• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Rood haar bruin verven

Gegevens
Gemaakt door: 17.02.2019
Auteur: Tarık
Bekeken: 468

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarnaast weet ik niet of je donkerblonde haar beige of gouden ondertonen heeft. Danisha , Danja ,

Reactie infoteur , Beste Tess, ik antwoord alleen alle vragen: Je uitgroei valt dan wel heel erg op. Reactie infoteur , Hi Kayleigh Siera, ik weet nu niet wat jouw oorspronkelijke huidskleur en haarkleur is. Ik wordt vrij bruin in de zomer niet te en wordt rood als ik me inspan.

Ik zou het graag iets sprekender willen hebben, het mag best een beetje opvallen.

Ik hoop dat je met deze info een kleur voor mijn haar kan bepalen. Alvast bedankt voor het advies. Ik heb al gemerkt dat chocoladebruin me zeer goed staat, zolang het niet te licht is, is er ook nog een lekkere stek buiten. Moet ik dan 2 keer achter elkaar verven of is er dan iets anders aan te doen, rood haar bruin verven.

Ben je daarom bang dat het oranje wordt.

Denk aan Kristen Stewart met haar donkere haar, maar zij heeft ook licht haar gehad en zelfs rood!
 • Ik weet niet hoe je huidskleur is, dus ik vind het moeilijk in te schatten welk type je bent. Welke kleur zou ik dan moeten kiezen voor mijn haar?
 • Ik heb veel roodpigment in mijn haar, waardoor blond vaak geel uitvalt.

Mijn huid is olijfkleurig, een beetje gelig lichtbruin mediterraans. Lynn , Ik heb van mezelf donkerbruin haar, lichtbruine ogen met een donkergrijze rand. Verder zou ik een andere haarkleur gewoon een keer proberen en misschien vind je vriendin de haarkleur toch mooi staan! Mooiste vind ik toch een kleur met iets koper bij een echte rooie.

 • Nathalie , Wanneer je huidskleur soms iets te bleekjes lijkt, kunt je wat bronzer aanbrengen met een grote kwast.
 • Reactie infoteur , Beste Cindy, Jammer dat je geen rood haar meer wil.

Ik denk dat zwart wat te hard staat omdat je ook lichte ogen hebt. Mij werd warme rood haar bruin verven geadviseerd bij mijn kleurtype.

Een bijzondere haarkleur die daarbij past, kan dan oranje zijn. Bij goede kleuranalyse bureaus krijg je kleurstaven mee die bij je type horenzodat je wanneer je gaat shoppen zelf kunt bepalen welke kleur kleding je staat. Van het poeder wordt een pasta gemaakt die je zaal t trefpunt eindhoven je haar doet om het een koperrode kleur te geven.

Rood haar verven naar bruin

Let er wel bij op dat dit niet goed kan zijn als je een gevoelige huid hebt. Mijn haar is van nature lichtblond, iets tussen as en goudblond in gok ik. Ik bloos en verbrand snel. Limbo Loser     Geregistreerd:

Asbruin is inderdaad een koele kleur, maar je kunt wel voor een warme asbruine haarkleur gaan. De kapper zei dat het me heel erg goed stond. Mijn rood haar bruin verven is licht getint met een gele ondertoon. Gezien henna meestal een rode gloed geeft aan je haar is het handiger om een bruine haarkleur te nemen i. Je mag wel wat van mij lenen Ik heb nu de langste lagen tot tussen mn schouders en word er gek van!!.

Huidskleur

Ik weet niet zo goed of je haar een gouden ondertoon heeft, maar ik denk dat je een mix bent van koel en warm doordat je ogen een warme kleur hebben. Verder heb ik groene ogen met een heeel klein beetje koper in het midden. Later heb ik het met 7. Ineke , Deeszii ,

 • Misschien past je kapsel niet bij je gezichtsvorm.
 • Maar is het mogelijk?
 • Reactie infoteur , Hallo Rosanna, sorry voor de late reactie, maar ik was op vakantie.
 • Denk wel dat je meer naar een koel type neigt.

Mijn ogen zijn midden blauw dus niet donker en niet rood haar bruin verven. Ik doe dat zelf wel, maar door dit soort reacties lijkt het alsof ik verplicht ben te antwoorden en dat is niet zo, rood haar bruin verven, workout routines plannen en nog veel meer. En nu de zomer komt. Dat was die spoeling en die andere fotos zijn van nu zonder verf of spoeling dus gewoon mijn eigen haar. De kapper wil altijd rode tinten in mijn haar doen maar ik hou daar zelf niet van.

Ik denk dat je neigt naar een koel type. Je kunt gaan voor een roodbruine haarkleur. Of kijk eens naar Amy Adams.

Warme en koele kleuren

Ik heb donkerblond haar beetje muiskleur, lichtblauw-groene ogen, en een bleek gezicht. Reactie infoteur , Hi, ik weet niet zo goed wat voor huidskleur je hebt. Ben wel al 28, kan ik dit nog maken? Kijk verder eens naar de zussen Penelope en Monica Cruz voor inspiratie.

Ik wil mijn haar graag verven, zoals Maggie Q. Drilona. Ook kun je kiezen voor een caramelkleur om je oorspronkelijke haarkleur wat op te frissen, maar in een bijzondere kleur? Daarom is het handig zelf een kleurenanalyse te laten doen, rood haar bruin verven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.02.2019 16:55 Francois:
   Zij heeft ook een mooie bruine haarkleur met bordeaux rode gloed gehad. Ik heb heel veel krullen, is er een kleur waar ze beter bij uitkomen?

   03.03.2019 03:36 Saartje:
   Je hebt wel een warme huid.

   08.03.2019 02:23 Gregorius:
   Ik neig meer naar as op dit moment maar in de zomer wordt het iets gouder door de zon. Cookies maken wikiHow beter.

  Ten anker

  Vond