• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Cafe kromme elleboog groningen

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Shiwani
Bekeken: 151

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Diner-café Soestdijk Kromme Elleboog 6. Wellicht ten overvloede vermelden wij nog dat al onze ingrediënten kakelvers worden binnengevlogen door de F28 PH-PBX en dat alles wat onze keuken verlaat onder Ministeriële verantwoordelijkheid valt.

We gaan door tot in de vroege uurtjes!!

De podia liggen op redelijke loopafstand in de binnenstad van Groningen. Elke avond staat garant voor een te gek feestje!! Cafe biljart paddepoelbar Zonnelaan 74 Groningen, Leuk sfeervol cafe met nederlandstalig muziek en muziek uit de jaren 70 Café de Prins Zwanestraat 3. Bert van Erk op bas en Steve Altenberg op drums. Dank iedereen, wij hebben in ieder geval ontzettend genoten!

Geserveerd met frietjes en koolsalade. Shake Some Dust Huize Maas. De kamer is ingericht met opgezette dieren die geschoten zijn tijdens cafe kromme elleboog groningen jachtdagen op een Koninklijk jachtgoed rondom Soestdijk. Gisteren stond dit hele mooie stuk in het Dagblad van het Noorden.

Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen.

Klik op de link voor alvast een klein voorproefje. En bovendien een goed glas drinken. Naast de  Groentelasagne serveren wij ook twee wisselende vegetarische gerechten.
 • De Bolle Koster is hét gezelligste café noord Nederland!!
 • Cafe Kachel Groningen zwanestraat 3.

Inspiratie

Jazz Cafe Alto - Groningen. Mofongo Oude Boteringestraat Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. De allerbeste en gezelligste bar van Groningen!

Cafe uit de kast Akerkstraat 6. Geserveerd met frietjes en koolsalade.

 • Bedankt voor de geweldige middag!
 • Voor vragen wende U zich tot de Hofhouding of het bord in de Spiegelzaal. Shake Some Dust Huize Maas.

Op 1 April zal er vanaf Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. De Uurwerker Uurwerkersplein 1. Na afloop bent u vrij om boven te blijven borrelen of om cafe kromme elleboog groningen nog een drankje te doen in het feestgedruis! De Hofhouding en Bemanning staan voor u klaar, in gastvrijheid en gezelligheid. De kamer is ingericht met opgezette dieren die geschoten zijn tijdens de jachtdagen op een Koninklijk jachtgoed rondom Soestdijk.

Cafe Restaurant Uurwerker - Groningen

Zaterdag 25 februari vindt de negende Blues Tour Groningen plaats. De Uurwerker Uurwerkersplein 1. Dwaal vast virtueel door de paleisgangen, bekijk de menukaart of ontdek de Soestse historie.

Het royale tablissement van Groningen, gelegen in het meest pittoreske gedeelte van de binnenstad. De podia liggen op redelijke loopafstand in de binnenstad van Groningen. Dank jullie wel daarvoor. Voor meer informatie over de Jachtkamer of om te reserveren kun je contact opnemen met Caf Soestdijk. Vergaderen in de Uitjes noord holland vandaag Ook als u het cafe kromme elleboog groningen met het aangename wilt combineren kunt u in de Jachtkamer terecht.

OPENINGSTIJDEN

De Jachtkamer biedt ruimte voor maximaal 39 personen. Wat hebben we een geweldige twee dagen gehad! We gaan door tot in de vroege uurtjes!!

De Jachtkamer Cafë Soestdijk beschikt over een heuse 'Herrenzimmer'.

Vanavond in Jazz Cafe Alto: Donderdag 30 maart zal samen met het SJIG vanaf Reserveren of meer informatie De Jachtkamer biedt ruimte voor maximaal 39 personen.

Dank jullie wel daarvoor. Dank iedereen, wij cafe kromme elleboog groningen in ieder geval ontzettend genoten. Cafe biljart paddepoelbar Zonnelaan 74 Groningen, in gastvrijheid en gezelligheid. Foto's gemaakt door Willem Schwertmann, cafe kromme elleboog groningen. Contactinformatie Grote Kromme Elleboog nike air max thunderdome. De Hofhouding en Bemanning staan voor u klaar, Leuk sfeervol cafe met nederlandstalig muziek en muziek uit de jaren 70 Alweer de 9e editie van BTG en wel op zaterdag 25 februari.

Post navigation

De Jachtkamer biedt ruimte voor maximaal 39 personen. Cafë Soestdijk beschikt over een heuse 'Herrenzimmer'. Vanavond voor ons de laatste Blues Tour, met Ralph de Jongh, wij weten zeker dat dit een fantastische avond gaat worden.

Cafe uit de kast Akerkstraat 6. Tevens is de nieuwe hoofdsponsor Filou, Belgisch speciaalbier. Andere Bar in Groningen alles zien. De Jachtkamer, cafe kromme elleboog groningen heerlijke plek voor een kop koffie met goede cognac of een ander borreltje en heerlijk met een sigaar achterover leunen in een van de relax fauteuills of banken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.03.2019 09:12 Khaled:
   Wellicht ten overvloede vermelden wij nog dat al onze ingrediënten kakelvers worden binnengevlogen door de F28 PH-PBX en dat alles wat onze keuken verlaat onder Ministeriële verantwoordelijkheid valt. Café de Keyzer Turftorenstraat 4.

   31.03.2019 10:15 Maxime:
   Tevens is het mogelijk om te biljarten en te darten. Bert van Erk op bas en Steve Altenberg op drums.

   01.04.2019 10:46 Mandy:
   Voor vragen wende U zich tot de Hofhouding of het bord in de Spiegelzaal.

  Ten anker

  Vond