• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe vind je het meewerkend voorwerp duits

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Silvester
Bekeken: 874

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onderwerp Lijdend voorwerp Meewerkend voorwerp ik mij, me aan mij, me jij jou, je aan jou, je hij, zij, het hem, haar, het aan hem, aan haar       wij ons aan ons jullie jullie aan jullie zij hen hun , aan hen Als een meewerkend voorwerp met  aan begint, dan kan je aan weglaten.

Na 'aus, bei, mit, nach' enz. Ontleden Je moet de persoonsvorm, het onderwerp, meewerkend vwp en lijdend vwp kunnen vinden.

Na 'aus, bei, mit, nach' enz. Overslaan en naar de inhoud gaan. Doe de onderstaande oefeningen om te kijken of je de uitleg begrepen hebt! Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Individueel studeren is niet doeltreffend aangezien je geen leerplan krijgt en niemand je feedback geeft.

Ze geeft haar zus bloemen cadeau. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Ich gehe fast jede n Sonntag in die Kirche. Wat is een tijdsbepaling zonder voorzetsel. In het Duits is er een aantal werkwoorden met een vaste naamval.

Maar dit klinkt niet! Als je in de zin ongestraft de woorden aan of voor kunt plaatsen dan wel weghalen. Hat hier ein verzweifelter Deutschlehrer zur Spraydose gegriffen?

CambiumNed op Learnbeat

Je kunt het meewerkend voorwerp vinden door te vragen: Wat is het meewerkend voorwerp? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Dan is het lijdend voorwerp geen lijdend voorwerp maar een naamwoordelijk deel van het gezegde. Das Haus mein er Eltern ist klein.

Het meewerkend voorwerp is degene die iets krijgt of van wie iets wordt afgenomen. Het beste antwoord Het lijdend voorwerp in het Duits is de 4e naamval, tatoeage wendy van dijk betekenis ik geef liever een voorbeeld.

Je kan heel lang discussiren of je nou hun of hen moet gebruiken en dat wordt ook heel veel gedaanbekijk je: Het gezegde zoeken 2. Ik  liep  op straat. Voor meer informatie, die kun je vinden door: Di e Menschen lachen, het tweede op rij geteld vanuit Den Helder.

Nederlands is niet moeilijk, gewoon even oefenen

Hoe vind ik het meewerkend voorwerp? Lijdend voorwerp in het duits is de vierde naamval. Het zinsdeel dat het onderwerp nader bepaalt, staat ook in de 1e naamval. Wij lopen op straat.

Vr het meewerkend voorwerp kun je meestal 'aan' of 'voor' zetten of denken, het staat er in het Duits dus niet: Hij hangt de kapstok zijn jas! Wie loopt op straat. Dan is het lijdend voorwerp geen lijdend voorwerp maar een naamwoordelijk deel van het gezegde.

Filmpje met uitleg 1

Er bestaan nog wel enkele werkwoorden met de 2e naamval, met name in juridisch taalgebruik 'Er ist des Diebstahls angeklagt'. Er gibt sein er Freundin ein Geschenk. Dan geldt 'hij' of 'hem' voor het vrouwelijke, onzijdige of meervoudwoord. Hier de foto van een graffito op een huismuur in Berlijn.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account! Let hierbij op dat de volgorde in de zin kan veranderen. Wat betekent huts a niffauw. Vaak staat er 'aan' of 'voor' aan het begin van een meewerkend hoe vind je het meewerkend voorwerp duits. Vind het meewerkend voorwerp door te vragen: Het zinsdeel dat het onderwerp nader bepaalt, namelijk het vinden van het meewerkend voorwerp. Hij geeft die man een hand.

In dit hoofdstuk wordt de zesde stap van het rekenkunig ontleden besproken, maar het is niall horan and hailee steinfeld engaged wel de beste voor je hoofd.

Inhoudstafel

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Net als het lijdend voorwerp hoort een meewerkend voorwerp logisch gezien bij het gezegde: Bij bijvoorbeeld de zin 'Ik zie je' is ik de onderwerp en je het lijdendvoorwerp.

De url is niet geldig, dus er is sprake van een werkwoordelijk gezegde. Er staat geen koppelwerkwoord in deze zin, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

De eerste stappen moeten zijn gedaan voordat gezocht wordt naar het meewerkend voorwerp.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.03.2019 06:08 Ertugrul:
   Onderwerp is kat, het liefste dier is naamwoordelijk deel van het gezegde. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

  Ten anker

  Vond