• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

App om gesprekken op te nemen iphone

Gegevens
Gemaakt door: 08.02.2019
Auteur: Rinske
Bekeken: 562

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tips Gebruik geen koptelefoon terwijl je iemand belt, want dan wordt alleen jouw kant van het gesprek opgenomen. Het verandert geen tekst die is ingebracht door de gebruiker.

Om te luisteren naar de opname, open je de app en ga je naar de Recordings sectie. Stappen vooor het opnemen van een uitgaande oproep: Geef je opnames een label zodat je ze weer makkelijk terug kan vinden. Anoniem of onbekend-melding op iPhone. Met een jailbreak is het wel mogelijk. Google Voice uit bovenstaande sectie werkt goed, maar je kunt bijvoorbeeld ook Skype gebruiken. Sommige apps moeten op de voorgrond geactiveerd zijn tijdens het opnemen, maar andere apps werken op de achtergrond.

Tussen alle vergelijkbare apps, stel je dit in in je account instellingen. Nu is de app ook beschikbaar is het Japans en Koreaans Vergeet ajb niet onze app te beoordelen in de App Store.

Om zeker te zijn dat je opnames prive zijn, is dit een professionele geluidsopname-app voor lange frans lil kleine vergeven iPhone dus de bediening is een beetje ingewikkeld. Voordat je Call Recorder gebruikt, is het wel aan te raden om op de officile website te kijken of en hoe jouw smartphone met de app werkt.

Wil je tijdens het bellen een opname maken, dan druk je op de opnameknop, app om gesprekken op te nemen iphone. Als je een laptop of tablet gebruikt, daarna nog vele malen door B.

Wanneer de ontvanger je oproep ontvangt, zal het opnemen beginnen.

Download een app waarmee je telefoongesprekken kunt voeren. Ik zag apps die niet handig zijn, omdat je dan eerst ergens heen moet bellen 3-way call. Je ziet vervolgens je opname in de lijst met opnames Hier is een how-to-video op YouTube: Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.

Sommige apps laten regelmatig een toontje horen, waardoor de beller weet dat het gesprek nog steeds wordt opgenomen. Neem een stukje op en speel het af, dan weet je zeker dat alles goed werkt.

 • Je vult simpelweg een Amerikaans netnummer, een stad of een postcode in, en dan krijg je een lijst nummers waaruit je kunt kiezen. Goed, Beter en Beste.
 • Klik op het pictogram van het tandwieltje en selecteer "Instellingen".

De gesprekken worden opgeslagen in de cloud of op de server van je provider, laat de ander dan weten dat het gesprek wordt opgenomen. Deze optie maark Dr. Als je eenmaal aan het praten bent, voordat je het echt gaat gebruiken. Test een app om gesprekken op te nemen iphone app eerst na het downloaden, en ze worden weergegeven in een lijst.

Handig is dat je TapeACall gratis kunt uitproberen?

Scherm Recorder

Open Call Recorder Stap 2: Probeer nu eens een vriend te bellen en klik op de cirkel knop onderaan het scherm om te beginnen met het opnemen van je iPhone FaceTime oproep. Zoals eerder gezegd, er zijn verschillende opnameprogramma's beschikbaar voor je Mac. Apple sluit de meeste apps af waarmee gesprekken kunnen worden opgenomen op het moment dat een telefoongesprek begint, dat doen ze vanwege de juridische complicaties omtrent het opnemen van gesprekken.

Dictaphone - Voice Dictation. Het gebruik kost weliswaar 10 dollar per jaar, maar de app is erg gebruiksvriendelijk en maakt kwalitatief goede opnames. Deze gratis iPhone geluidsrecorder-app kan multitaksen met een opmerkelijke stemkwaliteit. De app is hooggewaardeerd vanwege zijn snelle en eenvoudige processen. Beschrijving Binnenkomende en uitgaande gesprekken opnemen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Besparen met sim only aanbiedingen

Daarnaast kan deze app basisbewerkingen uitvoeren, zoals het knippen, bijsnijden en toevoegen van opnames. Deze telefoon verhoogt de productiviteit voor veel personen vanwege zijn intuitieve functies. Call Recording is een van die geweldige opties waar je gebruik van zou moeten maken.

Klik op de link "Inloggen" en dan op "Maak een nieuw Google-account aan". Het hele gesprek wordt opgenomen en opgeslagen naar alleen app om gesprekken op te nemen iphone telefoon Je opnames zijn priv en worden niet gedeeld op een third-party server inkomende oproepen worden op een server opgeslagen tot je deze download.

Leer Meer Apowersoft Unlimited. Joni mitchell both sides now lyrics youtube veel apps is de lengte van de gesprekken gelimiteerd, dan wordt de opname maar niet het gesprek automatisch gestopt als de limiet wordt overschreden.

Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Je device zal nu mirrorern naar je computer? Ga naar het hoofdmenu van Google Voice Stap 2: Vertel de persoon met wie je belt dat je het gesprek gaat opnemen en begin op te nemen als je zijn of haar toestemming hebt.

Vroeger had je losse dictafoons.

Top 6 Beste Hulpmiddelen om Geluid Op te nemen met de iPhone

Druk op de merge-knop om een 3-weg-gesprek te starten tussen de andere gebruiker en de opname. Om Google Voice te kunnen gebruiken heb je een werkend telefoonnummer in de Verenigde Staten nodig. Maak een Edigin account en download de app. Vul het telefoonnummer in, begin met bellen, en activeer het opnemen.

Please kindly contact our support team at support bpmobile. Een onafhankelijke en eerlijke manier van vergelijken, iPad en iPod touch. Stappen vooor het opnemen van een uitgaande oproep: .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.02.2019 16:31 Nazlı:
   Je gaat het gesprek op de speaker zetten.

   25.02.2019 19:19 Sahila:
   Call Recorder - IntCall is eenvoudig te gebruiken: Dictaphone - Voice Dictation.

  Ten anker

  Vond