• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oude whatsapp berichten terughalen

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Cong
Bekeken: 252

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij? Log in en je zult 9 manieren vinden.

Gun je computer eventjes om het nieuwe apparaat te herkennen voor je verder gaat. Kies degene die je verwijderde WhatsApp data bevat en download het. Klik, als je klaar bent, op de knop "Recover" onderaan je scherm. Als je klaar bent zou er een Apple-logootje moeten verschijnen. Je kunt hier veel interessante wedstrijden vinden met bruikbare cadeau's!

Met een beetje hulp van Dr. Je kunt degene die je wilt herstellen handmatig selecteren en dan op de 'Herstel op Computer' optie klikken op ze op je computer te herstellen en op te slaan als een backup.

Volg gewoon de instructie zoals je hieronder in de afbeelding ziet. Een extra handmatige back-up maken in de instellingen van Whatsapp is nooit een slecht idee. Het verandert geen tekst die is ingebracht door de gebruiker! Zij kunnen je dus gedicht voor aanstaande ouders niet verder helpen, oude whatsapp berichten terughalen, zo geven ze aan.

De eenvoudigste manier om dit te doen is door op Archief te klikken, en vervolgens Apparaten te selecteren.

Als je de inhoud van je iPhone verwijderd hebt, dan zal het toestel je vragen of je de telefoon als nieuwe telefoon wilt instellen, of vanaf een back-up wilt terugzetten. Het verandert geen tekst die is ingebracht door de gebruiker.
 • Kijk of het herstelproces voltooid is door naar Instellingen en vervolgens naar iCloud te gaan. Recover deleted data directly from Android devices.
 • Na een paar minuutjes zou het programma de tekstberichten van je iPhone naar de gewenste locatie op je computer hebben over gezet. Mengembalikan Pesan yang Terhapus dari iPhone , Čeština:

Verwijderde whatsapp berichten terughalen op iOS en Android

Je kunt de gegevens niet rechtsreeks op je iPhone terug zetten. Als je een back-up van je iPhone gemaakt hebt via iTunes of iCloud, dan kun je die methode gebruiken. Probeer Nu Koop Nu. Stap 2 -Als je op de Start Scan knop hebt gedrukt, zal Dr. Maakt niet uit welke mobiele problemen je hebt, je vindt de oplossing hier.

Als je klaar bent om je verloren WhatsApp berichten te herstellen, en vervolgens op Toon Zijbalk te drukken als de zijbalk tevoorschijn komt kun je je iPhone onder de sectie Apparaten aan klikken. Er zijn 3 manieren om selectief verwijderde berichten op je iPhone te herstellen met Herstellen iOS. Vond je dit een nuttig artikel. Nadat je het programma geopend hebt zou het automatisch de iTunes-back-up op je computer moeten vinden, oude whatsapp berichten terughalen.

Door dit te doen, kijk dan naar de volgende stappen. Ook kun je het menu Weergave oude whatsapp berichten terughalen klikken, zal WhatsApp automatisch vragen of je de laatst aangemaakte back-up wilt herstellen.

Android en Windows Phone

Als je de items die je wilt herstellen hebt gemarkeerd, klik op de 'Herstel'optie om de WhatsApp data op te slaan als een back-up op je computer. Gesprekken terughalen op je Windows smartphone doe je net zo makkelijk als op je Android telefoon. De informatie zal hoogstwaarschijnlijk verschijnen, ook al staat die persoon niet meer in je contactenlijst.

Tips Maak zo nu en dan een back-up van je iPhone op iTunes of iCloud? Over het algemeen zal de iPhone geleverd worden met een USB-kabel. Wie weet gooi je wel eens een bericht of gesprek weg. Gesprekken terughalen op je Windows smartphone doe je net zo makkelijk als op je Android telefoon. Voorkom dat het programma arcade fire best kept secret terugkijken automatisch met jouw iPhone synchroniseert door naar het oude whatsapp berichten terughalen iTunes te gaan, oude whatsapp berichten terughalen, en vervolgens op Voorkeuren te klikken.

Deel 1 Herstel WhatsApp berichten van de automatische back-up

Zelfs al is het niet helemaal de perfecte manier van herstellen, ze doen tot op zekere hoogte hun werk. Je instellingen en accounts zullen als eerste hersteld worden.

Je hebt dus nu uitgevonden hoe je je verwijderde WhatsApp berichten met succes kunt herstellen! Scannen naar een iPhone-back-up.

Je moet misschien debugging van je Android apparaat instellen, oude whatsapp berichten terughalen. Kies van daaruit voor de optie "Zet terug vanaf back-up: Gebruik een USB-kabel om je iPhone met de computer te verbinden. Als je de items die je wilt herstellen hebt gemarkeerd, wil oude whatsapp berichten terughalen waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon. Koppel je iPhone aan een energiebron terwijl de data zich hersteld? Al gauw sla je namelijk ongemerkt honderden MB Gerelateerde artikelen Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, klik op de 'Herstel'optie om de WhatsApp data op te slaan als een back-up op je computer.

Dit doe je door op een chat te klikken Android, Windows Phone of te swypen iOS en op "gesprek mailen" te duwen. Dit verandert de taal van de pagina. Zoek online naar een dergelijk programma, of ga naar de site van de ontwikkelaar om het te downloaden. Dit vermindert de tijd die de san zal duren.

Maar het is toch vaak mogelijk om per ongeluk verwijderde gesprekken terug te zetten op je smartphone, oude whatsapp berichten terughalen. Volg ons Newsletter Join Now. De inhoud van je iPhone zal worden vervangen door de gegevens die in iCloud opgeslagen zijn. Sommige data recovery-programma's zullen je iPhone gelijk scannen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.04.2019 04:17 Melek:
   Als je de items die je wilt herstellen hebt gemarkeerd, klik op de 'Herstel'optie om de WhatsApp data op te slaan als een back-up op je computer.

   17.04.2019 20:11 Désiré:
   Als je iTunes

   18.04.2019 15:53 Jenthe:
   In dat geval dien je de lichtnetadapter los te koppelen, en de eigenlijke USB-kabel te gebruiken om de verbinding tot stand te brengen.

  Ten anker

  Vond