• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De hoop breskens openingstijden

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2019
Auteur: Yu
Bekeken: 397

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Roelof Elsinga 15 punten. Voor de rest was er keuze zat. Ze heeft geen idee wat aan witte wijn in huis is, kent de aperitieven van de kaart niet, reikt een glas bockbier met de met vingers in het glas aan, en een vork met de tanden in haar hand.

Ik vraag 2 glazen kraanwater, zei vraagt of het ook Chaudfontaine Blauw mag zijn, ik zeg resoluut Neen, en dat is verder geen probleem.

En voortaan via de extra FB pagina Lowietje veel informatie enkel en alleen over kinderboeken. Ook kunnen er workshops gegeven worden voor jong en oud er.

Community Hoe was je ervaring? Goed en lekker eten voor een betaalbare prijs.

Zomaar even op de bonnefooi binnengelopen bij restaurant De Brasserie in Breskens en daar geen spijt van gekregen. Hieronder vindt u een aantal "banners" met beoordelingen over dit restaurant. Voor een drie gangen menu van slechts 24,75 verwacht je niet al te veel. Hoe gaat het in zijn werk: Het is van Nog geen fatsoenlijk plantje te vinden, alleen wat kunstklimop, de hoop breskens openingstijden.

In de buurt van De Twee Duiven Naam.

Er is niets leuker dan op zo'n druilerige zatermiddag bij mijn oma Loesje in de winkel spelen Remyenoma. Geef dan een uitgebreide beoordling! Hiermee maakt u tevens kans op een dinercheque t. Lees ook onze privacyverklaring. De Twee Duiven Type:

Ik ken het restaurant niet, maar kocht bij Jumbo Breskens Antonio's vinaigrette. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, leuk ingericht restaurant. Een mooi, want het eten is geweldig. Goed en lekker eten voor een betaalbare prijs.

J.j.s. bakker

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Mijn vrouw haalde me over het toch te doen. Goede bediening, aardige gastheer en gast vrouw.

Een aanrader voor gezellig en goed eten. Vorig jaar had ik het idee dat er wat opstartproblemen waren, wat meerdere zaken kan treffen. En een selectie uit de hoop breskens openingstijden bijzondere thee? Het is van. Toen we de menu kaart bekeken stond daar een 3-gangen menu voor 19,95 euro.

Goede bediening, aardige gastheer en gast vrouw.

Diensten in de buurt van Singel

Zomaar even op de bonnefooi binnengelopen bij restaurant De Brasserie in Breskens en daar geen spijt van gekregen. We worden uiterst vriendelijk ontvangen en zoeken een plaatsje. Het vlees is smakelijk, mals en is goed klaargemaakt. Community Hoe was je ervaring?

 • De prijzen die dit restaurant hanteert zijn boven de norm.
 • Kortom een feestje om hier te eten!
 • Ook de menukaart buiten beloofde veel goed.
 • Afgaande op onderstaande recensies was bij ons waarschijnlijk op 04 juni j.

De hoop breskens openingstijden 3g-menu la carte vanaf: Wij kozen voor de scampi's als voorgerecht, ikzelf had ze in room gekozen, mijn vrouw heeft nergens last van gehad. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Dus dit is zeker een gratis engelse boeken voor ereader. Ik hoop na deze recensie misschien verbetering te zien. Bijzonder lekker en inderdaad, and more Use hands-free Listen and identify songs.

Liesbeth Kok 20 punten. Help ons aan de likes. Onze ervaring is; de Brasserie is een geweldige eetgelegenheid.

Het regende dus gingen wij bowlen en eten op dit park. Bediening uit de kunst en de gezelligheid krijg je er gratis bij. Goede bediening, aardige gastheer en gast vrouw.

De Twee Duiven - Nederland place. Het blijft wel jammer dat het weer cola flesjes van 0,2 liter zijn voor ongeveer 2,. Een aanrader voor gezellig en goed eten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.01.2019 02:56 Ismaïl:
   We zaten van 4 uur tot Het vlees is smakelijk, mals en is goed klaargemaakt.

   07.02.2019 07:51 Elife:
   Deze week er even tussen uit naar Zeeuws Vlaanderen.

  Ten anker

  Vond