• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ek voetbal vrouwen wiki

Gegevens
Gemaakt door: 25.03.2019
Auteur: Anne-Marie
Bekeken: 474

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Landen die geïnteresseerd waren om het toernooi te organiseren konden zich tot 27 juni opgeven bij de UEFA. Er worden in totaal 52 wedstrijden gespeeld, waarvan 36 in de groepsfase. Tijdens dit EK is de silver goal alleen van toepassing geweest tijdens de halve finale tussen Griekenland en Tsjechië, hier won Griekenland de wedstrijd door in de laatste minuut van de eerste verlenging te scoren.

In die maand vond ook de loting plaats voor het vervolg van de kwalificatie. Uiteindelijk werden er negen geselecteerd, Auxerre. In deed het voor de eerste keer mee en kwam het tot de halve finale.

Voor de loting waren de deelnemende landen in vier groepen verdeeld, waarbij de plaats op de FIFA-wereldranglijst van 7 december bepalend was voor de indeling. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Voor het EK van werd de silver goal geïntroduceerd.

Commonscat met lokaal andere link dan op Wikidata.

Elk land won 1 duel en verloor er 1. Een totaal van 8 miljoen euro was er te verdelen: Parc des Princes Capaciteit: Schema WK Frankrijk vrouwenvoetbal met wedstrijden Nederland.

Cheyenne van den Goorbergh i. Het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen en werd uitgezonden op de toenmalige zender Ek voetbal vrouwen wiki.

García Sampedro Meseguer Corredera. Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata Wikipedia: Het speelschema van de groepsfase werd bekendgemaakt op 23 september [1] en door middel van loting ingevuld op 8 november
 • Het speelschema van de groepsfase werd bekendgemaakt op 23 september [1] en door middel van loting ingevuld op 8 november Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
 • Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. De groepsfase bestaat uit 36 wedstrijden, gespeeld door 24 verschillende teams.

Speelschema WK Handbal Dames 2019

Allianz Riviera , Nice. Geraadpleegd op 4 May Elk continent heeft één of meerdere teams dat het afvaardigt richting het mondiale toernooi voor BBC Sport 13 March Op het EK van kwam België niet verder dan de groepsfase. Volgende 'wedstrijd' Oranje Leeuwinnen: Gulbrandsen   24' Paredes   43'  e.

In andere projecten Wikimedia Commons, ek voetbal vrouwen wiki. Zie Finale Europees kampioenschap voetbal vrouwen voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Seizoen 3 startte op vrijdag 30 oktober en eindigde op 29 januari Die play-off werd afgewerkt tussen Argentini en Panama. Datum - tijd Wedstrijd Uitslag 8 juni - .

Dit was Ons EK

In schafte de UEFA de golden goal weer af. Pernille Harder Jodie Taylor. Volgende oefeninterland Oranje Leeuwinnen.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie? Belgi deed nog nooit mee aan een mondiaal eindtoernooi. Frankrijk organiseerde nog niet eerder het WK voetbal voor de vrouwen. Geraadpleegd op 23 June Europees kampioenschap voetbal vrouwen. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. In ek voetbal vrouwen wiki de UEFA de golden goal weer af.

Groepsfase

Die play-off werd afgewerkt tussen Argentinië en Panama. De volgende landen hebben voor de deadline van 31 oktober hun officiële documenten ingeleverd: Toch duurde het, mede vanwege de Tweede Wereldoorlog , nog tot voordat de eerste EK-eindronde plaatsvond. Geraadpleegd op 4 May Overgenomen van " https:

Eurosport 11 April Tot op heden is er geen vierde seizoen gekomen en zijn er ook geen opnamen gepland. Stade du HainautValenciennes, ek voetbal vrouwen wiki. UEFA 9 December Er vond een voorronde plaats in maartwaarbij Macedoni en Armeni zich plaatsten voor de volgende ronde. Voetbal Bronnen en referenties: Alle documenten die nodig waren voor de verdere procedure moest uiterlijk 31 oktober bij de FIFA binnen zijn.

Parc des Princes Capaciteit: Europees kampioenschap voetbal vrouwen Voetbal in Vrouwenvoetbal in Nederland.

Wedstrijden Hockey Pro League dames

Het Nederlands vrouwenelftal won één maal, terwijl er één keer gelijk werd gespeeld en twee keer werd verloren in het gehele toernooi.

De teams die meedoen aan het WK van moeten zich allemaal middels een kwalificatie kwalificeren. Allianz Riviera , Nice.

Sinds is het ook mogelijk dat twee landen het eindtoernooi gezamenlijk organiseren. Overgenomen van " https: Alle documenten die nodig waren voor de verdere procedure moest uiterlijk 31 oktober bij de FIFA binnen zijn.

Ek voetbal vrouwen wiki de categorie European Football Championship van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.04.2019 16:19 Nursel:
   Kirby   2' Taylor   85'. De UEFA legde hierna de voorwaarden voor aan de kandidaten, onder andere dat het bid één stadion moest hebben van

   11.04.2019 13:20 Giulio:
   UEFA 9 December Pernille Harder Jodie Taylor.

   21.04.2019 05:02 Kuno:
   Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Vijf landen maakten hun interesse kenbaar, te weten:.

  Ten anker

  Vond