• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De heksen roald dahl leeftijd

Gegevens
Gemaakt door: 22.03.2019
Auteur: Soulaïman
Bekeken: 690

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hij en zijn oma besluiten om meer van de drank te maken en op die manier kunnen ze overal ter wereld alle heksen uitroeien. ArnouAnnie Berchem-Antwerpen 21 januari Ik raad dit product aan.

Dit is geschreven door Ghuryann van 8 jaar.

Zelf zegt Roald Dahl hierover: Spannend Grappig Fantasierijk hilarisch. We hebben het voorgelezen en hij kon telkens niet wachten om te ontdekken wat er nu weer zou gebeuren met de heksen en vooral met de muizen.

Het is een geweldig boek voor kinderen dat hun fantasie laat prikkelen, zoals Roald Dahl dat zo goed kan. Alle bindwijzen en edities 6. Gruwelijke rijmen · Rotbeesten · Rijmsoep Romans:

De heksen is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl! Ik vond het heel leuk. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Nouw als dislekt is het heel fijn dat er luisterboeken zijn? Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Je leeft echt mee met de hoofdpersonen.

Geschreven bij De Fantastische Bibliotheek van Roald Dahl - De heksen Dit boek heb ik gelezen in mijn kinderjaren en ging toen volledig op in het verhaal, daarom is het me ook steeds bijgebeven. Een fantastisch boek, dat ik al ontzettend vaak gelezen heb.
  • Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.
  • En er zullen nog heel wat keren bij komen.

Samenvatting

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. De begeleidende illustraties van Quentin Blake zorgen voor dat leuke tikkeltje extra. Het is een geweldig boek voor kinderen dat hun fantasie laat prikkelen, zoals Roald Dahl dat zo goed kan. Rekenmachine en bureau accessoires. Zijn kinderboeken zijn niet zoet, maar vooral erg grappig en ze zitten vol leuke, wijze lessen.

Dit boek is echt een aanrader. Origineel bedacht, en de typische Dahl fantasie? Dit is geen sprookje? Het is niet zo'n stom kleuterboek over heksen waar de heksen dood gemaakt worden en de mensen vrolijk verder leven. Heksen zijn overigens gewone vrouwen die men slechts aan kleine details kan herkennen.

KIES EEN WINKEL

Geschreven bij De Fantastische Bibliotheek van Roald Dahl - De heksen Heel leuk boek, mijn dochter heeft het boek in 1 adem uitgelezen. Geschreven bij De Fantastische Bibliotheek van Roald Dahl - De heksen Leuk boek dat ik voor mijn 9-jarige op de e-book reader heb gezet zodat ie makkelijk mee kon in de koffer naar de vakantiebestemming.

De jongen word een muis en heeft nog maar negen jaar te leven dat is al erg genoeg. Overwater De Kwakel 18 oktober Ik raad dit product aan.

De heksen is een fantastisch kinderboek de heksen roald dahl leeftijd bestsellerauteur Roald Dahl. Roald Dahl De reuzenperzik 5. Jonathan Cape. In het plan moeten alle kinderen op maandag negen uur op school in muizen veranderen, waarna het verschrikte schoolpersoneel ze zal doden met bezems, Nederlandse vertaling van Fontein.

Geef een beoordeling van 1 tot 5 sterren.

Roald Dahl

Noesli purmerend 4 oktober Ik raad dit product aan. Bruna maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Een grappig en spannend boek waarbij je jouw fantasie de vrije loop kan laten gaan! Geen afbeelding lokaal en wel op Wikidata.

  • Maar dat is goed voor de woordenschat.
  • Kinderboeken Kinderboek van de maand Prentenboeken Kinder luisterboeken Informatieve boeken Toon alle kinderboeken.
  • Vooral De Heksen vond ik enorm spannend en heb ik ontelbaar keer gelezen.
  • Zyrantha 11 februari Ik raad dit product aan.

Bekijk de hele lijst. Dat is het belangrijkste Enige minpunt is dat de taal soms wat ouderwets overkomt? Je krijgt gewoon tranen in je ogen van het lachen. Heksen zijn overigens gewone vrouwen die men slechts aan kleine details kan herkennen.

Dit boek is een echte klassieker. Het accent van de opperheks is fantastisch, nu lees ik het mijn zoon voor en hij vind dit boek net zo leuk en spannend als ik al die jaren gelden, de heksen roald dahl leeftijd. De jongen word een de heksen roald dahl leeftijd en heeft nog maar negen jaar te leven dat is al erg genoeg. Geschreven bij De Fantastische Bibliotheek van Roald Dahl - De heksen Als kind las mijn vader mij dit boek voor, ik moet er elke keer weer om lachen! Na de jubileum-editie van Matilda kan ik De Heksen natuurlijk niet meer laten liggen.

Navigatiemenu

Zelf zegt Roald Dahl hierover: Alle heksen drinken ervan, veranderen in muizen en worden door het hotelpersoneel opgejaagd en gedood. Perfect voor autoritten of bedtijd.

Ook de reuzenperzik en de gvr zijn erg leuk om te lezen. Oirsbeek 12 juli Spannend Grappig Fantasierijk hilarisch.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0