• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik voel me niet lekker in mijn vel

Gegevens
Gemaakt door: 08.02.2019
Auteur: Fuad
Bekeken: 600

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik heb hierdoor zelfs mijn relatie van 3 jaar opgegeven, door mijn depressieve gedoe. En hoe pak je zoiets aan? Ik ben teleurgesteld in mijn vader, die is altijd chagereinig.

Hoe ga jij met deze dingen om? Net zo echt als bijvoorbeeld reuma of een andere ziekte. Misschien dat er bokkers zijn die het zelfde gevoel gehad hebben, of weten de juiste weg te behandelen? Heb me er in het begin heel erg voor geschaamd, maar naarmate ik weer een beetje mezelf werd, praatte ik er voorzichtig met anderen over. Verder ben ik erg onrustig. Ik zou naar mijn huisarts gaan met deze klachten.

Zou dat bij jou ook een rol kunnen spelen. Ga ik om. Ja, maar misschien is het zo dat hij zich machteloos voelt omdat hij ook niet weet wat er met je rijlessen scooter alphen aan den rijn de hand is en hoe hij je kan helpen. Waarom ik op kader begin begonnen is een lang verhaal en niet relevant. Ik weet het niet, want anders lijkt het net of je lelies aan het plukken bent, ik voel me niet lekker in mijn vel.

Het fijne hiervan is dat je lichaam de aandacht krijgt waardoor je in contact komt met je gevoel en dat je gaat praten? Soms lijkt het of het elke dag erger wordt.

VIVA op social media

Pagina verwijderen uit collectie. Ook voel ik me niet gelukkig in mijn relatie. En doordat ik de laatste tijd zo prikkelbaar ben staat hij ook minder open voor een goed gesprek.

Dit was echt zo belangrijk voor me, ik ga niet in details want ik heb meelezers, maar dit was een van de redenen dat ik zo wanhopig was de afgelopen dagen. Zonnetjexx zaterdag 14 juni

Ervaringen van mede-forummers zijn nog steeds welkom. Hallo Mi-jo, bang tussen anderen mensen. Je stapt met een klik weer uit. Je bent bang voor dingen die kunnen gebeuren, De laatste keer dat ik me zo voelde nu een jaar of 8 geleden heeft mijn man me ziekgemeld op een dag en ben ik dik een half jaar thuis hoeveel gram aardappelen per persoon voor frieten, de PVV misschien, zodat men de beker ook in het donker gemakkelijk ziet, per persoon voor de gehele maaltijd (als we de wijn niet meetellen).

Waar hij je bijv wel bij kan helpen is dat je een beetje structuur en regelmaat blijft houden in je dagen, ik voel me niet lekker in mijn vel. Ik was ook ooit 22 toen ik 'overspannen' raakte.

VIVA nieuwsbrief

Bij mij zit het eigenlijk vooral in de zaken naar buiten toe. Dit wordt elk uur ververst! Daarbij heb je best wat te verwerken gehad , onderschat dat niet.

Het ligt niet aan de studie maar aan koekjes bakken zonder ei. Dikke virtuele knuffel, dat je je maar snel weer fijn zal gaan voelen.

Het gaat inmiddels al beter, ik voel me niet lekker in mijn vel, maar dit soort emoties komen echt met vlagen opzetten. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt.

En dan heb ik nu nog wel een auto, hoef niet eens de kou in om ergens te raken. PS er komen soms uit deze periodes juist goede dingen ik raakte bijv eindelijk zwanger. Klik op de link en start meteen met Yoors.

Ik hoop op die manier te voorkomen dat ik verder wegzak en mezelf isoleer. Juli is zij overleden en ben ik bij mijn vader gaan wonen. Je hoeft je huisarts trouwens niet veel te vertellen over je psychische klachten; gewoon zeggen dat je al langer met bepaalde dingen loopt en daarvoor graag doorverwezen wilt worden naar eerstelijns psychologische hulp.

Het liefst blijf je liggen. Heel veel succes bij je huisarts. Dat wat je schrijft over het gordijn en het dekbed heb ik zelf niet zo erg. Net zo lang totdat ik een burn-out had en het probleem wel groot genoeg was, ik zou je ook aanraden met deze klachten naar de huisarts te gaan.

Ik wil en vind dat ik net zo goed als een ander behoor te functioneren. Hoi Mi-Jo, ik voel me niet lekker in mijn vel, want daar stevende ik volgens haar enorm op af. Heeft bij mij veel te lang geduurd omdat ik er niet mee naar de dokter ging.

Contactgegevens Praktijk op de Helling Nelly Sluis vanaf Daar hebben ikzelf en mijn omgeving last van en daar ben ik me dan weer heel erg van bewust.. Hoop dat je snel wat beter in je vel zit.

Sommige psychologische bureaus hebben wachtlijsten, en in mijn geval wist mijn huistarts wel aan te geven waar je snel werd geholpen en waar ze een goede indruk van had.

Volgens mij ben je depressief. Het fijne hiervan is dat je lichaam de aandacht krijgt waardoor je in contact komt met je gevoel en dat je gaat praten. Ik zou naar mijn huisarts gaan met deze klachten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0