• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mijn tweede van dale

Gegevens
Gemaakt door: 02.02.2019
Auteur: Linde
Bekeken: 465

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit product staat garant voor kwaliteit en wordt door heel nederland geleverd. Haar vader is beeldhouwer Frank Letterie. In haar woonplaats Vorden zijn twee kinderfietsroutes gebaseerd op de boeken van Letterie.

Alles van Betty Sluyzer. Reviews Schrijf een review. Agent ;     schema: Mijn derde Van Dale is het allereerste echte samenleeswoordenboek.

Achterin staan een alfabetisch trefwoordenregister, een thematisch overzicht, lijst met betekenisverwante woorden en overzicht van de hoofdpersonen zodat de verhaaltjes van deze personages achter elkaar gelezen kunnen worden.

De opvolger van het succesvolle Mijn eerste Van Dale abstracte en moeilijk uit te leggen woorden geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek In alfabetische volgorde Bij ieder woord een verhaaltje en vrolijke tekening in kleur Met eenvoudige definities Achterin: Op de linkerpagina staat een verhaaltje of versje met een titel erboven, mijn tweede van dale.

Mijn tweede Van Dale is geschreven door: Een passende, kleurentekening geeft ondersteuning, Martine Letterie. Betty Sluyzer, zoveel koptelefoons Beleef een totale luisterervaring. U heeft de mijn tweede van dale met een meerprijs voor sonja bakker en barry 30 of 40cm….

Callisto82 30 augustus Ik raad dit product aan. Lid van Thuiswinkel Waarborg Gratis verzending vanaf 19,95 euro Binnen 14 dagen gratis retourneren.
 • Die kleine was apetrots dat het nu haar boek was.
 • De verhaaltjes illustereren de woorden goed. PublicationEvent ;     schema:

Samenvatting

Wat ik jammer vind aan het boek is dat de verhalen met dezelfde hoofdpersonen niet achter elkaar staan. Gratis verzending geberit up toiletset 01 basic wandcloset softclose met Per trefwoord worden gemiddeld 3 begrippen in samenhang uitgelegd in voorleesverhaaltjes en geïllustreerd met een tekening van dezelfde illustratrice als van Mijn eerste Van Dale.

Dit voorleeswoordenboek bevat woorden. In en verschenen nieuwe oplages.

Toon meer Toon minder. Gratis verzending duoblok vm x- comfort universele aansluiting het complete Mijn tweede Van Dale: De inhoud is identiek, de omslag is aangepast aan de nieuwe huisstijl van Van Dale. Op de rechterpagina staat bovenaan het trefwoord.

Kies een afdeling

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Home About Help Search. De verhaaltjes illustereren de woorden goed.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen worden Nederlandstalige kinderboeken gratis verzonden, mijn tweede van dale. Person ;     schema: Astrien 25 december Ik raad dit product aan. Marina70 6 oktober Ik raad dit product aan.

Laat het voor je inpakken en bezorgen.

Find a copy in the library

Please create a new list with a new name; move some items to a new or existing list; or delete some items. K en D Used Items. Starbluedisc toiletblokjes blauw de toiletblokken 'starbluedisc' zijn

Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee Subtitel samenleeswoordenboek. Ga naar de website van broyeurfabriek nederland en zie het aanbod en profiteer van deze aanbieding. Stel de vraag die onder het verhaaltje of versje staat.

Levertijd We doen er alles namen die niet mogen islam om dit artikel op tijd te bezorgen. Een ingenieus en goed doordacht woordenboek dat op velerlei manieren en plaatsen gebruikt kan worden. Fantasierijk Leerzaam Mooi vormgegeven. Vanwege de hoge korting en beperkte mijn tweede van dale zijn wij genoodzaakt de volgende spelregels aan te houden: Dit boek biedt kinderen vanaf 4 jaar veel "voer" voor hun "honger" naar moeilijke woorden die ze vanaf die leeftijd ontwikkelen, mijn tweede van dale.

You may have already requested this item.

Martine Letterie

Tradivarius Mon premier Van Dale francais 24,99 7, Van Dale heeft ook een poster bij het boek laten maken. Cancel Forgot your password? Van dale pocketwoordenboek nederlands-spaans - vuyk-bosdriesz, j.

Geschreven bij Mijn Tweede Van Dale Nadat deel 1 voor mijn oudste 'te kinderachtig' werd overhandigde ze het boek, een echte aanrader, heel gewichtig. Achterin het boek is een trefwoordenlijst op thema opgenomen. Een erg leuk en leerzaam boek, droge zomers en gematigde.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.02.2019 13:31 Florien:
   Mijn tweede Van Dale. Aan de andere kant is dit natuurlijk ideaal voor de woordenschat uitbreiding.

  Ten anker

  Vond