• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dora friends in het nederlands

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Hadi
Bekeken: 43

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

X De ruimte in Lanceer jezelf de ruimte in met deze Nick Jr. Als Dora bij haar vrienden is, hebben ze het altijd gezellig.

Dora haar vrienden werken samen om Betty, de eetkar van Abuela, razendsnel schoon te maken. Tijdens een spannend potje junglebal schiet Tooks de toekan te hulp als de bal verdwijnt! X Feestelijk stickerplezier Maak je eigen feestelijke stickerboek met je favoriete personages van Nick Jr. Kom op kids, tijd om de boutjes aan te draaien! X Dora's rolschaatsavontuur Ga samen met Dora, Boots en Benny mee op deze razendsnelle achtbaan door de bergen!

X De Teamwedstrijd Er wordt een teamwedstrijd georganiseerd.

Wij hebben ervoor gekozen om filmpjes dora friends in het nederlands het Nederlands op deze pagina te laten zien. Leah en Zac verheugen zich in een potje bowlen. Er wacht een groot avontuur op je. Boots, haar rugzakje en de zingende kaart helpen haar altijd uit de brand bij het beantwoorden van de vragen? Dora opent de deur van haar huis.

X Regenwoud-talentenjacht Boots heeft hulp nodig om zijn bananen te vinden voordat de Regenwoud-talentenjacht begint. Stap met Dora het ijs op en help haar een winnende schaatsroutine te bedenken. Vooral als ze tot leven komen in deze 1,2,3 kleur!
 • De avonturen van Dora de Ontdekker spelen zich af in de Zuid-Amerikaanse jungle. Klem heeft het gevoel dat ze niet belangrijk is, loopt weg en raakt per ongeluk verdwaald, maar als Rusty, Ruby en de Barrels de handen ineen slaan, vinden ze haar gelukkig weer terug.
 • Leah en Zac verheugen zich in een potje bowlen! X Elfenhulp Dora en Boots hebben hulp nodig om een brug te repareren!

Meiden spelletjes

Boots, haar rugzakje en de zingende kaart helpen haar altijd uit de brand bij het beantwoorden van de vragen. X Zoek de kittens Help Dora, Boots en Diego een nachtlamp gebruiken zodat ze de kittens in het donker kunnen vinden! Leid in dit gratis online puzzelspel voor kleuters Rusty door drie doolhoven om zijn verdwenen gadgets te vinden. Kijk hoe deze pixels samenkomen om een vintastisch plaatje te maken van de gekste guppy in heel Bubbletucky.

De avonturen van Dora de Ontdekker spelen zich af in de Zuid-Amerikaanse jungle. Dora en Boots hebben hulp nodig om een brug te repareren!

Boots, dora friends in het nederlands, haar rugzakje en de zingende kaart helpen haar altijd uit de brand bij het beantwoorden van de vragen. Ook aapje Boots en haar rugzak spelen een belangrijke rol binnen de serie.

Een Brief voor Swieber X Stierenstampij Blaze en Pickle moeten snel aan een groep boze stieren ontsnappen. Help Dora en Boots de achtbaan nog sneller te laten gaan door te stampen. X Kamp Bella Vista Het is tijd voor zomerkamp.

Dora and Friends Spelletjes

Heb jij nog leuke toevoegingen voor Kids-Tube. X De ballonredding Dora en Boots gebruiken Isa's ballonnen om Zwieber en de chocoladekoekjes te redden! X Cadeautjes geven Bij Dora zijn de feestdagen begonnen!

Met filmpjes van onder andere:.

X Samen sterk met teamwerk Wanneer Nella en haar team de wedstrijd dreigen te verliezen, vertelt Koningin Mama haar het geheim om te winnen: We gaan naar het circus. Dora en Boots hebben een heel cool plan om te ontsnappen uit de ijsgrot. Een Brief voor Swieber. Bedankt voor het bekijken van dora friends in het nederlands site en geniet van het wachtwoord email vergeten live.nl.

Laten we verborgen vormen zoeken met Blaze en de Monsterwielen! Wanneer een eekhoorn ervandoor gaat met Sammy's bloem, bouwt Rusty een machine voor hem om de bloem terug te halen! X Kamp Bella Vista Het is tijd voor zomerkamp!

Vier de winterse feestdagen samen met jouw Nick Jr. Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookie Policy. Tv Gids Apps Contact. Bij Dora zijn de feestdagen begonnen. Blaze, Stripes en AJ zijn op weg naar het wenswiel om een wens te doen? X 1, verdienen ze sterren, popcorn maken zoet machine ze Baby Jaguar kunnen zoeken. Als spelers alle dora friends in het nederlands kunnen vinden en aantikken, 3 kleur.

Dora en Pablo rijden op de rug van een argentinosaurus om de rivier over te steken, of een stuk sneller fietsen op de beat van je favoriete lied.

Dora and Friends

Kijk hoe deze pixels samenkomen om een vintastisch plaatje te maken van de gekste guppy in heel Bubbletucky. Blaze, Stripes en AJ zijn op weg naar het wenswiel om een wens te doen. Dora and Friends Als Dora bij haar vrienden is, hebben ze het altijd gezellig.

Leer hoe je er net zo uit kunt zien als je favoriete guppy dankzij vintastische gezichtsschmink. Dora, Baby Jaguar en Emma willen snel een vogel helpen, every Wednesday at 20:00. Boots heeft hulp nodig om zijn bananen te vinden voordat de Regenwoud-talentenjacht begint. Home Peuter Dora.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.04.2019 16:03 Inas:
   Ze hebben hulp nodig om bij de waterval te komen.

   17.04.2019 21:26 Usman:
   Dora, Diego en Boots zijn op een logeeravontuur om een cape terug te brengen naar een kasteel. Wanneer Dora, Pablo, Naiya en Emma een zwerm zangvogels tegenkomen, zingt Emma een liedje met de muzikale dieren.

   27.04.2019 08:01 Rintje:
   Welkom in het Vrolijke Feestdagen-vakantieoord van Nick Jr.

  Ten anker

  Vond