• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Nieuwbouw sociale huurwoningen aalsmeer

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Ximena
Bekeken: 570

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zonder toestemming van de gemeente is dit niet toegestaan. In Tudorpark komen woningen. De belangrijkste voorstellen voor verbetering zal gemeente Haarlemmermeer uitvoeren.

Woningbouwlocaties Op deze pagina vindt u alle lopende woningbouwprojecten per plaats. Het verbeteren van de verkeersveiligheid en doorstroming op en rond de Sloterbrug staat al jaren hoog op de agenda. Zo krijgt het dorp een echt hart. Dit is nodig om de energievoorziening te verzekeren. De plastic soep, de opwarming van de aarde en alle producten die we mateloos weggooien zonder te weten waar het vandaan komt, n Vernieuwen Sloterbrug Het verbeteren van de verkeersveiligheid en doorstroming op en rond de Sloterbrug staat al jaren hoog op de agenda.

Gemeente Haarlemmermeer wil samen met Amsterdam de bestaande Sloterbrug gaan vervangen door een nieuwe brug. Dit project komt samen met bewoners en ondernemers en met medefinanciering van de Stichting Leefomgeving Schiphol SLS tot stand.

Woningbouwprojecten Bedrijventerreinen Gebiedsontwikkeling en overig. Visie Rijsenhout Voor een aantal gebieden in Rijsenhout wil de gemeente Haarlemmermeer nieuwbouw sociale huurwoningen aalsmeer mogelijkheden bekijken. Meer informatie over de woningen.

Een heerlijke, veilige plek om te wonen, te recreëren, op te groeien. Dan vindt u hier alle informatie die u nodig heeft.
 • Een modern, innovatief en duurzaam glastuinbouwgebied in Rijsenhout en Burgerveen. Gebruik gemeentegrond Op verschillende plekken in Haarlemmermeer maken bewoners met of zonder toestemming gebruik van gemeentegrond.
 • In Halfweg komt er nieuwbouw op een aantal locaties. Het gebied is erop ingericht om moderne en eigentijdse glastuinbouwers ruimte te geven om te ondernemen en te groeien.

Woningbouwlocaties

Op het Sectorpark zijn er kavels beschikbaar voor zelfbouw en kluswoningen. Lisserbroek Lisserbroek ging aan de slag om de mogelijkheden voor de woningbouwontwikkeling vorm te geven.

Zonder toestemming van de gemeente is dit niet toegestaan. Op deze pagina vindt u informatie over projecten die net zijn uitgevoerd, nu worden uitgevoerd, of nog uitgevoerd gaan worden. Kom alles te weten over de Nieuwe kom.

Hartje Spaarndam is het project ter verbetering van het woon- en leefklimaat in de woonkern Spaarndam. De gemeentelijke nieuwbouw site die jou informeert over alle nieuwbouwprojecten, in Haarlemmermeer, hoor.

Zonder toestemming van de gemeente is nieuwbouw sociale huurwoningen aalsmeer niet toegestaan. Er vinden verschillende werkzaamheden plaats op het traject.

Kijk hier voor alle informatie over de plannen voor het stadscentrum.

Woningbouwprojecten

Dit terrein en een aantal aangrenzende percelen, waar momenteel nog bedrijfsgebouwen op staan, worden herontwikkeld tot voornamelijk woningbouw. Goed, want het is hoog tijd dat we ons er mee bezig gaan houden. Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op de website van Tudorpark. Ook zijn zij bezig met de gedeeltelijke vervanging van de bestaande kV hoogspanningsverbinding.

Er is rust n dynamiek, weidsheid en beslotenheid. Dit is nodig om de energievoorziening te verzekeren. Dit project komt samen met bewoners en ondernemers en met medefinanciering van de Stichting Leefomgeving Schiphol SLS tot stand? Visie Rijsenhout Voor een aantal gebieden in Rijsenhout wil de gemeente Haarlemmermeer andere mogelijkheden nieuwbouw sociale huurwoningen aalsmeer. De sferen lopen sterk uiteen.

Voorlopig ligt de voorkeur bij een ingrijpende renovatie zonder funderingsherstel. Bijvoorbeeld door een stukje gemeentegrond bij hun tuin te trekken.

Gebiedsontwikkeling Halfweg De boezembruggen naast Sugar City worden opgeknapt. Er vinden verschillende werkzaamheden plaats op het traject.

Geniepark Het Geniepark is een toekomstig recreatiegebied. Lees meer over het bedrijvenpark De Hoek. Lees alles over de plannen van het Geniepark. Verkoop je eigen huis sneller en tegen een betere prijs Klik voor meer informatie, nieuwbouw sociale huurwoningen aalsmeer.

Lees hier meer over de plannen van een  Bauhaus in Cruquius. De boezembruggen naast Sugar City worden opgeknapt. Zwanenburg De gemeente investeert de komende jaren in het dorpshart van Zwanenburg.

Gerelateerde vragen

Er is rust én dynamiek, weidsheid en beslotenheid. Er zijn plannen voor een vestiging aan de Spaarneweg. Zwanenburg De gemeente investeert de komende jaren in het dorpshart van Zwanenburg.

Dit is nodig om de energievoorziening te verzekeren. Bekijk dan de plannen voor PrimA4a! Wij bouwen sociale huurwoningen in Sloterdijk-Centrum.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.04.2019 20:19 Cherry:
   Overslaan en naar de inhoud gaan. Gemeente Haarlemmermeer wil samen met Amsterdam de bestaande Sloterbrug gaan vervangen door een nieuwe brug.

   24.04.2019 15:59 Danine:
   De kavels hebben lange, rechte lijnen. Hartje Spaarndam Hartje Spaarndam is het project ter verbetering van het woon- en leefklimaat in de woonkern Spaarndam.

   26.04.2019 03:57 Hatim:
   Woningbouwlocaties Op deze pagina vindt u alle lopende woningbouwprojecten per plaats.

  Ten anker

  Vond