• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Senseo geeft geen water aan

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2019
Auteur: Ruwan
Bekeken: 36

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geef een reactie Reactie annuleren. I krijg de klep van mijn Senseo HD niet meer open.

Deze bestelling heb ik volledig en in goede staat retour gestuurd, hiervan heb ik ook een bevestiging ontvangen. Zo moet ik dat 4x doen voor één tas. Maar langer dan 3 jaar lukte bij mij ook niet. Vingerafdruksensor Lenovo Tablet 4 10 Plus doet het niet, wat kan ik het beste doen? Wacht een seconde of 5 a 10 en zet de senseo dan weer aan. Ik verwarm het kopje dikwijls voor, dat scheelt altijd 10 graden.

ForumEmperor - 26 nov.

Mijn senseo HD maakt kortsluiting wat kan ik er aan doen. Waarom krijgen we momenteel geen schrijfinkomsten meer Door Pooky.

Koffie was echt niet lekker meer,te veel water,en daardoor ook te weinig schuim, senseo geeft geen water aan. Nu vult de boiler zich met water en de gehele watertank wordt leeg gepomt. Geef een reactie Reactie annuleren.

 • Nieuwepadhouders kopen kan ook, alleen is dit een stuk duurder.
 • De ene geneest van hoofdpijn door een kalk tabletje de ander pas bij Morfine… snap je?

Mijn senseo apparaat geeft te weinig water . ( gaf )

Een paar weken kocht ik een nieuw Senseo-apparaat bij 't Kruidvat. Wat kan ik het beste doen? Ik ben duidelijk een liefhebber van een wat sterkere koffie, na 18x drukken zit ik 90 gram.

Ger, Via de knop voor 2 koppen zou het apparaat sowieso 2x de hoeveelheid water moeten geven als via de knop voor 1 kop. Joep Utrecht - 2 mei om Het punt is dat de filters langzaamaan verstopt raken.

Misschien hebben ze weer iets nieuws bedacht. Nu elke keer wachten tot het lampje uit geknippert is en dan laat ik hem nog een paar seconden doorlopen Meld het me, a. Censor geeft bij 1 en 2 kopjes te veel water hoe kan Ik dit afstellen Gesteld op om De handleiding senseo geeft geen water aan 4,05 mb groot.

Senseo Promotie

Flinke fooi gegeven aan het Repaircafe, goeie zaak dat dat er is. Het is echt waar, ik kreeg echt een slap bakje, had al iets geprobeerd met een stukje keukenrol, totdat mijn dochter op internet ging zoeken en we het geprobeerd hebben en verdomt het werkt , ik nu weer een heerlijk kopje koffie.

De maximale hoeveelheid even uitproberen met een kopje. Dus waarschijnlijk helpt het om de tank goed te ontkalken.

Ik heb er ook zo een en stel hem nog wel eens bij. Uw handleiding is per email verstuurd. Bij mij gebeurde dit 2 maanden nadat de garantie verlopen was. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Water stroomt terug in reservoir, daardoor geeft hij weinig koffie Gesteld op om Wil jij ook artikelen publiceren op Tallsay.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Unknown 30 juli om Wens absoluut niemand de les te leren, maar ik heb de Senseo niet en zet gewoon koffie middels een filter en een aantal scheppen. Zie jij nog de 'kerstbomen' door het bos?

 • Je hebt ook speciale senseo ontkalker..
 • Caro 13 december om
 • Dat je enthousiaste reacties krijgt is m.
 • Niet van toepassing bij de oudere Senseo's 9 Om de hoeveelheid water te vergroten, drukt men op het knopje voor twéé kopjes.

Door even op de zijkant te slaan komt dat meestal wel los en 'weet' de machine weer dat er water in zit. Zien onderin het apparaat twee rubber plugjes maar niet aangekomen senseo geeft geen water aan. Dina 1 december om Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Dank je wel, super!, senseo geeft geen water aan. Druk eens 10 tot 15 keer rustig achter elkaar op een van die knopjes.

Je zult zien dat de senseo gelijk zwarte koffie geeft om vervolgens naar donker en licht bruin te gaan. Ik voel me zo ouderwets en uit de tijd met gewoon koffie zetten met een filter op m'n mok als ik alleen ben en een pot met meer mensen.

Populaire berichten

Ik had hetzelfde probleem. Najaars- en winterbloeiers deel 2 Door Chrisrik. Deze bestelling heb ik volledig en in goede staat retour gestuurd, hiervan heb ik ook een bevestiging ontvangen. Vervolgens kunt u het enkele uren laten weken en hierna afspoelen onder de lauwe kraan en afborstelen met een afwasborstel.

Vingerafdruksensor Lenovo Tablet 4 10 Plus doet het niet, wat kan ik het beste doen? Het is de condensator, kosten: De senseo is bij uitstek een apparaat voor het zetten van 1 of 2 kopjes koffie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.01.2019 17:20 Eylem:
   Er zit wel een keuzeknop op om een espresso te zetten maar de gewone instelling is te waterig. Zo, nu is het ontkalkingslampje uit en kun je de knop loslaten.

   29.01.2019 22:27 Ridouan:
   Wat kan de oorzaak hiervan zijn?

   02.02.2019 17:57 Cornelis:
   Een preciezere instelling is mij vooralsnog onbekend. Wat kan de oorzaak hiervan zijn?

  Ten anker

  Vond