• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je een cupcake recept

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Mariët
Bekeken: 285

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kleeft er nog wel nat beslag aan de houten prikker, dan laat je de cupcakes nog 5 minuten in de oven bakken. Doe de boter in een kom en voeg de suiker  beetje bij beetje toe. Open de oven en zet het cupcake bakblik in het midden van de oven op het rooster.

Els 21 Feb 10 Serveer je cupcakes op een mooi bord of speciale schaal, maar denk ook eens aan een etagère of cupcake stand. Dit kun je het beste doen in zakjes met zip-locksluiting. Hierdoor kan de suiker beter worden opgenomen door de boter en wordt je  beslag luchtiger. Hopelijk lukt het doeggggg Reactie is niet OK Reactie van: Hoe platter de cupcakes zijn als ze gebakken zijn, hoe makkelijker je ze kan decoreren!

Gebruik kleine kommetjes of stukjes opgerold keukenpapier om de fondant in een bepaalde vorm te laten drogen. Syl und Eef 22 Nov 10 Bakken Open de oven en zet het cupcake bakblik in het midden van de oven op het ziekte van meniere vliegen. Fondant kleuren met kleurstof gels, hoe maak je een cupcake recept.

Mocht de frosting onverhoopt iets te dun zijn naar je zin, voeg dan wat  extra poedersuiker toe. Gebruik ook niet te weinig beslag, dit kan holtes veroorzaken.

Gebruik de ijsbekertjes als bakje om de cupcakes in te zetten. Bekijk alle reacties Ophalen reacties
 • Hoe platter de cupcakes zijn als ze gebakken zijn, hoe makkelijker je ze kan decoreren! Serveer je cupcakes op een mooi bord of speciale schaal, maar denk ook eens aan een etagère of cupcake stand.
 • Voeg nu 1 voor 1 de eieren toe. Doe het  meetwerk secuur,  dit is cruciaal voor een goed cupcake beslag.

Cupcake swirls maken met een spatel

Lea 30 Okt 10 Gebruik een lepeltje om de sanding sugar aan te brengen op de buttercream. Je kunt het kant en klaar kopen of zelf maken. TIP Je kunt ook een echt bolletje roomijs gebruiken. Je kunt het bakblik een beetje schuin houden zodat de cupcakes er langzaam uitvallen. Ons basisrecept cupcakes is hét recept om stap voor stap de mooiste en lekkerste cupcakes op tafel te zetten.

Meet de oventemperatuur om de juiste temperatuur te bepalen.

 • Let er op dat je niet te veel beslag in de bakvormpjes doet, je cupcakes kunnen hierdoor inzakken tijdens het bakken. Zo kunnen de cakejes goed rijzen en zullen ze niet boven het papieren vormpje uit steken als ze klaar zijn.
 • Laat de topping voor gebruik eerst helemaal op kamertemperatuur komen!

Verdeel de frosting over verschillende kommetjes en kleur elk deel met je gewenste kleur? Met een tweede lepel of spatel schraap je het beslag van de lepel in het vormpje. Achtergrond van foto verwijderen powerpoint informatie gebruiken we voor verschillende doeleinden zoals het verbeteren van de website, het tonen van social media functies en het tonen van relevante advertenties, Love was the mas.

In een andere kom mix je de boter zacht en luchtig met de mixer op middelhoge snelheid. Nina 22 Nov hoe maak je een cupcake recept Zo kunnen de cakejes goed rijzen en zullen ze niet boven het papieren vormpje uit steken als ze klaar zijn?

Informatie

Roer goed door tot het 1 glad geheel is geworden, dit duurt even. Zo kunnen de cakejes goed rijzen en zullen ze niet boven het papieren vormpje uit steken als ze klaar zijn. Met een  tweede  lepel of spatel schraap je het beslag van de lepel in het vormpje.

Bak de cupcakes zoals gewoonlijk, op graden voor hoe maak je een cupcake recept 20 minuten in de oven. Bak de cupcakes minuten in de oven op graden. Chloe 22 Mei 09 Zo hoef je niet aan de papieren bakvormpjes te trekken en laten de papiertjes niet los. Bij een te dun bakblik worden de cupcakes niet gelijkmatig gaar. Het  vullen gaat nu heel makkelijk.

Cupcake frosting kleuren met kleurstof

Voeg als laatste een drupje roze kleurstof  toe en mix het geheel nog eens goed door met de mixer. Doe het meel met de suiker in een andere kom. Ons basisrecept cupcakes is hét recept om stap voor stap de mooiste en lekkerste cupcakes op tafel te zetten.

Controleer na 5 minuten weer of de cupcakes gaar zijn en haal ze uit de oven als dat zo is. Reactie is niet OK Reactie van:

 • Laat de cupcakes goed afkoelen op een koel rooster.
 • Bewaar de gebakken en afgekoelde cupcakes 1 tot 3 dagen in een luchtdichte doos, buiten de koelkast.
 • Opmerking Voor roze glazuur:
 • Doe de boter in een kom en voeg de suiker  beetje bij beetje toe.

De cupcakes blijven zo lekker luchtig en smeuig van binnen. Bobbie 09 Jan 10 Het beslag wordt nu steeds dikker en na ongeveer 5 minuten steeds blijven roeren is het mengsel dik genoeg. Ingredinten voor 12 cupcakes gram roomboter op kamertemperatuur gram kristalsuiker gram zelfrijzend bakmeel 2 eetlepels melk op kamertemperatuur 2 eieren op kamertemperatuur Kleurstof wij gebruikten een druppeltje roze kleurstof Mini chocolate sprinkles.

Sprinkels en dergelijke versieringen kun je het beste vlak voor serveren aanbrengen. Kleur elk deel met een drupje kleurstof1 deel met roze kleurstof en 1 deel met groene kleurstof. Laat de cupcakes op een rekje goed afkoelen, hoe maak je een cupcake recept.

Ingrediënten

Bekijk alle reacties Ophalen reacties Els 21 Feb 10 Voor het bedekken van de cupcakes met rolfondant kun je de achterkant van de fondant insmeren met een beetje water of een laagje frosting gebruiken.

Mix telkens de massa met de mixer op middelhoge snelheid als je een ei hebt toegevoegd. Klop het mensel eerst met een garde goed  doorzodat je met een klontvrij beslag aan de slag kunt.

Bak de cupcakes  minuten in de oven op graden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.04.2019 10:54 Nusret:
   Sprinkels en dergelijke versieringen kun je het beste vlak voor serveren aanbrengen.

  Ten anker

  Vond