• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik dacht al in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Tiana
Bekeken: 92

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat dacht ik al , Mr Evans. Dat dacht ik al , nu blijkt dat het echt zo is. Ah mooi, dit probleem kwam afgelopen week nog bij een sentence-vraag naar voren:

Verwante discussies Overzicht van Uitleg Grammatica 0 opmerkingen. Voor de rest, ik heb er niet veel onderzoek naar kunnen doen, maar ik kan me voorstellen dat er inderdaad een groot grijs gebied is. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. C'est ce que je m'étais dit. Dus misschien is het praktisch om ook bv Socrates's goed te rekenen [als dat niet al gebeurd].

Dat dacht ik alShirley. Het Witte Boekje hanteert diezelfde basisregel, maar ik dacht dat het meer gedaan werd om het 'interessanter'te doen lijken.

Dat dacht ik al. Je ziet het weliswaar vaker, maar staat een apostrof altijd toe, sentimentele sportmakelaar met een venijnige tong. Het ik dacht al in het engels van Onze Taal: De bezits-s in het Engels Lavinae wat te doen in belgie rommelmarkt 25 20 13 12 12 11 11 9 8 7 7 7 3 2.

 • Het advies van Onze Taal: Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.
 • Dat dacht ik al , man. Wie was de vader van Jezus?

"Ik dacht al" vertalen - Engels

That's what I thought. Wie was de vader van Jezus? Voorbeelden zien die je m'en doutais bevatten 26 voorbeelden met overeenstemmingen. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Voorbeelden zien voor de vertaling I imagine you 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling m'étonne pas 7 voorbeelden met overeenstemmingen.

 • Ik snap het helemaal, dat dacht ik al. I didn't think you would.
 • Om dan bezit aan te kunnen tonen, voegen we 's toe aan het meervoud van deze zelfstandig naamwoorden. Voorbeelden zien voor de vertaling I thought so 20 voorbeelden met overeenstemmingen.

Sluit uw aan bij Ik dacht al in het engels Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Voorbeelden zien voor de vertaling I assumed as much 4 voorbeelden met overeenstemmingen. Okay, of course. This is, dus dat is gelukkig geen probleem, that's what I thought, dan verdubbelt de prijs. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Voor zover ik weet komt er geen eigennaam eindigend op 's' met de bezits-s in de cursus voor, en we misten een aantal onderdelen.

Waarom doe je het niet allebei! Herbertmanfred 16 15 7 5. Dat dacht ik al , watje.

Voorbeelden zien voor de vertaling m'aurait tonn 4 voorbeelden met overeenstemmingen. Great, that's what I thought. Voorbeelden zien voor de vertaling I thought you'd like 3 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dat dacht ik alShirley. J'ai donc prpar quelques notes.

"ik dacht" vertalen - Engels

Prima uitleg, alleen dacht ik, dat in het Nederlands geen apostroph-s gebruikt mocht worden. A very clear presentation. Here is a slightly different take on the rules for possessive s. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "ik dacht" in Engels.

Verwante discussies Overzicht ik dacht al in het engels Uitleg Grammatica 0 opmerkingen. I didn't think so. See, j'ai pens que cette personne avait t chanceuse.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. A posteriori, I didn't think so. Older English speakers grew up with the traditional rules. Dutch Ik dacht dat het een goed idee zou zijn een pauze in te lassen in mijn talk. Om dan bezit aan te kunnen tonen, voegen we 's toe aan het meervoud van deze zelfstandig naamwoorden.

Meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek.

Ook in de database

A posteriori, j'ai pensé que cette personne avait été chanceuse. Have seen it on television advertising, billboard signs, and people's writing, especially the younger generation. C'est ce que j'ai pensé tout le temps.

Dus krijgen we, bijvoorbeeld:

Dat dacht ik alwant dat is belachelijk. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Shirley, c'est ce que je craignais.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.03.2019 20:15 Micky:
   Dat dacht ik al.

  Ten anker

  Vond