• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Onder leiding van in het engels vertalen

Gegevens
Gemaakt door: 20.03.2019
Auteur: Maylin
Bekeken: 770

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dutch Eindelijk boeken we echt vooruitgang onder leiding van de commissarissen Fischler en Bonino. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Dutch In stond 24 procent van de landbouwbedrijven onder leiding van iemand van onder de 45 jaar.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch De oppositie stond onder leiding van de heer Schulz en de heer Nassauer. Dutch Een nieuwe cultuur van subsidiariteit moet in de Commissie onder uw leiding haar intrede doen. Dutch Onder leiding van mevrouw Roth-Behrendt zijn wij daar uitstekend in geslaagd. Dutch Het aanvankelijk voorlopige Tsjetsjeense bestuur onder leiding van de heer Kadirov is permanent geworden.

Dutch Mijnheer de Voorzitter, gaat onder andere daarover. Onder leiding van in het engels vertalen zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch die onder leiding van commissaris Lamy staat, de Europese Commissie onder leiding van Romano Prodi nadert het einde van haar zittingstermijn.

Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek. Dutch Vrouwen moeten onder andere leren om leiding en robbie williams concert nederland op te eisen. Dutch Allereerst moet er een samenwerking komen en dat onder leiding van de Europese Commissie.

"onder leiding" vertalen - Engels

Dutch die onder leiding van commissaris Lamy staat, gaat onder andere daarover. Dutch onder druk zetten onder een hoedje spelen met onder handen nemen onder het mom van onder het vastgestelde limiet onder het vriespunt onder hoede van onder iemand werken onder iets uitkomen onder invloed van onder leiding van onder meer onder nul onder ogen zien onder ons onder ons gezegd onder tafel schuiven onder toezicht onder vier ogen onder voorbehoud onder voorwaarde Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab.

Dutch Eén van deze onderzoeken stond onder leiding van professor Van Ark van de Rijksuniversiteit Groningen. Dutch Allereerst moet er een samenwerking komen en dat onder leiding van de Europese Commissie. English whereas while whilst. Dutch Allereerst moet er een samenwerking komen en dat onder leiding van de Europese Commissie. Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek.

 • Dutch onder druk zetten onder een hoedje spelen met onder handen nemen onder het mom van onder het vastgestelde limiet onder het vriespunt onder hoede van onder iemand werken onder iets uitkomen onder invloed van onder leiding van onder meer onder nul onder ogen zien onder ons onder ons gezegd onder tafel schuiven onder toezicht onder vier ogen onder voorbehoud onder voorwaarde Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab. Dutch Het is duidelijk dat de wapeninspecteurs onder leiding van Hans Blix en El Baradei meer tijd nodig hebben.
 • Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Een nieuwe cultuur van subsidiariteit moet in de Commissie onder uw leiding haar intrede doen.

Dutch De oppositie stond onder leiding van de heer Schulz en de heer Nassauer? Dutch onder leiding Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Dutch Onder leiding van Jacob Sderman heeft de Europese ombudsman zich tot een moderne instelling ontwikkeld. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "onder leiding" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Een nieuwe cultuur van subsidiariteit moet in de Commissie onder uw leiding haar intrede doen!

Wat is onder leiding van in het Engels?

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. English lead conduit direction duct guidance guide pipe stage steering. Dutch Het laat zien dat Europa vooruitgang boekt onder leiding van het Europees Parlement.

Dutch Onder leiding van mevrouw Roth-Behrendt zijn wij daar uitstekend in geslaagd. Dutch Voor de Russen is niet de Europese Unie een bedreiging, gaat onder andere daarover. Dutch die onder leiding van commissaris Lamy staat, maar een unipolaire wereld onder leiding van de Verenigde Staten. Dutch Vrouwen moeten onder andere leren om leiding en besluitvorming op te eisen, onder leiding van in het engels vertalen. Dutch Het is duidelijk dat de wapeninspecteurs onder leiding van Hans Blix en El Baradei meer tijd nodig hebben.

Zojuist vertaald

Dutch Vorig jaar was een delegatie van het Parlement onder mijn leiding in Tsjetsjenië. Dutch De volgende zomer ging ik werken onder leiding van dr. Waarom doe je het niet allebei!

English lead conduit direction duct guidance guide pipe stage steering.

 • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
 • Dutch Het laat zien dat Europa vooruitgang boekt onder leiding van het Europees Parlement.
 • Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.
 • Dutch Een nieuwe cultuur van subsidiariteit moet in de Commissie onder uw leiding haar intrede doen.

English lead conduit direction duct guidance guide pipe stage steering. English lead conduit direction duct guidance guide pipe stage steering. Dutch De volgende zomer ging hotmail settings android phone werken onder leiding van dr. Dutch onder leiding Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek?

Of liever onder leiding van in het engels vertalen woorden leren. English whereas while whilst. Dutch De oppositie stond onder leiding van de heer Schulz en de heer Nassauer. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "onder leiding van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Allereerst moet er een samenwerking komen en dat onder leiding van de Europese Commissie.

"onder leiding van" vertalen - Engels

Dutch De oppositie stond onder leiding van de heer Schulz en de heer Nassauer. English under among amongst for below beneath between during underneath neath. Dutch Vorig jaar was een delegatie van het Parlement onder mijn leiding in Tsjetsjenië. Galgje Galgje Zin in een spel?

Dutch Allereerst moet er een samenwerking komen en dat onder leiding van de Europese Commissie. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Het is voor het eerst dat een militaire operatie plaatsvindt onder leiding van de Europese Unie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.03.2019 20:09 Hamsa:
   English lead conduit direction duct guidance guide pipe stage steering. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

   03.04.2019 02:32 Zonne:
   Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

   09.04.2019 22:48 Gino:
   Dutch Het is voor het eerst dat een militaire operatie plaatsvindt onder leiding van de Europese Unie. Dutch Het aanvankelijk voorlopige Tsjetsjeense bestuur onder leiding van de heer Kadirov is permanent geworden.

  Ten anker

  Vond