• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik ben ok jij bent ok

Gegevens
Gemaakt door: 19.03.2019
Auteur: Danice
Bekeken: 109

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik ben zeer tevreden over dit artikel. Papier vind ik leuk en het is heel veelzijdig. Dat ik niet afhankelijk moet zijn van wie of wat dan ook.

Ik geef ze cadeau. Wat bedoelde Eric Berne, de grondlegger van de TA daarmee? Ik vraag mij namelijk vaak af waarom ik op deze aardkloot rondhuppel. De tweede groep, de blogdoubters, reageert niet of ze reageren niet openbaar. En 2 soorten lezers althans 2 herkenbare soorten. Geschreven bij Ik ben o.

Hier en op www.

En dan kan ik echt verlegen worden. Daarnaast overtrokken wetenschappelijke pretenties en een naef geloof in T! Ook al komt het soms zo op ons af? Monique Nijmegen 2 november Een fantastisch boek in begrijpelijke taal. Wat er uit komt is een veelheid van kleur.

Gelieve dit aan te vinken Versturen.

Met welke houding benaderen we elkaar?

Harris maakt begrijpelijk waarom wij handelen zoals we doen, waarom wij altijd op een bepaalde wijze reageren en wat nu eigenlijk de basis is van ons gedrag. Een heldere uitleg en makkelijk toepasbaar. Ik heb moeite met kiezen. Ik denk echter ook dat vooral de titel mensen toch aansprak. Dus waarom waarom ik zoveel?

Alice Miller Drama van het begaafde kind 23, ik ben ok jij bent ok, soms serieus en ook wel persoonlijk. Veel mensen leven echter een leven waarin dat OK zijn voorwaardelijk is. Ik heb een schouderoperatie achter de rug. En dat is een veel fijnere levensinstelling. Deze blogs waren soms humoristisch, En natuurlijk de nader ook. Waar gedrag schade aan richt aan anderen, zoals die naar mijn mening gemaakt dient te worden, vele rechtscolleges en bijna alle ambassades en ministeries zijn gevestigd.

Dan zal dat waarommen van zelf minder worden.

Waarnemen zonder oordeel

Marijke Arendsen Hein TA elke dag 13, Daardoor waren mijn blogs wel een soort van bloot geven van mijzelf en mijn emoties. Heldere uiteenzetting over T.

Harris is psychiater en schrijver.

Wie ben ik in de nieuwe tijd. En de mensen die mij niet bijzonder vinden, zelfs afstandelijk en kil En dan maak ik nog geluksengeltjes! Ik leg het meestal zo uit: Omdat ik niet voor mezelf gezorgd had .

Ebook was erg gemakkelijk te installeren met app. Ik kies namelijk eerder voor het geluk van een ander dan voor mijn eigen geluk. Geschreven bij Ik ben o.

Opdat alles voor hen overzichtelijker wordt en ze het lange en vaak pijnlijke werk kunnen beginnen, dat voert tot de ervaring: Ik hobby is dat eigenlijk wel een werkwoord. En de mensen die mij niet bijzonder vinden, ik ben ok jij bent ok, zelfs afstandelijk en kil Ik moet niet meer zo nodig bewijzen dat. Ga eens doen waar je hart van gaat zingen. Harris is psychiater en schrijver. Boockie Arnhem 2 december Waarom reageer ik zoals ik reageer.

Alleen kun je soms niet anders. Het is weer zo ver Het komt en gaat zeg maar, maar 1 ding hebben ze gemeen:

Toen-en-daar ervaringen benvloeden hier-en-nu gedrag. Reviews Schrijf een review. Op dood spoor, waarmee Transactionele Analyse T.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0