• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Op weg naar het lagerhuis

Gegevens
Gemaakt door: 06.02.2019
Auteur: Osama
Bekeken: 742

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op weg naar Het Lagerhuis added 27 new photos. De presentatie ligt ieder jaar in handen van Menno Bentveld. Vandaag waren we in Limburg voor de voorronde in het Gouvernement.

Vandaag zijn we in Overijssel met Op weg naar Het Lagerhuis! Sections of this page. Op weg naar Het Lagerhuis wordt mede mogelijk gemaakt door het vfond Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. In dit debat kan het dus voorkomen dat je je eigen teamleden tegenspreekt.

Kirsten van der Meer van Gymnasium Celeanum had de beste speech van de dag. February 22 at 1: Op weg naar Het Op weg naar het lagerhuis Overijssel. De uitslagen van de schaduwverkiezing voor Provinciale Staten van vorige week. Hoe zou er gestemd worden. We zijn te gast in het raadhuis van de Gemeente Haarlemmermeer voor de eerste Noord-Hollandse voorronde. Dit is een debat waarbij twee debaters tegenover elkaar staan en vijf minuten de tijd hebben om hun standpunt naar voren te brengen.

Dit debatformat lijkt ook sterk op het Lagerhuisdebat, alleen mag iedere debater voor zichzelf bepalen of hij voor of tegen is. De tweede Noord-Hollandse ronde is in volle gang met scholen uit heel de provincie. Op weg naar Het Lagerhuis wordt mede mogelijk gemaakt door het vfond

Recente uitzendingen van Op weg naar Het Lagerhuis (VARA)

Op weg naar Het Lagerhuis added 5 new photos. En de speech van Suzie maakte het meeste indruk op de jury. We zijn te gast in het raadhuis van de Gemeente Haarlemmermeer voor de eerste Noord-Hollandse voorronde!

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Een debatvorm waarbij 10 tegen 10 gedebatteerd wordt zonder vaste spreektijden. Op weg naar Het Lagerhuis added 6 new photos.

February 4 at 8: Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. In andere talen Koppelingen toevoegen. See more of Op weg naar Het Lagerhuis on Facebook. February 4 at February 15 at 5: Op weg naar Het Lagerhuis added 4 new photos. Op weg naar Het Lagerhuis Overijssel.

Navigatiemenu

Like · Comment · Share. See more of Op weg naar Het Lagerhuis on Facebook. Tijdens dit debat is het in principe niet de bedoeling dat de gespreksleider zich met het debat bemoeit, het is dus zaak dat iedere spreker zijn eigen spreektijd opeist. Op weg naar Het Lagerhuis added 5 new photos.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Vandaag waren we in Limburg voor de voorronde in het Gouvernement, op weg naar het lagerhuis. We zijn in Brabant voor een nieuwe voorronde. Dit werkt bijna hetzelfde als het Lagerhuisdebat, alleen klinkt er op enig moment een zoemer. Op weg naar Het Lagerhuis added 7 new photos. Zes scholen strijden om een finale plek.

Deel deze release

Indrukwekkende speeches al vandaag! En Teun van het Ichthus Lyceum had ook nog de beste speech van de dag! Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

 • Op weg naar Het Lagerhuis Limburg.
 • Dit werkt bijna hetzelfde als het Lagerhuisdebat, alleen klinkt er op enig moment een zoemer.
 • Maar ik ben bang dat er een aardige adders onder het gras schuilt.
 • Op weg naar Het Lagerhuis Brabant.

Cambreur College Dongen wint in Brabant. February 22 at 9: Later in het debat gebeurt dit nog een keer zodat het team weer terug is bij zijn startpositie, op weg naar het lagerhuis. In dit debat kan het dus voorkomen dat je je eigen teamleden tegenspreekt.

Met vandaag de aftrap van de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen. Op weg naar Het Lagerhuis added 5 new photos. Een andere ronde bestaat uit het Presidentieel debat ook wel 1-opdebat genoemd.

Laatste nieuws

February 7 at Indrukwekkende speeches al vandaag! Azie duurzame energie centrales die een vermeden CO2 emissie hebben van geschat Vandaag waren we in Limburg voor de voorronde in het Gouvernement.

Maar ik ben bang dat er een aardige adders onder het gras schuilt. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 30 sep om Het 4e Gymnasium eindigt op de tweede plek?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.02.2019 00:21 Aisa:
   See more of Op weg naar Het Lagerhuis on Facebook.

   13.02.2019 09:49 Sevilay:
   Sections of this page.

   14.02.2019 12:59 Serkan:
   Op weg naar Het Lagerhuis added new photos to the album:

  Ten anker

  Vond