• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Nieuwe hoes maxi cosi priori

Gegevens
Gemaakt door: 19.02.2019
Auteur: Carlina
Bekeken: 413

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Om de pasvorm mooi te houden loopt er een elastiekje en knoopje onder de beugel van de maxi cosi door. Ook qua prijs netjes! JohannesL Friesland 14 augustus Ik raad dit product aan.

Goede prijs kwaliteits verhouding! Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Over Maxi-Cosi Bekijk de Maxi-Cosi pagina Bekijk alle artikelen van Maxi-Cosi Bij Maxi-Cosi begrijpen ze hoe spannend het is als je een baby verwacht en hoe leuk het is om samen tijd door te brengen en de wereld te verkennen.

Ik twijfelde eerst over dit stoeltje. Ja ideaal, leuk en fijn. Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten. Komt uit een rook- en huisdiervrij

Ideaal tijdens de warme dagen. Bij On-site komt de reparatiedienst bij jou. Olop87 Rotterdam 19 juni Ik raad dit product aan. Met ons prachtig Maxi Nieuwe hoes maxi cosi priori zonnekapje  ligt je kleintje heerlijk in de schaduw,uit de wind en lichte regen. Heb de stoel nu ongeveer 2 weken erg handig in gebruik makkelijk te bevestigen in de auto.

Prima stoel, degelijk, makkelijke installatie en super handig dat hij iets achterover kan. Wij gebruiken deze stoel in onze 2e auto.

De verschillende tussen de standen zijn maar klein. We zijn er blij mee. Hidayah 24 oktober Ik raad dit product aan. Deze autostoel is voor deze prijs gewoon een goede koop. De kinderautozitje met extra zijdelingse bescherming is voorzien van een schokabsor Enkel het installeren van de gordels moet je door hebben.

De zwarte Maxi Cosi was uitverkocht dus gekozen voor de bruine. Baby kan er goed passend in zitten en de gordel is makkelijk vast te maken. CarolineBo Kapellen 15 februari Ik raad dit product aan. Marion Tuitjenhorn 17 januari Ik raad dit product dance dance dance maan jurycommentaar. Om de pasvorm mooi te houden loopt er een elastiekje en knoopje onder de beugel van de maxi cosi door.

Meer weten over?

Samia1 9 juli Ik raad dit product aan. De kleine zit nog steeds redelijk overeind ofschoon uiteraard verder onderuit dan de rechtop stand. Het voordeel is dat je hem heel gemakkelijk vastmaakt met de gordel.

Al veel plezier van gehad. Zo kan je kindje evt. Handig systeem als baby slaapt gwn in slaapstand trekken. Toon meer Toon minder. Onze dochter zit er comfortabel in en hij is simpel met 1 hand in de slaapstand te zetten.

Houd je kindje koel

Grijze hoes is verkleurd omdat deze er altijd omheen heeft gezeten. Anouk Enschede 30 november Ik raad dit product aan. RenF Zoetermeer 25 oktober Ik raad dit product aan.

Goede kwaliteit, handig voor je baby vanuit de maxi cosi naar deze autostoel.

Marion Tuitjenhorn 17 januari Ik raad dit product aan. En wat is er dan leuker om samen Onze kleindochter zit er heerlijk in en wat ook heel belangrijk is ze zit veilig. Ideaal tijdens de warme dagen! Onhandig in gebruik Onaantrekkelijk design Oncomfortabel voor mijn kind. Dit waren alle 7 advertenties. Hele fijne autostoel, weet ik niet of ik de Tobi nog een keer zou kopen. Als ik kijk naar het prijsverschil, zeer mkb cursus en training te bevestigen in de auto en zeer degelijk.

Productbeschrijving

Zalfie 24 oktober Ik raad dit product aan. Nee geen Isofix aansluiting mogelijk. HenkHW Putten 25 januari Ik raad dit product aan. Één van de beste autostoelen op de markt.

Onze dochter zit er comfortabel in en hij is simpel met 1 hand in de slaapstand te zetten. MamaMerel 4 augustus Ik raad dit product aan.

Danemans16 Helmond 25 april Ik raad dit product aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.02.2019 09:54 Trientje:
   Dit probleem komt trouwens bij bijna iedere autostoel terug, ook bij de duurdere. Ook zijn dr riempjes makkelijk losser en weer strakker te zetten door een lipje in te drukken.

   02.03.2019 14:56 Bernadine:
   Algemeen is de stoel van goede kwaliteit, maar er is geen spansysteem van de veiligheidsgordel waardoor de stoel onderhevig is aan eventuele schokken door bv een noodrem.

   03.03.2019 22:49 Richel:
   Deze hoes is gemakkelijk te bevestigen in de autostoel en kan uitgewassen worden.

  Ten anker

  Vond