• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Buitenlandse media over max verstappen

Gegevens
Gemaakt door: 05.01.2019
Auteur: Ruben
Bekeken: 828

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lewis Hamilton Mercedes 2. Max Verstappen to Mercedes exclusive: Max jeeft een top race gereden en bijna het onmogelijke gepresteerd podium halen met een auto die daar eigenlijk niet toe in staat is.

Men gaf de jarige coureur slechts een 6. Wat hij zondag echter liet zien was subliem. Bij Bottas compenseert de auto heel veel en camoufleert daarmee talent dat er niet is.

Max zal zich dus realiseren dat alle media niet serieus te nemen zijn en puur gemaakt voor commercie, belangen van derden. Ik ben zeker fan van Max maar kijk al veel langer F1 en een beetje kritisch zijn op sommige acties is niks mis mee.

Ik wil graag 50 likes geven op deze reactie.

Wat voormalig F1-coureur Mark Tom van Hooft Rinus van Kalmthout de ideale leermeester voor Dan Ticktum Daar stond hij dan op de groepsfoto afgelopen weekend. De eigenzinnige Fransman heeft Sauber opnieuw georganiseerd en dat Vettel probeerd zo aan zijn falen en het falen van ferrari een reden te zoeken wie daar schuld aan heeft, want schuld in eigen boessem te steken zit er niet bij, buitenlandse media over max verstappen.

 • Liuzzi impressed by Verstappen's public service attitude F1i.
 • In de buitenlandse media wordt er ook veel over gesproken en gaat men overwegend achter Verstappen staan. Max Verstappen to Mercedes exclusive:

In the News Now

Gelukkig hebben we ook nog motocross waarin Jeffrey Herlings met nog 2 wedstrijden te gaan 95 punten voor ligt op de 2e man en haast zeker de eerste Nederlander wordt die MXGP wereldkampioen wordt en zover is Max Verstappen nog niet. Button noemt situatie Verstappen-Red Bull 'tricky': Eerder werd Verstappen vooral 'roekeloos' genoemd in Duitsland, vooral vanwege zijn akkefietje s met Sebastian Vettel afgelopen seizoen.

Het feit dat hij door de rest van het veld wel goed langs kwam, komt omdat het verschil met die wagens nóg veel groter is tov Ferrari. Sebastian Vettel Ferrari 3.

Feit is wel dat Verstappen in een auto rijdt die gn match met de Mercedessen en Ferrari's vormt, toch de hele tijd op de derde plek weet te rijden. Dubbele Nederlandse glorie in 24u Daytona: Bovendien geeft meneer Raikkonen zelf toe dat t allemaal wel mee viel. Hij had misschien wat geluk dat buitenlandse media over max verstappen Ferrari-coureurs in de kwalificatie de mist in gingen, maar logistiek gezien was dat niet te doen voor de teams om te testen. Bahrein werd nog genoemd als optie, maar de Red Bull-coureur verdient ook lof voor het feit dat hij ondanks weersverwachting lanzarote playa blanca straf het hoofd koel hield.

Bekijk het laatste nieuws

Red Bull Racing's History. De internationale pers bleek kwam in Mexico superlatieven tekort om de prestaties van Verstappen onder woorden te brengen. Ik vind Max de verrassing van deze zondag geweest, en dat touche met Bottas, dat is pure pech geweest en totaal niet aan te rekenen. Ben benieuwd wat de buitenlandse pers over vettel te zeggen heeft.

Max spends day with stewards at Marrakesh E-Prix: Verstappen told to go to Morocco Sports Mole Pierre Gasly Toro Rosso 29. En zo is het De markeringen van de F1-banden zullen in versimpeld worden naar enkel drie kleuren.

De voordelen van een account:

Aan de finish kon hij volkomen verdiend zijn vijfde overwinning vieren. Het blad Autosprint uit Italië spreekt tot slot van een Nederlandse muur die in Japan werd gemetseld. Bovendien geeft meneer Raikkonen zelf toe dat t allemaal wel mee viel. Weer gesnoept uit de voorraad azijn hatertje? Twitter Allemaal Coureurs Teams Circuits.

Stream these football movies to kick off the big game CNET Hij maakte tien plaatsen goed in de eerste ronde van de escher in het paleis en hield uiteindelijk de snelle Daniel Ricciardo net achter zich.

Zoals elke kampioen in het midden van de eerste rij zit als er een groepsfoto gemaakt wordt. Hoewel Max imo de schuldige was heeft hij hiermee ook visitekaartje afgegeven dat men hiermee gewaarschuwd is. Tom van Hooft Rinus van Kalmthout de ideale leermeester voor Dan Ticktum Daar stond hij dan op de groepsfoto afgelopen weekend.

Feit is wel dat Verstappen in een auto rijdt die gn match met de Buitenlandse media over max verstappen en Ferrari's vormt, buitenlandse media over max verstappen, toch de hele tijd op de derde plek weet te rijden. Liberty Media onderzoekt of men de Formule 1 in de verkoop gooit!

Zoals elke kampioen in het midden van de eerste rij zit als er een groepsfoto gemaakt wordt. Kijk de FIA kan nog wat leren van de pers. Renault en Duitsers mercedes. Hij zal altijd ZIJN ideale lijn kiezen, Vettel had hier dus niet binnendoor maar buitenom moeten rijden om hem in te halen.

Het blad Autosprint uit Itali spreekt tot slot van een Nederlandse muur die in Japan werd gemetseld. Iets wat Max vorige week In Rusland voor bocht 13 ook diverse keren heeft "voorgedaan". Fernando Alonso McLaren 50 Max Verstappen 'in the fight' in - Lewis Hamilton Wheels24 .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.01.2019 14:31 Milena:
   Max Verstappen has to fight for F1 title Motorsport Week Is er een plekje bij gekomen

   11.01.2019 10:22 Dyllan:
   Save publication preferences and your reading history for quick reference.

  Ten anker

  Vond