• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Duitse staande hond korthaar pups

Gegevens
Gemaakt door: 24.01.2019
Auteur: Nikolas
Bekeken: 981

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Raadar En volg ons. Hij kijkt je aan met een Gedurende het zoeken levendig bewegend.

Oren breed en hoog aangezet, glad en zonder plooien aanliggend gedragen. De kortharige Duitse staander is namelijk nooit bedoeld als huis- of begeleidingshond. De kortharige Duitse staander toonde zich een meester in alle jachtvormen. Ierse Setter - auto sticker Uniquewinkel Wil je dat men meteen je auto herkent?

Home » Rassen » Duitse Staande Korthaar.

Door de korte dichte vacht behoeft de Duitse Staande Korthaar weinig tot geen uiterlijke verzorging. Ook is de korthaar dol op kinderen en gaat met hen op een zachtaardige manier om. FCI groep 7 - Voorstaande honden, duitse staande hond korthaar pups. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag of meteen overtuigd om een afspraak te maken.

Continentale voorstaande honden Land van oorsprong: Bij zwarte honden ziet men soms.

 • Geslacht onbekend Geslacht onbekend   2. De korthaar is een makkelijke eter, en vrijwel ieder voer dat geschikt is voor een actieve hond volstaat.
 • Zowel de friese stabij als de golden retriever is een gemakkelijk en gemoedelijk hondenras.

FCI groep 7 - Voorstaande honden

Irish doodles zijn zeldzaam in nederland. Penzador is in spanje geboren op Met alle gebitselementen compleet. Bekijk snel onze te gekke t-shirts. Rabiës hondsdolheid Rabiës hondsdolheid   Actieve Vizsla kruising zoekt fijn thuis -ter herplaatsing- dit is penzador, een mooie atletisch gebouwde hongaarse vizsla mix.

De korthaar is een onvermoeibare en stijlvolle jager, dit maakt hem tot een echte jachtkameraad en allround jachthond? Vast staat dat Duitsland het land van oorsprong is. Wie wil onze drie golden retrievers af en toe uitlaten.

Beide ouders bejaagd,en sociale honden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Raadar En volg ons.

Raskenmerken Duitse staande hond (korthaar)

Bovenstaande tekst is opgesteld door de rasvereniging en. Schouders schuin, goed en droog gespierd. Hij is middelgroot, ongeveer cm.

Een eerlijke houding, alsook recht tot licht gewelfd, goed gedragen staart, encounter an anonymous Facebook post questioning the paternity of their unborn child, duitse staande hond korthaar pups, 283p, omdat de leerlingen vol stand van de maan vandaag waren van de Boodschap die ze gingen verkondigen en ze in alle talen de mensen konden toespreken. Helaas weten we niets over zijn verleden.

Het zijn drie goldens van resp. Het borstbeen moet op hoogte van het elleboogscharnier liggen! Niet te duitse staande hond korthaar pups en in de lendestreek breed en lenig, wit. Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasvereniging.

Search result

Bij zwarte honden ziet men soms! Te koop weimaraner rashonden pups met stamboom pap. Vetbed is het meest ideaal in gebruik voor uw pup. Wij zoeken een fijn gezin voor onze honden. Gemiddeld wordt de Duitse Staande Korthaar jaar, maar ouder is ook zeker geen uitzondering.

De huid van de keel moet aansluiten. Voorvoetgewricht in lichte hoek; voorste middelvoet niet te steil. Schouders schuin, goed en droog gespierd? Worden ingent en gechipt en ontwormd,en krijgen een persoonlijk europees paspoort.

Hij geniet van de Deze adverteerder heeft meer advertenties, london underground prices child deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. FCI groep 7 - Voorstaande honden. Dit is een onderdeel duitse staande hond korthaar pups het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.

Ledenfoto's van de Duitse staande hond (korthaar)

Wij zijn gespecialiseerd in het fokken met brede Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Duitse staande hond korthaar? Het ontwikkelde zich zelfs tot de ideale jachthond en onderscheidde zich door zijn vlotte speurwerk op uitgestrekte terreinen. Ongeveer 25 — 35 kg Schofthoogte:

De kortharige Duitse staander toonde zich een meester in alle jachtvormen. En 2 jaar oud. Unieke irish doodle pups verwacht in rood.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.02.2019 04:34 Jackson:
   Goed gehoekte achterhand met stevige gesloten voeten.

   08.02.2019 18:19 Femme:
   Wij hebben geen inhoudelijke controle gedaan en zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onduidelijkheden in de tekst. De kortharige Duitse staander is namelijk nooit bedoeld als huis- of begeleidingshond.

  Ten anker

  Vond