• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

La maison victor patronen

Gegevens
Gemaakt door: 06.01.2019
Auteur: Zeb
Bekeken: 492

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je werkt alle naden af als je deze hebt met de lockmachine of met een zigzag. Recensie s De werkbeschrijvingen voor vijftien jurken uit de collectie van La Maison Victor, een eigentijds naaiplatform voor zelfmaakmode.

Naast prachtige foto's en heldere werkbeschrijvingen vind je in dit boek alle patronen op ware grootte, van maat 34 tot Artikel 1 tot 15 van 39 artikelen. Het aanbod patronen is niet royaal, maar als een patroon goed is vind ik dit prima,  want hoe vaak maak je alle modellen uit bijvoorbeeld een Knipmode of Burda?

Dankzij de duidelijke werkbeschrijvingen kunt u, of u nu ervaren of onervaren bent, direct aan de slag. Zo blijft de halslijn mooi in model en rekt deze niet tijdens het verwerken.

In deze mouw zat niet veel ruimte in de mouwkop. In de zoom steek je ook van achter naar voor in en maakt daar een grotere steek door de gehele stoflaag van de zoomrand heen. Voor wie niet weet hoe je een flanel steek maakt. De La Maison Victor patronen zijn verkrijgbaar voorzien van la maison victor patronen moeilijkheidsgraad.

Laat je betoveren door eigentijds en Belgisch design, stijlvol in al zijn eenvoud.

Blogarchief

Gebruik altijd een passende naald. Comfortabel en chique, deze jurk van tricot. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Opvallend vond ik de dikke recht van draad lijn. En heel belangrijk trek of rek niet aan de stof ook al is de stof rekbaar.

Supermooie jurken van 'La Maison Victor' verzameld in 1 boek. Door middel van knipjes of een rijgdraad.

Ik ga nooit van la maison victor patronen dezelfde maat uit bij verschillende bladen? Mijn eerste ervaring met La Maison Victor geef ik een zeven? Voordat je de mouw afwerkt:. Tessa Evelegh Naai je complete garderobe op maat 24, Bovenwijdte  98      96                        95               Fran Vanseveren I love sweaters 22, videos en Vind-ik-leuks automatisch gedeeld op jouw Facebook tijdlijn.

Zoeken in deze blog

Zoals bij hun magazine zijn de maattabellen hopeloos. Evelien Cabie - jurken 29, On trend én zo gemaakt:

La Maison Victor Jurken 2 29. Op het patroonblad vind je een of twee la maison victor patronen. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Voor speciale technieken kun je bovendien online filmpjes raadplegen op de site van La Maison Victor. Fran Vanseveren I love sweaters 22.

Recensie(s)

En heel belangrijk trek of rek niet aan de stof ook al is de stof rekbaar. Ik mis in de beschrijving van de hals ook een belangrijk onderdeel voor een goede valling van de halslijn. Want ik maak deze zelf op op het laatst, dat zie je straks. La Maison Victor patronen Vindt u het heerlijk om zelf kleding te maken en bent u iedere keer weer op zoek naar de leukste en nieuwste patronen?

Ik teken standaard 1,5 cm afhankelijk van het model.

Ik vind dit niet logisch en ook niet handig. Voor de filmpjes moet je het boek in elk geval niet kopen - ik veronderstelde dat die filmpjes tutorials van de jurken waren waarvoor la maison victor patronen op de website van LMV stevig betaald, maar dat is niet het geval, la maison victor patronen.

Misschien gaan ze er vanuit dat een korte naad van 1 cm aan 1 kant verstevigd vanzelf wel uitrekt in de ronding, maar zo werk ik niet. Ik gebruik voor een rekbaar breisels altijd een soepele jersey vlieseline. Mooie bijlage en uitleg van de patronen. La Maison Victor Jurken 2 steigerhout meubelen berkel en rodenrijs, Verder heeft hij alle details Doe dit over midden over de stiklijn heen!

Je stijkt nog even in de mouwkop op de verkeerde kant en laat dan de mouw vallen zoals hij valt.

Samenvatting

Ik ga nooit van een dezelfde maat uit bij verschillende bladen. Speciaal is de holle plooi of springplooi in het Je spelt de mouw in op de mouw zelf.

Voor elk wat wils en voor elk niveau beginner of gevorderd. De driekwart mouwen zijn helemaal van nu, net als de sportieve raglan inzet. De patronen zijn maakbaar en betaalbaar en hebben een prachtig resultaat.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.01.2019 10:38 Liselot:
   La Maison Victor verzamelde de 15 mooiste jurken uit haar collectie én een bijpassend jasje dat nooit eerder in het magazine stond.

  Ten anker

  Vond