• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

App om grappige filmpjes te maken

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Sija
Bekeken: 466

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

I thought after the trial they will send you a message, so you can chose to extend. De app maakt automatisch een filmpje maar u kunt hier zelf nog dingen aan toevoegen als u dat wilt. Holo heeft de volgende kenmerken:

Een bonus tip is de mobiele video app van de oprichters van YouTube: Ga aub naar www. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Met Cut CUT monteert u een filmpje van uw eigen foto's, video's en muziek. Holo is een gratis app voor Android en iOS waarmee u een hologram aan een zelfgemaakt filmpje toevoegt.

De video-functie bij Instagram werk hetzelfde als bij Vine alleen duurt het filmpje bij Instagram maximaal vijftien seconden.

Hiermee kijkt u televisieprogramma's terug en kunt u delen van uitzendingen delen met uw vrienden en familie. Rob van Diijk Zie Magisto als je eigen regisseur! Ook die apps zijn gratis en open source, app om grappige filmpjes te maken. Top 10 Gratis Video Apps Smartphones worden niet alleen gebruikt om mee te internetten, maar ook om gebruik te maken van apps?

Met Vine kun je een grappige complicatie van zes seconden lang maken.

Jumpcam is gratis en kun je hier downloaden voor iOS en hier voor Android.
  • Magisto selecteert automatisch de meest interessante fragmenten uit uw filmpje om te gebruiken.
  • Instagram kun je gratis downloaden voor de volgende platformen:

Meer content

Daar hoeft u verder niets meer voor te doen. Flipagram haalt je favoriete momenten van je social media en smartphone en combineert deze in een prachtige video. Suggesties voor jou Bekijk alles. Afgelopen week hebben we al uitgebreid geschreven over de video-app Horizon. Lightt is gratis en kun je hier downloaden voor iOS.

Android apparaten bevatten standaard een functie om video's te bewerken en deze snel op YouTube te plaatsen. Met Vine kun je een grappige complicatie van zes seconden lang maken.

Flipagram haalt je favoriete momenten van app om grappige filmpjes te maken social media en smartphone en combineert deze in een prachtige video. Net daarboven de verschillende categorien, waar u eenvoudig tussen heen en weer schakelt.

Holo heeft de volgende kenmerken: Of het bij je favoriete artiest is of bij de verjaardag van je pasgeboren nichtje, de favoriete momenten in het leven wil je nou eenmaal vereeuwigen. NPO heeft de volgende kenmerken: .

Automatic Video Creation App

Afgelopen week hebben we al uitgebreid geschreven over de video-app Horizon. Je abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij die minstens 24 uur voor het aflopen van de huidige periode wordt opgezegd.

U heeft een Instagram-account nodig om in te loggen, maar als u de app van Instagram al gebruikt op uw smartphone, wordt uw account gelijk al herkent. Jumpcam is gratis en kun je hier downloaden voor iOS en hier voor Android.

Deze bij hoeveel graden fahrenheit bevriest water is alleen beschikbaar voor iOS, het mobiele besturingssysteem op de iPhone en iPad. Periscope heeft de volgende kenmerken:. Compatibel met iPhone, u hoeft daar helemaal niets voor te doen. Magisto is gratis te gebruiken. Android apparaten bevatten standaard een functie om video's te bewerken en deze snel op YouTube te plaatsen!

Holo app om grappige filmpjes te maken de volgende kenmerken: En het mooie is, iPad en iPod touch!

Verander je gezicht en stem!

At the time of purchase, customers are informed of auto-renewing payments and can also cancel their subscription any time, including the trial period to avoid the auto-renewal charge. Inloggen met een ander account is uiteraard mogelijk. De standaard film-app op je smartphone is voor nu nog niet geavanceerd genoeg om te spelen met een groot assortiment aan filters en andere functies.

Magisto selecteert automatisch de meest interessante fragmenten uit uw filmpje om te gebruiken. This is not the good way to do business.

  • Copyright © Magisto Ltd.
  • Je abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij die minstens 24 uur voor het aflopen van de huidige periode wordt opgezegd.
  • Daar kun je verschillende video-apps voor downloaden.
  • Suggesties voor jou Bekijk alles.

Hiermee kijkt u televisieprogramma's terug en kunt u delen van uitzendingen delen met uw vrienden en familie. Via die site kunt u uitzendingen van de publieke omroep terugkijken. Ook die apps zijn gratis en open source. Met deze app maakt u professioneel ogende filmpjes zonder de video's eerst op uw computer te hoeven zetten en daarop een montageprogramma te gebruiken.

Filmpjes Bewerken met Muziek, app om grappige filmpjes te maken. Magisto is gratis te gebruiken? Vervolgens selecteert u een thema dat de kleuren, scherpte en contrast van de video aanpast en tot slot voegt u de achtergrondmuziek toe.

Ook interessant

Titels, overgangen tussen foto's en de achtergrondmuziek kunt u zelf nog toevoegen of wijzigen. Met Mindie maak je awesome mini-clips van ongeveer zeven seconden lijkt een beetje op Vine. Door de VLC app te installeren hoeft u geen tijd meer te verspillen aan het converteren van filmpjes naar een bestandsformaat dat geschikt is voor uw tablet of smartphone.

Vervolgens kunt u deze delen met uw vrienden op het Instagram netwerk of via uw Facebook of Twitter account. I thought after the trial they will send you a message, so you can chose to extend. Je kunt een abonnement niet opzeggen tijdens de actieve periode.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0