• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Theetuin high tea noord holland

Gegevens
Gemaakt door: 15.02.2019
Auteur: Sacha
Bekeken: 493

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Inmiddels een klein keukentje en een plek waar mensen ook droog kunnen zitten want op buienradar kan je niet echt van op aan zijn we achter gekomen!

Lindengracht 59hs KC Amsterdam.

Wij werken zoveel mogelijk met verse producten uit eigen tuin. Midden in het prachtige landschap Waterland, onder de rook van Amsterdam, ligt Theetuin ’t Einde, een ware oase.

Een eigentijdse eet- en drinkgelegenheid in de Jachthaven van Andijk. Schuitje varen, theetje drinken Geniet met z’n tweetjes of met een groepje vrienden en vriendinnen van een heerlijke high tea bij restaurant Loocatie.

Samen met vrienden, familie of collega's genieten van een eigentijdse high tea. Bilderdijkpark 1a RZ Amsterdam. Biologisch, dynamisch, theetuin high tea noord holland, dan schrijft u dit op in een handgeschreven verklaring (een codicil), de tafeltjes? Eggertstraat 1 NN Amsterdam. Uiteraard staat het u vrij om uw ervaring met ons te delen.

Van Woutstraat 5 AA Amsterdam. In onze Lunch- en Tearoom kunt u in een huiselijke ongedwongen sfeer genieten van onze ambachtelijk bereide lekkernijen. Amsterdamsestraatweg 1 - 3 AA Abcoude.

High tea, skones, taart, workshops maar vooral genieten.

Beethovenstraat 56 JK Amsterdam. De theetuin ligt aan de rand van het historische centrum van Delft. Aan de voorkant heb je uitzicht op het water en aan de zij- en achterkant kijk je op de Drecht en de weilanden. Gewoon ontspannen en genieten van de lekkerste hapjes! De Drie Graefjes Rokin.

 • Leeuwenlaan 34 KB ‘s Graveland.
 • Eetcafé de Andere Oever is een bijzondere eetgelegenheid, omdat hier mensen met een arbeidsbeperking werken. Zeedijk 43 AR Amsterdam.

Hapjes, drankjes en vooral veel gezelligheid. Zuiderweg 9 PR Opperdoes. Schans 32 BB Uithoorn. Anton Schleperspad 10 BV Amsterdam? Op zoek naar een gezellige theetuin in Zuid-Holland om heerlijk te genieten met familie, vrienden of vriendinnen van een uitgebreide high tea in een schitterende tuin. Welkom in het nieuwe bruisende hart van Den Burg, theetuin high tea noord holland.

Elke theetuin is uniek

Sluisbuurt 51 BC Uitgeest. Als je niet kunt improviseren dan moet je dit werk echt niet gaan doen. Lekker genieten van een uitgebreide high tea, dat kan bij d'Oude Waegh.

Verdronkenoord BH Alkmaar.

Restaurant De Kern is meer dan een bezoek waard. Dat zie je, dat proef je, maar je moet hem echt tegen houden ze. Buiksloterweg 7 CC Amsterdam. Max heeft ook een speciale Choco high tea gemaakt voor jou en al je vrienden. Lagendijk 41 MT Uitgeest.

Charmant theehuis in Zuiderwoude

Wij werken zoveel mogelijk met verse producten uit eigen tuin. Onze theetuin bevindt zich langs de dijk tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek. Sjiek aan de Amstel. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jonkerstraat 31 BP Waarland. Laat u verrassen door de spectaculaire theemutsen die onze theepotten warm houden, zo heeft u theetuin high tea noord holland nog nooit gezien.

High Tea is het antwoord. De oude was niet meer hedendaags en er waren enkele verbeteringen gewenst. Lagendijk 41 MT Uitgeest. Spaarne 36 CJ Haarlem. Bij strandrestaurant Meijer aan Zee is het iedere dag genieten van het prachtige uitzicht.

Brasserie Rebecca is gelegen in het kleine dorpje De Waal op Texel.

Genieten van (huisgemaakt) lekkers

Wist je dat Bijzonder Plekje ook een Facebookpagina heeft en ook te volgen is via Twitter? Prachtig gelegen aan het Amsterdamse Bos. Leidsevaart 36 AD Vogelenzang. Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, vernieuw vervolgens deze pagina.

Kom genieten in een ontspannen sfeer in de voormalige Droste-fabriek aan het Spaarne. Roode Steen 7 CV Hoorn. Koorstraat 19 GM Alkmaar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.02.2019 23:17 Edvin:
   Heussensstraat 10 JT Haarlem. Soms zeggen mensen wat heerlijk dat het nog net zo is als in het begin er is weinig veranderd en dat proberen we ook zo te houden.

   24.02.2019 02:00 Shemara:
   Net zo veelzijdig is de keuze aan high tea locaties.

   01.03.2019 14:58 Yuen:
   In en op klassiek Engels servies geserveerd assortiment verse thee van “Fabulous high tea” met een quiche van het seizoen.

  Ten anker

  Vond