goed cijfer te krijgen, het bepaalt voor een deel of je voor je eindexamen slaagt. Samenwerken in tweetallen Je profielwerkstuk maak je samen met een klasgenoot. Vaak hebben bronnen een literatuurlijst aan het eind of verwijzen ze naar een andere informatiebron.

Dit doet de mentor in samenwerking met enkele collega’s. Om je hierbij een handje te helpen hebben we voor jou dit stappenplan gemaakt. Je kiest een onderzoeksopzet.

Kies voor een logische volgorde waardoor ieder hoofdstuk het verhaal over je onderzoek laat doorlopen. Bekijk hieronder een video van Hogeschool Rotterdam over het maken van een plan van aanpak. Je moet hiervoor rekening houden met het profiel die je in de 3de klas hebt gekozen, wat is een goed profielwerkstuk.

Je kunt het beste alles lezen en notities maken van wat je wilt aanpassen. Zorg dat jullie allebei evenveel gesprekstijd krijgen en stem de inhoud goed op elkaar af.

Bij welk vak maak je jouw profielwerkstuk?

De kans is tevens kleiner dat je iets over het hoofd ziet. Wanneer je het alleen wilt maken moet je er rekening mee houden dat het je meer tijd en energie zal kosten, werk je samen met iemand anders dan kun je allebei enkele taken op je nemen.

Wanneer je begeleider jouw profielwerkstuk onderwerp heeft goedgekeurd kun je beginnen met het maken van je profielwerkstuk.

Educatie en School Subrubriek: In de conclusie vat je alle hoofdstukken die je hiervoor hebt behandeld samen. Het overzicht moet op deze datum goedgekeurd zijn door de begeleider. Samenwerken in tweetallen Je profielwerkstuk maak je samen met een klasgenoot! Dit gebeurt wat is een goed profielwerkstuk je school in bijvoorbeeld de aula, of gesplitst in lokalen. Dit kan per school verschillen.

Hoe kom je aan een vernieuwend biologie profielwerkstuk onderwerp?

Bij het maken van je profielwerkstuk zijn verschillende algemene vaardigheden erg belangrijk. Top, je hebt je onderzoek gedaan, conclusies getrokken en heel je profielwerkstuk geschreven. Je kunt het beste alles lezen en notities maken van wat je wilt aanpassen.

 • Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
 • Het maken van dit werkstuk begint met h….
 • Daarom is het ook belangrijk dat je hebt gekozen voor een onderwerp waar je echt interesse in hebt.
 • Het kan ook mogelijk zijn dat je dit onderwerp niet kunt maken bij het vak dat je hebt gekozen.

Het slimste is om je profielwerkstuk bij n van jouw profielvakken te maken, maar houd ook rekening met je toekomstige studie, wat is een goed profielwerkstuk, waaronder onder andere afschaffing van de Eerste Kamer. Het is ook belangrijk om te controleren of je overal de juiste bronvermelding bij hebt gezet en of de paginanummering overeenkomt met de inhoudsopgave. Wanneer je nog geen enkele informatie hebt zal je vanaf het begin moeten beginnen.

Dit kan bijvoorbeeld zijn hoe je aan een wat is een goed profielwerkstuk komt of hoe Rotterdam ervoor kan zorgen dat de Olympische Spelen hiernaartoe komt. Bekijk het profielwerkstuk stappenplan en ga direct aan de slag. Je kiest een partner. Profielwerkstuk als onderdeel van het eindexamen havo en vwo Het profielwerkstuk pws is een verplicht onderdeel van het eindexamen!

Stap 2: Onderwerp beperken en onderzoeksvraag formuleren

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Maak een lijstje met onderwerpen waarover je een profielwerkstuk wilt maken en leg dit voor bij je begeleider.

Wanneer je het leuk vind is het een stuk eenvoudiger te maken dan wanneer je er totaal geen interesse in hebt. Om je hierbij een handje te helpen hebben we voor jou dit stappenplan gemaakt.

Verzin een aantal trefwoorden en schrijf deze op en ga op onderzoek uit. Vergeet niet om overal een bron bij te zetten waar de informatie vandaan komt. Weet je nog niet precies wat je na deze opleiding wilt doen. Je kunt ook mensen bedanken die je hebben geholpen bij het maken van je profielwerkstuk, wat is een goed profielwerkstuk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.04.2019 06:10 Marijana:
   Wanneer je bijvoorbeeld Economie hebt gekozen in je vakkenpakket en geen Scheikunde, is het natuurlijk niet mogelijk om een profielwerkstuk bij scheikunde te maken. Je hebt misschien al informatie over je gekozen onderwerp, wanneer je al enkele bronnen hebt, kun je vanuit daar proberen verder te zoeken.

  Ten anker

  Vond