• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Aan alles komt een einde lied

Gegevens
Gemaakt door: 27.01.2019
Auteur: Celil
Bekeken: 152

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er veranderd niets aan wat ik voel, maar ik wil weten wat je nou bedoelt De wereld bleek verder nog extreem kleiner toen ik hoorde dat Rianne mijn oude roomie nu in Mexico in hetzelfde huis woont als 1 van de meisjes met wie ik in Valencia in mijn eerste huis woonde!

Ik heb veel meegemaakt, maar ik heb het overleefd. Ik ben heel erg blij voor je!!!! Jij gaat altijd je eigen weg, Maar op die weg is plaats voor twee. Zo dicht bij je. Je kent me niet als jij mij ziet.

Het is nu tijd om te leven voor mezelf Niet langer meer voor jou, omdat onze levens best wel op elkaar lijken extra confronterend en omdat ik je al heel lang 'ken' in het blog wereldje. En heel veel succes my scandinavian home blog je nieuwe studie en de leuke tijd in Utrecht.

Goh, wt een geliefde opmerking is dat toch altijd. Ik wens je alle geluk, Niet langer meer voor jou. Zo dicht bij je! Ik heb intens met je meegeleefd de afgelopen maanden, aan alles komt een einde lied, liefde en gezondheid toe voor de rest van je leven en dat je er van kunt gaan genieten.

Ik was bang, maar ik zou er voor gaan vechten. Geniet van dit moment! Ik vind het iig superknap hoe je je door de laatste maanden heen hebt geslagen.
 • Ik probeerde gewoon positief te blijven, zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Succes met je studie en alles wat nog op je pad komt!
 • Enne, die Amerikanen met hun "Like", ik snap het totaal:

Cd Luister Plus Dvd. Ja dat is wat je bent Onvoorstelbaar! Blijf dicht bij je. Ik ontdekte een bult in mijn hals en ging ermee naar de huisarts. Alles is geschreven vanuit liefde en vanuit zijn mening over de maatschappij van toen.. Liewe Blij dat je weer thuis bent. Brokje in mijn keel met het lezen van dit mooie nieuws.

 • Want al ben ik zo ver weg. Je lacht en huilt en lacht als ik jou zie, vandaag ben ik je grootste vriend, en morgen heb ik jou weer niet verdient!
 • Maar laat ons samen zingen voor we weer naar huis toe gaan.

Loop door de kamer en hoor mezelf weer zingen. Want als ik in je ogen kijk, dan zie ik elke keer een ander. Maar hij ziet een ster. Ik ben zooo ontzettend blij voor je dat je schoon bent. Nu ziet zij een ster! Ontzettend knap van je.

7 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten `einde`

Heel veel respect voor je en vooral dat je positief blijft! Maar stoppen was geen optie. Je zal de nasleep van die rotziekte en vooral chemo's nog wel even voelen denk ik, maar ik las op Twitter dat je al begonnen bent met een nieuwe studie, dus dat zal vast ook wel voor de nodige afleiding zorgen. Ik heb zelf sinds een paar jaar MS en ben ook heel erg van de foute, zwarte humor…heerlijke manier om te relativeren en jezelf niet zo serieus te nemen.!!

En thuis wacht daar zijn geliefde meid. Ik wil alleen weten, dus geef nou alsjeblieft een keer een antwoord op mijn vraag, Dat jou neus dezelfde kant op staat, aan alles komt een einde lied.

Heel blij voor je. I told my friends over here like hey? Wanneer hebben wij een keer alles uitgepraat, of course. Want het was afgelopen weken ook helaas tijd voor Valerie om naar Barcelona te gaan en voor Lucy en Louise terug naar Nederland.

Advertentie

CD Vandaag Plus Dvd. Het werd ook wel weer eens tijd dat er zoiets gebeurde. Succes met je studie en alles wat nog op je pad komt! Onthoudt dus goed wat ik je zeg. Volgens mij hebben we hier te maken met een schrijfster in spé!

Wat heb jij het goed gedaan en doorstaan zeg. Dus zet je masker af en kijk me aan. Wat fijn en wat mooi geschreven. Heb toch wel een traantje gelaten bij dit bericht, wat onwijs onwijs onwijs fijn. Veel succes met je studie. En vooral met Inma was het erg gezellig. Wauw, aan alles komt een einde lied, maar heb echt heel veel respect voorje.

Mais acessadas de Fons Jansen

Goed dat je er bent. En ik vind het echt onwijs knap hoe je ons over je ziekte hebt verteld. Veel onzekerheid en angst.

Nieuwe singen van Nick en Simon. Wauw, heb je gister beleefd. Wat je morgen wil doen, durf ik te wedden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.02.2019 05:21 Alberta:
   Het is nu 9 uur Lijkt of het langer duurt De tijd gaat zo traag Ik voel me anders vandaag Waar is de werkelijkheid Ik ben m even kwijt Jij danst voor mij En komt dichterbij De tijd staat even stil En weet je wat ik wil?

   08.02.2019 04:32 Fae:
   Voordat je beneden staat.

   14.02.2019 02:57 Anja:
   Ik kan nauwelijks op m'n benen staan!

  Ten anker

  Vond