• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De mallemolen van het leven songtekst

Gegevens
Gemaakt door: 16.02.2019
Auteur: Matthis
Bekeken: 472

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Da's zonde van m'n goeie pak. Amsterdam-Rotterdam - De Familie Doorsnee. Anneke - Max van Praag.

Geef mij je liefde - Lydia Rennie. One good reason · Gastarbeiders - Farce Majeure. De blusvereniging - De Geiten. Alles wat ik doe - Toek. Geef mij een pils en een klare.

Bij het oude veer - Orkest zonder Naam. De blusvereniging - De Geiten. Hee Lekker Baissie - Sweet Ik moet voor de mallemolen van het leven songtekst les een gedicht beschrijven in een presentatie, ik moet alleen wel een gedicht gebruiken waar ook een naam bij staat… En dat ik die ook kan noemen.

De Dijk - Fred Peerdeman. De Bruid - Zangeres Zonder Naam.

Het licht van de toren. Een nieuw Lied voor Jan en Alleman. Door de bossen, door de heide.

Navigatiemenu

Candy Sweet Performer s: Ik moet voor nederlands les een gedicht beschrijven in een presentatie, ik moet alleen wel een gedicht gebruiken waar ook een naam bij staat… En dat ik die ook kan noemen! Vink de liedjes aan die u zoekt. Hee Lekker Baissie - Sweet Dat gaat naar Den Bosch toe.

 • E je al un maad - Schuilnaam Olifant. De oude muzikant ·
 • Bij 't lied der gitaren - Winnie Dobber.

Als je trouwt, trouw dan uit liefde - Truus Koopmans en De Windmolens? De man met de banjo - Ger de Roos. Mooi gedicht en voor iedereen wel van toepassing. Een nieuw lied, Geschiedenis van een jarige Vrouw! Het lied van Antje. De oudjes die doen het nog best - The Ramblers.

Recent gezocht

De Jordaanwals - Johnny Jordaan. Ex ore Infantium - Kees Volendam. Annie Palmen · Met vriendelijke groet Loïs de Jong, 15jr.

De parel van de Jordaan - Johnny Jordaan. Een beetje clementie, Excellentie - Willy Walden. De wereld is van hem - Manna de Wijs-Mouton. De drie klokken van het leven - Tony Schmitz! Het leven is een toverbal. Handbalmania - Joop Bouwman.

De Mallemolen

Bambino - Stan Haag. Dit blog met dank aan seniorennet is enkel voor NIET-commerciële doeleinden. De blusvereniging - De Geiten. Amelisweerd - Marijke Boon. O - Lunchroom Marsch.

Hee Lekker Baissie - Sweet Arthur Schroeck - Jet Loring Performer s: De Dijk - Fred Peerdeman. Der Knig ist zurck - Wolfgang Schwalbe. Eendjes voeren - Don Quishocking. Het Jagerslied - Ger de Roos. Een arme jongen - J. Als pappie naast me zat - Kleine Loesje.

De top 40 nieuwsbrief ontvangen?

Goddank, er komt weer schaarste. De speelbal - Zangeres Zonder Naam. Charlie Chaplin - Mieke.

M - Lunchroom Marsch. En we lachen maar - Jules de Corte. Dan is er nog hoop - Vader Abraham.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.02.2019 00:51 Anne-Lynn:
   Hopend op een positief antwoord dank ik u! Het is weer feest hier in de kroeg - John D‚.

  Ten anker

  Vond