• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bob martin spot on hond

Gegevens
Gemaakt door: 02.02.2019
Auteur: Joëy
Bekeken: 493

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Geen productbeoordelingen gevonden Filters terugzetten. Dit product is blijvend laaggeprijsd. Productbeschrijving Ingrediënten Dosering Recensies.

Behandel bij een vlooienplaag ook de omgeving! Bob Martin Clear Spot On voor honden in één oogopslag: Vlooien en teken in alle levensstadia worden door de werkstof dimethicon , dat functioneert als kruipolie, afgeweerd. Recensies Totaalbeoordeling 1 1 0 0 0 0 Hier kunt u het product beoordelen Nieuwste klantbeoordelingen v van K Wel blijven gebruiken Werkt perfect maar het is wel voornamelijk preventief.

Het Bob Martin Clear Spot On voor honden is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, afhankelijk van grootte en leeftijd van uw hond: In één verpakking Spot On zit genoeg middel voor drie aanwendingen. Welke versie het best is voor uw hond, hangt af van zijn grootte en leeftijd:

Het viel mij op dat mijn langharige chihuahua kruising de eerste dagen een lelijke vette vacht had op de druppelplek, bob martin spot on hond. Ook de werking tegen teken en vlooien is er nauwelijks. Dat valt onder 'max' 4 weken. Grote Honden Vanaf 15 kg Recensies Totaalbeoordeling 1 1 0 0 0 0 Hier kunt u het product beoordelen Nieuwste klantbeoordelingen v van K Wel blijven gebruiken Werkt perfect maar het is wel voornamelijk preventief. Ingredinten     Dosering.

Dit product is blijvend laaggeprijsd. Daarnaast kan het tot 24 uur duren voor alle vlooien gedood zijn door dit middel.
 • Waar is Fiprospot gebleven?
 • Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze advertentie- en analyse partners. In één verpakking Spot On zit genoeg middel voor drie aanwendingen.

Bob Martin Spot-on Hond S 3 pipetten reviews

Helpt echt niets, zelfs niet ICM Exner spray en deze laatste plakt na dagelijks gebruik en stinkt ook nog. Het Bob Martin Clear Spot On voor honden is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, afhankelijk van grootte en leeftijd van uw hond: Waar is Fiprospot gebleven beviel erg goed maar kan het niet meer bestellen. Geen productbeoordelingen gevonden Filters terugzetten.

Nu deze druppels verder hun werk goed doen vind ik de tijdelijk vette vacht geen reden om op andere druppels over te stappen dat er geen insecticiden in de druppels zitten vind ik een dikke plus. De honden blijven krabben dus een dikke onvoldoende voor mij.

 • Het product is uitsluitend leverbaar in Nederland Het product kan in bepaalde gevallen rechtstreeks vanuit onze apotheek 'apotheek zooplus AG' worden verzonden De levertijd bedraagt werkdagen vanaf de verzenddatum Het pakket kan door PostNL, DHL of GLS worden bezorgd. Het viel mij op dat mijn langharige chihuahua kruising de eerste dagen een lelijke vette vacht had op de druppelplek.
 • Ingrediënten     Dosering. Dit biedt een bescherming van uw hond gedurende twaalf weken.

Ik heb mijn honden die overigens geen last van vlooien hebben deze druppels gegeven om uit te proberen. Deze producten zouden ook interessant voor je kunnen zijn. Je plukt ze er wel dood bob martin spot on hond. Ingredinten Analytische bestandsdelen Samenstelling:.

Dit biedt een bescherming van uw hond gedurende twaalf weken. Misschien alleen als afweer minder kans op vlooien maar niet toen m'n hond reeds besmet was. Het voorkomt niet dat er teken op de hond komen.

Bob Martin Spot-on Hond S 3 pipetten productomschrijving

Beter dan alle agressieve rommel die ook in omloop is. Ook de werking tegen teken en vlooien is er nauwelijks. Daarom is het uitgesloten van procentuele kortingen.

Daarom is het uitgesloten van procentuele kortingen. Bob Martin Clear Spot On voor honden in n oogopslag: De huid en vacht van de hond daarentegen, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Deze beviel goed maar ik vind deze niet meer in het assortiment, bob martin spot on hond.

Door onze website te gebruiken, en is een zeer effectief middel? Het Bob Martin Clear Spot On voor honden kunt u gemakkelijk gberuiken, wordt niet dichtgeplakt.

Fijn ontvlooi middel, nog nooit een vlo gespot. Deze beviel goed maar ik vind deze niet meer in het assortiment. Welke versie het best is voor uw hond, hangt af van zijn grootte en leeftijd:

Werkt optimaal, en is een zeer effectief middel, ook in de winter. Waar is Fiprospot gebleven. Het Bob Martin Clear Spot On voor honden kunt bob martin spot on hond gemakkelijk gberuiken, bedrijven en websites gebruiken Instagram om nog meer naamsbekendheid te krijgen. Daarom is het uitgesloten van procentuele kortingen. Voor meer informatie klik hier.

Daarbij wordt de vacht van het dier zelf niet dichtgeplakt. Behandel bij een vlooienplaag ook de omgeving. Dat valt onder 'max' 4 weken.

Werkt goed als er nog geen vlooien zijn. Ik heb mijn honden die overigens geen last van vlooien hebben deze druppels gegeven om uit te proberen. Grote Honden Vanaf 15 kg Andere klanten vonden deze producten ook interessant:

Het viel mij op dat mijn langharige chihuahua kruising de eerste dagen een lelijke vette vacht had op de druppelplek. Geen productbeoordelingen gevonden Filters terugzetten. Het is tevens van groot belang dat Spot-On gebruikt wordt als is aangegeven in de handleiding?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.02.2019 02:43 Hanifi:
   Waar is Fiprospot gebleven? Daarom is het uitgesloten van procentuele kortingen.

   14.02.2019 00:43 Alco:
   Daarnaast is het essentieel om Spot-On te gebruiken zoals het in de handleiding is aangegeven en uitgelegd.

  Ten anker

  Vond