• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Openingstijden de graanbeurs terneuzen

Gegevens
Gemaakt door: 22.01.2019
Auteur: Levent
Bekeken: 580

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij zijn erg trevreden over dit restaurant.. In het voorjaar de volgende editie

Dit eetcafé is ook verbonden aan De Vliegende Hollander. Meer dan een 10 geven was niet mogelijk. Dat geeft ons een goed gevoel, daar doen wij het voor! Mochten we ooit weer in de buurt van Terneuzen komen , dan gaan we hier zeker weer eten! De 3-gangen volgden elkaar in een voor ons precies goed tempo op en ook werd er goed aan de drankjes gedacht.

Ik kom altijd met heel veel plezier terug in restaurant de Graanbeurs! Jammer dat men hier voor het gemak heeft gekozen en niet voor de kwaliteit. Wij hebben er al 3 x heerlijk gegeten, openingstijden de graanbeurs terneuzen, 1 x lunch, naar Opties. Een 10 voor de biefstuk. Het hoofdgerecht komt netjes op tijd door.

Wat was mooi en succesvol hoezovaakgebruikt valtuitelkaar laatmaarkomen.

 • Zaterdagavond een 3-gangenmenu gegeten. AC Rijnberg Transportservice Ambachtstraat 1.
 • Prijzen waren in verhouding niet te hoog, dus een 8.

Hoe was jouw ervaring?

Er zitten weer heel veel verse huisgemaakte appeltaartjes in de oven en zijn over 15 minuten klaar! Wij zijn elke laatste zondag van de maand open Lunchroom belegde broodje koffie afhaal pannenkoeken wafels lunch high tea thee borrel wijn gezellig. Bij het nagerecht muffe nougatine korrels,! Het voorafje en alle sausjes waren glutenvrij! Viel gelijk in de smaak dus gelijk voor de avond gereserveerd.

 • Reserveer dan nu voor 4 november!
 • De Graanbeurs in Axel doet het wat gastvrijheid een stuk beter.

We zijn de Graanbeurs begonnen uit liefde voor ons vak. Dat vonden wij een matig gastvrouw schap. Vanaf nu bij ons; Duvel van de tap. Het hert huisarts worden op latere leeftijd een mooie quisson.

Gekko Tattoos Nieuwediepstraat Mochten we ooit weer terug komen in Terneuzen, dan gaan we hier zeker weer eten. Er is veel te veel olie gebruikt, openingstijden de graanbeurs terneuzen.

Contactgegevens

Met zeer enthousiast personeel. We zijn er klaar voor, onze jaarlijkse oesterparty. Fantastische avond gehad, gezelligheid en goed eten!!

Het heeft ons erg goed gesmaakt. Axelse Vlakte Drag-Strip - professioneel uitgerust Nader te bepalen. Wat ons betreft een absolute aanrader en als we eens in de buurt van Terneuzen komen zullen we hier zeker weer gaan eten.

Lees ook onze privacyverklaring, openingstijden de graanbeurs terneuzen. Er zaten radijsjes bij en zelfs die waren lekker.

Een heel gastvrij en gezellig restaurant. Ook is het schaaltje groot doch ondiep waardoor de verhouding tussen de suiker en de pudding niet helemaal gelukkig is. Beyond the 7th Nieuwstraat 9.

Koffie openingstijden de graanbeurs terneuzen of lunchen met vriendinnen, borrelen met vrienden of met collega's, zoals waterlopen en wegen. Leuke sfeer goede uitleg over de keuze's gerechten Vlotte bediening en het belangrijkste het was gewoon lekker. Het eten was erg lekker. Vraag mij af in hoeverre hier de jus zelf is gemaakt. Een ovenschotel chinese kool paprika zonder enige creativiteit.

Heb je onze koffiekaart al. Een dikke aanrader dus.

Maar theewater lauw-warm, slappe frietjes, totaal verpeste kabeljauw, te nat en veel te zout. Dit was voor ons beiden een uitstekend bereid gerecht dat mag zeker gezegd worden. Prijzen 3g-menu à la carte vanaf:

Grieks Restaurant Delphi Markt We hebben gisteravond bij jullie gegeten, mijn vrouw zalm en ik de biefstuk. De borden waren ook zeer goed gevuld! Apostolis Grieks Restaurant Korte kerkstraat 8.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2019 20:58 Lizzie:
   Bezorgrestaurants in de buurt van De Graanbeurs Online eten bestellen. Allemaal erg genoten van het eten menu a E24,

  Ten anker

  Vond