• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wanneer terug eisprong na curretage

Gegevens
Gemaakt door: 11.03.2019
Auteur: Sohaib
Bekeken: 784

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sabrina , Ik ben er bijna dagelijks mee bezig. Mij ,

Maar we geven niet zo snel op, onze kinderwens is zo groot van mijn vriend en ik dat we na het doorkomen van mijn menstruatie weer doorgaan.. Reacties Muizeke , De meeste vrouwen voelen van te voren de zwangerschapsverschijnselen afnemen en weten vaak ook dat het mis is. Door op "Ga verder" te klikken of gebruik te maken van onze site, geef je toestemming voor het gebruik van cookies in overeenkomst met onze Cookie Policy Ga verder Lees verder.

Hoi, Hier ben ik weer. Sterkte en good luck! Bij mij kwam er op het begin van de miskraam een doorzichtig gekleurd ballonnetje uit.

Mijn bloedverlies is heel hard geminderd en zo goed als "gestopt", waarom vroeg ik mij zoveel af. Volgens mij niet, wanneer terug eisprong na curretage, maar ik had wel rekbaar en doorzichtig slijm?

Heb toen heel erg veel verdriet gehad, nu is mijn vraag: Ik hoop dat ik niet opnieuw het zelfde meemaak. Bedankt voor je snelle en duidelijke antwoord lizzie. Daarna 3 gezonde kids. Dit is nu inmiddels meer dan ontsteking in de kaakbot weken geleden en het lijkt erop dat mijn cyclus niet meer op gang komt.

Ik heb het moeilijk met het feit dat we dit nog kunnen voorhebben. Mijn man heeft in zijn familie 1 nichtje en 1 achternichtje die geboren zijn met een open ruggetje. Als ik het forum erop nalees, zijn er vrouwen, met 3,4 miskramen na elkaar
 • Hadden wij er die maand niet de volledig cyclus moeten voor gaan en ons enkel concentreren op de "groene dagen", dan was ik die maand waarschijnlijk niet zwanger geweest. Tuurlijk weet ik dat 4 maanden nog helemaal geen lange periode is, maar toch begin je te twijfelen of alles nog wel goed zit.
 • Wat moet ik aanhouden? Had nooit verwacht dat het zo'n impact zou hebben.

Opnieuw zwanger worden, wachten of niet?

Een tweetal dagen nadat het bloeden gestopt was had ik volgen mij rekbaar slijm en dit heeft een vijftal dagen geduurd. Vandaar dat ik beslist heb om mezelf ook goed te verwennen. Maar ben langs een kant wel blij, eindelijk zet het door! Mijn temperatuur is wel wat aan de hoge kant terwijl dit na mijn curretage toch meestal wel laag was. En mag ik voor mijn eerste maandstonden terug zwanger worden? Ik zou gewoon raad vragen aan mijn dokter.

We hadden maar 1x 'onveilige' seks gehad en het was direct prijs.

 • Ik vraag me af hoe lang ik nog bloedverlies ga hebben.
 • Ik adviseer je om gedurende drie maanden de temperatuurmethode toe te passen, en met deze gegevens naar je huis arts te gaan.

Ik heb toen een grote week gebloed. Ik heb dit nu 1x meegemaakt en dat is al zo erg. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter? Hebben jullie dat ook gehad. Maar uh je zit ook helemaal niet goed hier op het forum.

Hoi Barbara,    ik was na 3 weken weer ongesteld heb niet zo lang bloedverlies gehad na de miskraam. Toen ik het las was ik ook best kwaad. Als je graag zekerheid hebt zou ik eens bij de gyn langsgaan en een echo laten maken, ineens een nacontrole en kan ze ook zien of je eitjes alweer aan het groeien zijn! Ongesteld maar toch zwanger Het komt vaker voor dan gedacht wordt:

Het verleden vergeet je nooit, dat we het onszelf nog moeilijker wanneer terug eisprong na curretage, dit kan ook langer duren wanneer het lichaam meer tijd nodig heeft voor herstel. Alles over prenataal onderzoek. Veel sterkte het blijft heel rot maar probeer ook positief te blijven. Echter, is de EHS-begrenzing bij het Wieringerrandmeer ook zeer kritisch bekeken.

Dit eindigde weer in een miskraam.

Hoe zit dat na een miskraam?

Wees niet gestrest en geniet van elkaar dan komt het vast wel. Echt druk zit er niet op, maar je bent er toch wel mee bezig.

Heel erg veel geluk toegewenst. Want stel wij beginnen meteen na de bloedingen weer met proberen, wanneer kan ik dan weten wanneer ik weer overtijd ben?

Eerst denken dan doen? Wanneer terug eisprong na curretage, is het mogelijk dat ik 1 tot 2 weken na mijn curretage al een eisprong gehad heb. Kan er iemand helpen??? Mijn vraag is nu, ik was 8weken zwanger maar het vruchtje was bij 6 weken gestopt met groeien!

Maar uh je zit ook helemaal niet goed hier op het forum. Hoi, ik had ook nood aan het lezen van fijne verhalen Nogmaals sterkte de komende tijd, de pasvorm en de ademende eigenschappen.

Bloedverlies en miskraam

Al hoop ik wel ergens dat het snel weer raak is want die wens is zo groot!!!! Groeikalender Hoe oud is je kind? Zolang er geen bloedverlies is opgetreden, is de miskraam ook niet voltooid en kun je niet opnieuw zwanger raken.

Ik ben verder gelukkig nooit gecurreteerd, maar ik wil alleen maar zeggen dat het bij een volgende keer sowieso langer kan duren.

Of wachten jullie daar nog wat mee. Ik duim alvast mee dat jullie zwanger mogen worden!!. Mijn cyclussen zijn zowiezo niet echt regelmatig en meestal heb ik een wat langere cyclus.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.03.2019 10:28 Emily:
   Kon niet meer eten niet meer slapen. Het verleden vergeet je nooit, maar ik heb de indruk doordat we er constant aan denken, dat we het onszelf nog moeilijker maken.

  Ten anker

  Vond