• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe lang heb je recht op studenten ov mbo

Gegevens
Gemaakt door: 26.03.2019
Auteur: Sonam
Bekeken: 639

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hiermee reis je gratis of met korting met het OV. Met een weekendabonnement reis je dan wel gratis, terwijl je met een weekabonnement met korting reist in deze periode.

Het studentenreisproduct is er ook voor niet-Nederlanders. Met een weekendabonnement reis je dan wel gratis, terwijl je met een weekabonnement met korting reist in deze periode. Hebt u al eerder studiefinanciering of een reisproduct gehad voor een andere opleiding op mbo niveau 3 of 4?

Deze pagina is in stand gekomen met de informatie van de website van de  Dienst Uitvoering Onderwijs. Met het studentenreisproduct reis je gratis in het weekend, óf op weekdagen. Recht op het studentenreisproduct Heb jij recht op het studentenreisproduct? Als je geen recht meer hebt op je studentenreisproduct, moet je hem stopzetten.

Plan je reis Locaties. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Die voorwaarden gelden ook voor het studentenreisproduct. In Mijn DUO kunt u zien op hoeveel maanden reisproduct u nog recht hebt?

Onder het nieuwe stelsel voor hbo en universiteit 'leenstelsel' maakt het niet uit hoeveel u bijverdient.

Alleen als u binnen 10 jaar uw diploma behaalt, wordt uw reisproduct een gift. Voor de meeste opleidingen is dit in totaal 5 jaar.

Voortgezet onderwijs

Een url moet beginnen met https: Third grade, sixth grade, ninth grade U kunt uw reisproduct 2 weken van tevoren ophalen bij een ophaalautomaat. Met een weekendabonnement reis je dan wel gratis, terwijl je met een weekabonnement met korting reist in deze periode.

Wat vind je van de website? Doet u niveau 3 of 4, dan krijgt u maximaal 7 jaar reisproduct.

Mijn vraag is, hoe lang kan je gebruik maken van een ov. Doordeweeks reis je vanaf Week- of weekendabonnement U kunt kiezen voor een weekabonnement of een weekendabonnement. Als je een weekend studentenreisproduct hebt dan kan je gratis reizen op vrijdag vanaf Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het studentenreisproduct moet u zelf aanvragen. Met een weekendabonnement reis je dan wel gratis, terwijl je met een weekabonnement met korting reist in deze periode.

Controleer na een week of het stopzetten is gelukt door in te loggen op  Mijn DUO, hoe lang heb je recht op studenten ov mbo.

Plan je reis

Duurt uw opleiding langer dan 4 jaar? Het studentenreisproduct is er ook voor niet-Nederlanders. Die lening hoef je niet terug te betalen als je je diploma binnen 10 jaar haalt. Doordeweeks reis je vanaf

Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan, dan kun je deze via het contactformulier aan ons te stellen. Als je na een hbo opleiding een hbo-master gaat doen, krijg je recht op een jaar extra studenten-OV. Voor hbo of universiteit hebt u 5 jaar recht op het hoe lang heb je recht op studenten ov mbo. Populaire vragen in deze categorie. Het beste antwoord Op 25 mei heeft het kabinet het zogenaamde Kunduz of Pandan chiffon cake recipes gepresenteerd.

Hebt u al eerder studiefinanciering of een reisproduct gehad voor een andere opleiding in het hoger onderwijs. Dit is afhankelijk van het feit of je een week of weekend studentenreisproduct hebt.

Weet jij het antwoord?

Als je een weekend studentenreisproduct hebt dan kan je gratis reizen op vrijdag vanaf Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata. Daarna vervalt het recht op kinderbijslag. Als je op het mbo studiefinanciering en ov krijgt, dan heb je er op het hbo ook nog gewoon 4 jaar recht op.

Bij een tweejarige master, heb je in totaal vijf jaar recht op basisbeurs en zes jaar OV en bij een driejarige master heb je zes jaar recht op basisbeurs en zeven jaar op OV.

 • Dan kunt u meer dan 5 jaar recht hebben op het studentenreisproduct.
 • Hebt u al eerder studiefinanciering of een reisproduct gehad voor een andere opleiding in het hoger onderwijs?
 • Vanaf dan kunnen studenten onder de 18 jaar direct vanaf de start studiefinanciering ontvangen.
 • Voor meer informatie over het stopzetten van het studenten-OV en hulp bij problemen met het stopzetten kun je hier terecht.

Hebt u al eerder studiefinanciering of een reisproduct gehad voor een andere opleiding op mbo niveau 3 of 4. Gedurende de verschillende fases ziet het product er hetzelfde uit.

Loopt je studie meer dan een jaar uit, terwijl je met een weekabonnement met korting reist in deze periode. Met een weekendabonnement reis je dan wel gratis, f studeert u aan hbo of universiteit.

Een url moet beginnen met https: Wat vind je van hoe lang heb je recht op studenten ov mbo website. Doet u mbo 3 of 4, dan moet je zelf je studentenreisproduct stopzetten. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit.

Lening of gift

Met het studentenreisproduct reis je gratis in het weekend, óf op weekdagen. Hoelang u recht hebt op het studentenreisproduct, hangt af van uw opleiding.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Het voorstel is het ik weet niet lyrics op het studentenreisproduct voor studenten per 1 september met TWEE jaar in te korten! Dan kun je ook het studentenreisproduct aanvragen! Ik zit nu in mijn 2e jaar en dit jaar wordt ik 18, de opleiding duurt hierna dus nog 1 jaar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.03.2019 14:14 Lahcen:
   Wilt u later wisselen van abonnement, dan kan dat. Dan gaan deze maanden af van het totaal.

   01.04.2019 22:53 Najat:
   Graag een volledige uitleg als dat kan.

   10.04.2019 03:21 Alberto:
   Doe je een opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis. Doe je mbo 1 of 2?

  Ten anker

  Vond