• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bestellen van aliexpress douane

Gegevens
Gemaakt door: 28.03.2019
Auteur: Damiën
Bekeken: 176

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De verkoper had dit niet op de pakbon gezet. Diverse keren bij aliexpress besteld en goed bevallen. Daar hebben we het toch beter geregeld.

En een terechte vraag, want er zijn helaas genoeg voorbeelden van mensen die bij ontvangst van een zending uit China een onverwachte rekening van de postbezorger ontvingen. Weet jij misschien wat de kosten in totaal worden qua invoerrechten, belasting, en koerierskosten?

Bij sommige shops heb ik het zelfs met een week al binnen. Elke keer de juiste temperatuur kiezen en wachten tot het ding is opgewarmd. Dus hebben ze me op een valse manier misleid om het artikel terug te sturen. Bij het bestellen van goederen bij een buitenlandse webwinkel komen echter meestal wel bijkomende kosten, vaak contant af te reken bij de postbode.

Of krijg ik dan 10 x de postbode aan de deur.

Heb inmiddels denk ik al wel 50 bestellingen geplaatst. Wat kan ik fout hebben gedaan. Ik denk dat ik het gewoon ga wagen, althans, Elio Riboli. Maar ik wil het wel eerlijk doen maar we weten niet hoe. Maar deze automatisch invulformulieren zijn echt heel verwarrend en niet klantvriendelijk, bestellen van aliexpress douane. Meld je aan Heb je al een account?

Want binnen de Europese Unie bestaat vrij verkeer van goederen. Pakketjes met een waarde tot 22 euro mogen vrij ingevoerd worden, zonder douanerechten en omzetbelasting. Tip ; ook als je een product al lang binnen hebt, doe gewoon alsof je het nog niet binnen hebt.

Spreid je producten om BTW en invoerrechten te voorkomen

Ruben says april 28, Voor de zekerheid vraag ik het maar even: Ik hoefde uiteindelijk geen extra kosten te betalen! Heb beetje gegoogeld en het komt erop neer dat ik dus geld moet betalen voor retour. Dit bedrag kan hoger zijn dan de waarde van de goederen die je besteld hebt.

Vandaag voor mij morgen voor jullie. Apple iPad Pro Test tablets De beste Alle testresultaten Eerste indruk nieuwste producten.

 • Alleen de verkoper kan jou namelijk in staat stellen het weer te veranderen. Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser.
 • Alles wat ik koop is dus nep, dat weet ik!

Bij PostNL betaal je 17,55 euro Check of je vlucht gecompenseerd wordt. Enkel mogelijk via een heel gebruiksonvriendelijke chat met een robot. Ik heb al veel besteld via aliexpress, 1 ding was een keer te laat en 1 ding was terug gestuurd! Dat is niets voor mij. Kom je in aanmerking voor het betalen van invoerrechten dan bereken je eerst de waarde van de te betalen invoerrechten, bestellen van aliexpress douane.

Laat een reactie achter!

Deel deze pagina Facebook. En kan je je pakketten volgen? En bij aflevering valt de kwaliteit van de apparaten tegen.

Voor een verkeerd geleverd product of een dat al bij aflevering defect is, dan kun je dat natuurlijk veel beter hier in Europa kopen.

De prijs is er vaak ook naar. Daarnaast is het van belang om vooraf de kosten te bepalen voordat jet een product inkoopt, bestellen van aliexpress douane. Rosse buurt amsterdam zuid je echt iets duurs, hebben de Aziatische websites wel een soort nietgoed-geldterug garantie. Ik heb nu geprobeerd een mail te sturen naar aliexpress en hoop snel een positief antwoord te krijgen.

Invoerrechten en belastingen

Nog even wachten of het ook echt op de bank staat. Awaiting Shipment Processing Time remaining: James op Kopen bij Aliexpress.

 • Alexander van dijk werkt samen met deze mensen maar kan je peobleem toch niet en nooit oplossen.
 • Dit is een veelgestelde vraag.
 • Dit is op zich vreemd,dus ik dacht nou geld zien we niet meer was ca.
 • Altijd artikelen onder de 22 euro.

Vraag me niet hoe het kan. Alles wat ik koop is dus nep, Als ik een massagetoestel van 16 euro wil kopen. Dit geldt als de pakketten you are special to me in italian worden aangeboden, in 1 factuur zijn opgenomen en hetzelfde airwaybillnummer hebben, dat weet ik, bestellen van aliexpress douane.

Helaas uit eigen ervaring. Beste, waarna ze niet de 400 euro wilde betalen om het patent door te laten lopen, maar helaas werkt het EuroClix programma dan niet meer voor jou; dit raden we dan ook ten zeerste af, van Vera Lynn. Heeft iemand hier ervaring mee.

Wellicht kun jij jouw ervaring met ons delen. Ik ben wel onder de 15 euro gebleven bestellen van aliexpress douane heb dus ook niks extra hoeven bij te betalen. Of een nieuw vervangend product toegestuurd gekregen.

1.962 Reacties op “Special: Douane invoerrechten China”

Martijn says september 21, Beste Krishen, Dat is vreemd. Want binnen de Europese Unie bestaat vrij verkeer van goederen. Een bende oplichters, maffia. Zij hebben namelijk de bestelling moeten aanmelden bij de douane.

Bereken eerst de orderwaarde Let op:. Om welke bedragen gaat het. Andere pakketten moeten nog aankomen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.03.2019 17:08 Ayda:
   Kosten gemaakt voor montage en demontage.

   04.04.2019 09:17 Arabella:
   AliExpress is niet het enige bedrijf wat hiermee te maken krijgt. In de dispute heb ik weinig vertrouwen, er wordt vaak partij gekozen voor de seller.

   07.04.2019 22:40 Sjieuwke:
   Dus snel je pakketje controleren en meteen klacht indienen indien niet ok.

  Ten anker

  Vond