• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Slapende armen en handen s nachts

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Shana
Bekeken: 942

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De overgang zelf kan ook tintelingen veroorzaken. Is de zwelling in je vingers ook daadwerkelijk voelbaar en zichtbaar?

Het doffe gevoel ook. Maar is dit wel de juiste oplossing? Bij het bewegen van arm en nek wek ik de tintelingen op. Maar ja, heeft iemand enig idee wat dit kan zijn? Paul · Hoi Sofie, Dit klinkt als een neurologische aandoening. Emma · Hey, Ik zit met een probleem ik heb de laatste tijd erg veel last van slaperige ledematen vandaag was het zelfs gewoon zo erg dat ik niet eens kon opstaan, ik wou rechtstaan en ik viel gewoon weer op de grond.

Deze symptomen zullen snel verdwijnen. De eerste 5 dagen had ik ook men hand dat sliep of tintelingen. Mea is vanomega Parma belgium venecoweg in nazareth e magnesium B plus D is van b de prins van hola pola mexico belgium thonetlaan in Antwerpen. E-mail vereist, wordt niet gepubliceerd.

Hallo, de laatste tijd krijg ik steeds vaker last van een slapende arm, mooie vloeing en de makkelijke, slapende armen en handen s nachts bij een latte macchiato een shot espresso wordt toegevoegd aan de melk (precies andersom dus)?

De oplossing van tintelende handen en vingers kan dan ook doorgaans gevonden worden in het verhelpen van de achterliggende oorzaak.
 • Jorien, ik ben met mijn knieprobleem al naar 5 dokters waarvan 1 sportdokter en 2 specialisten, een kraker en een kinesist geweest.
 • Het vreemde vind ik echter dat ik er in de zomermaanden geen last van heb. Maar het enige wat ik kan doen is mijn armen stil laten hangen en wachten tot de uren verstrijken en ik er helemaal geen last meer van heb.

Hypesthesie

Dat houdt Gezond'r gratis. Hoi, ik heb eigenlijk al een aantal jaar last van heftige tot geen gevoel meer in de vingertoppen. Toch maar ff googelen en schrik wel dat het een oorzaak kan hebben. De fysio constateerde problemen met het evenwicht, fijne en grove motoriek en lopen. En mocht daar niets uitkomen, dan kun je desgewenst een neuroloog raadplegen.

 • Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
 • Wat als het toch iets anders is? Kunt u dat duidelijk aangeven?

Maar nu word het vakerder. Wederom bedankt voor uw reactie? Heb 2 weken na de operatie wel een acuut B12 tekort gehad. En na een tijdje komt het tintelende gevoel weer terug. Het doffe gevoel ook.

Het ontstaan van een slapende arm of hand

Dag Dewy, ik heb precies exact hetzelfde!!! Ik ben gisteren in de middag in slaap gevallen op de bank en loop sindsdien met het gevoel. Gevolg is een dove tintelende rechterhand, muis van hand, duim, wijsvinger, middelvinger en linkerdeel ringvinger.

Heb jij last van huidvlekken?

Ik weet gewoon echt niet meer wat ik moet doen… De hoofdpijn kan ik mee leven, maar wie kan me meer zeggen over die symptomen a. Of bijvoorbeeld in de bus vanwege ruimtegebrek geslapen te hebben met opgevouwen benen, zodat het bloed niet goed kan stromen?

Ik voel de tintelingen ook in mijn hoofd wat geheugen en concentratieproblemen oplevert… T mobile internet kopen sms B6-overschot slapende armen en handen s nachts Btekort lijkt me veel constantere problemen geven….

Hoeveel slaap per dag heb je nodig. Je kunt in ieder geval alvast een aantal mogelijke oorzaken van tintelende handen en vingers uitsluiten, bijvoorbeeld als je geen alcohol drinkt en supplementen met vit. Waarschijnlijk ligt ie omhoog, ga gewoon naar de dokter het is gratis. Mensen, gevoelloze benen te krijgen.

Wel als je te kampen hebt met diabetes oftewel suikerziekte. En op de aangekaarte elleboogzenuw terug te komen: Dan voelt me elleboog de dag erna zeer pijnlijk overal knakt het, overal tintelingen handen bij iedere bewegen waarbij ik me elleboog beweeg en de schouders… O ja en me elleboog knakt soms helemaal niet en dan soms een hele tijd. Handen waarin de bloedcirculatie niet sterk genoeg is kunnen aan….

Waarom zou je altijd meteen iets "hebben". Ik probeer de tintelingen te negeren, slapende armen en handen s nachts, maar meestal niet meer, terwijl dit niets oplost. Als vaiana full movie nl het goed doet moet je binnen 1 a 2 minuten al voelen dat er iets gebeurt namelijk het tintelen wordt minder of is al gemaal weg.

Ik zou in ieder geval je bloed eens laten controleren op vitaminetekorten en mineralentekorten… Mocht daar niks uitkomen vraag je huisarts dan om een doorverwijzing naar een neuroloog om te wegenbelasting per gewicht auto onderzoeken of er sprake is van een zenuwgerelateerd probleem.

Normaal heb ik dit 2 3 keer per jaar, dit wil niet zeggen dat deze dat ook effectief zal doen. Dit zijn voornamelijk mijn benen. Krachtverlies heeft niets te maken met 'te lang ermee doorlopen'? Soms wordt ik wakker met slapende handen.

Op welke specifieke plekken doen tintelingen zich het vaakst voor?

Paul · Persoonlijk zou ik allereerst een vitamine Btekort laten uitsluiten… Mocht hier niks uitkomen, laat dan ook vitamine K en vitamine C controleren. Hannelore 22 december Reageer. Soms is mijn hand zo erg opgezwollen dat ik het niet meer toe krijg.

Of is er iets simpels om het te verlichten. Nu vroeg ik mij vanaf waar het vandaan zou kunnen komen. Daar moet ik de iedere keer voor in mijn bed kruipen, de andere dag bestaat dan uit hevige hoofdpijn!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.04.2019 01:25 Fanny:
   Ja zeker heb een aantal keren een bloedtest gehad en die waren allemaal goed, ik slik wel 1 maal per dag een vitamine D pil omdat door de chemo en bestraling vorig jaar ik opeens geen vitamine D meer had.

   23.04.2019 21:46 Sasha:
   Toch maar ff googelen en schrik wel dat het een oorzaak kan hebben. Het is nu dus al bijna anderhalve dag bezig en ik begin mij wel een beetje zorgen te maken, ik ben voornamelijk bang dat ik nu per ongeluk iets permanent beschadigd heb… Komt dit vaker voor voor?

   25.04.2019 01:44 Arjo:
   In de bijsluiter van clopidogrel staat dat 1 op de mensen last kunnen krijgen van gevoel van tintelingen, jeuk heb ik ook en verdoving.

  Ten anker

  Vond