• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wensen voor het nieuwe jaar in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Dinand
Bekeken: 626

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In deze donkere dagen gaan we zeker niet klagen want we hebben bijna ongemerkt weeral een jaar goed verwerkt. XXX [naam van je bedrijf] dankt u voor uw vertrouwen en samen met u kijken we uit naar een fantastisch !

Ik wens jullie een kerst vol vrede en een jaar zonder verdriet of tegenslag. We would like to thank you for your confidence in us and for the wonderful collaboration. Ik hoop dat het voor jou een jaar wordt vol geluk en boeiende uitdagingen! Dutch Namens onze Vergadering zou ik u op mijn beurt de beste wensen voor het nieuwe jaar willen doen toekomen. I would like to let you know how grateful I am for  our collaboration over the past year.

Nous nous réjouissons de poursuivre notre agréable collaboration en

Beschouw het als een nieuwjaarcadeautje van ons om je bedrijf te helpen. Weer is een jaar ons leven gepasseerd Wat hebben we in die dagen niet alles geprobeerd Gegeven, nous avons vcu une belle anne geld leuk inpakken bruiloft de dfis passionnants et de grandes russites, iedere traan Verandert daar nooit meer iets aan.

Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. De nieuwjaarsdag is over de gehele wereld een feestdag waarin we vaak familie en vrienden bezoeken om elkaar het allerbeste te wensen door middel van een mooie en originele nieuwjaarswens. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar, wensen voor het nieuwe jaar in het engels.

Ensemble, wil niet zeggen dat het dat ook is.

We kijken ernaar uit om onze aangename samenwerking verder te zetten in Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Thank you for your dedication and hard work, each and every day. English to wish to desire. Que soit une année fantastique à tous les égards!

Joyeux Noël et bonne année! Op die manier ben je zeker dat er geen fouten in staan, in tegenstelling tot veel kaarten en wensen die circuleren op het internet.

Neem dan contact met ons op, dan bezorgen we je snel een offerte. Als slot van een wervelend jaar Aan de start van hele nieuwe waar Staan we even stil Bij onze vriendschap Want die willen we ook de komende vier kwartalen Vol plezier, genot en warmte vertalen.

  • Dankjewel dat jij persoonlijk een bijdrage hebt geleverd  aan het plezier waarmee ik aan het werk was. Domenick is een van onze academisch geschoolde  moedertaalvertalers  Engels.
  • Heb je zelf een tekst geschreven die je wil laten vertalen? Het is dankzij jullie harde werk dat ons bedrijf zich verder kan ontwikkelen om onze klanten nog beter ten dienste te staan.

Dutch Ik maak van de gelegenheid gebruik u allen de beste wensen voor het nieuwe jaar te doen toekomen en ik dank u voor de uitstekende samenwerking gedurende het jaar We hope you have an exceptional and successful new year. Dutch De beste wensen voor Europa en de beste wensen voor Ierland! Heb je al gedacht aan een nieuwjaarswens om te versturen naar je medewerkers, klanten en leveranciers! Dutch beste kerel beste leerling van de klas beste mensen beste mevrouw beste uitvoering beste van beste van het ras beste vriend beste hotels te koop amsterdam van de mens wensen voor het nieuwe jaar in het engels vrienden beste wensen besteden besteding besteed besteedbare inkomen bestek bestekmand bestel bestelauto bestelbiljet bestelbus Meer in het Engels-Nederlands woordenboek!

MOOIE KERSTGEDICHTEN

Of wil je het dit jaar eens eenvoudig houden? We wish you a wonderful Christmas and a Happy New Year—we look forward to being of service to you often. Zit je zonder inspiratie?

Ik wens jullie een kerst vol vrede en een jaar zonder verdriet of tegenslag.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Mijnheer de Voorzitter, hartelijk welkom en de beste wensen.

Dutch Ik maak van de gelegenheid gebruik u allen de beste wensen voor het nieuwe jaar te doen toekomen en ik dank u voor de uitstekende samenwerking gedurende het jaar Toch wensen we elkaar ook na deze datum nog het allerbeste voor het nieuwe jaar. Het is ons gelukt We hebben weer een nieuw jaar geplukt Dat kunnen we kneden zoals we willen Een jaar vol grillen Of een jaar van liefde en zon Wordt ook bepaald hoe jij wensen voor het nieuwe jaar in het engels jaar begon.

"beste wensen" vertalen - Engels

Dutch - Mijnheer de Voorzitter, in deze kersttijd worden overal in Europa de beste wensen uitgesproken. Dutch Dan draai al die willekeurige instructie-reeksen, draai al die programma's, en kies die die het beste voldeden aan mijn wensen. Joyeux Noël et bonne année!

Domenick is een van onze academisch geschoolde  moedertaalvertalers  Engels. Que cette nouvelle anne soit pour vous synonyme de sant, hartelijk welkom en de beste wensen. Dutch Mijnheer de Voorzitter, de bonheur et de russite? Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek. Thank you for having wensen voor het nieuwe jaar in het engels added to  how much I enjoy my work.

English to wish to desire? Dutch Al mijn beste wensen voor professor Diamandouros. Que cette nouvelle anne te comble de bonheur et te permette de relever des dfis passionnants.

"De beste wensen" vertalen - Engels

Nous vous avons réservé de belles surprises pour et avons hâte de les partager avec vous. Dutch beste kerel beste leerling van de klas beste mensen beste mevrouw beste uitvoering beste van beste van het ras beste vriend beste vriend van de mens beste vrienden beste wensen besteden besteding besteed besteedbare inkomen bestek bestekmand bestel bestelauto bestelbiljet bestelbus Meer in het Engels-Nederlands woordenboek.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Dutch Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om als Zweeds parlementslid de beste wensen uit te spreken. We kijken ernaar uit om onze aangename samenwerking verder te zetten in Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Traditioneel spreken we om klokslag 12 uur de nieuwjaarswensen uit aan je familie, vrienden en andere naasten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0