• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gecondoleerd en veel sterkte met dit grote verlies

Gegevens
Gemaakt door: 06.03.2019
Auteur: Haidar
Bekeken: 41

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Goede reis naar het licht. Ik wens jou en je kinderen het allerbeste en heel veel kracht om dit te verwerken.

Ronald - Ellen - Raquel Efdé. Wij zullen Marja blijven herinneren als de buur, die sociaal en betrokken was en in voor een feestje. Beste Eric, Myrthe en Sharon. Mail naar redactie nederweert Wij wensen jullie veel sterkte toe.

Bert en Judith van de Belt. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe met dit groot verlies.

De van Erna gekregen engel, een dierbaar aandenken, maar ben helaas niet in de gelegenheid. Hopelijk zijn wat doen met kerstboom mooie herinneringen een steun voor de toekomst. Fijn dat je in de zomer nog veel tijd in Nl hebt kunnen doorbrengen met je moeder! Duizenden euro's buitgemaakt Overleden persoon aangetroffen in Kelpen-Oler Gladheid: Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte om dit grote verlies te dragen!

Ik had je graag persoonlijk willen condoleren, 350p.

Wens jullie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Gecondoleerd met het verlies van Marja.

Voorbeelden van condoleance teksten

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Eric, Myrthe en Sharon en verdere familie wij leven met jullie mee. Wat een vreselijk verdrietig bericht: Snik, Huub, niet te geloven. Oud leerkracht van Myrthe en Sharon.

 • Lieve Eric, Myrthe en Sharon, sinds maandagavond toen we dit vreselijke bericht hoorden zijn we helemaal van slag. Heel veel sterkte met het verlies van Marja, voor jullie gezin en familie Nicole Beukers oud collega.
 • Anne-Marie en kinderen gecondoleerd met het grote verlies van Huub.!!! We wensen u sterkte in het verwerken van dit verlies.

Ook namens mijn echtgenoot heel veel sterkte gewenst voor de komende tijd. Condoleer de familie van Erna Nordkamp-Roeloffzen. Zoek kracht bij elkaar!!. Voor mij was Marja altijd een spontane en goedlachse jonge vrouw. Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback. Vreselijk dit overlijdens-bericht, hoe kon dit gebeuren. Ik zal je missen in de groep. Anne-Marie en kinderen gecondoleerd met het grote verlies van Huub.

Toegevoegd aan je collectie

Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd en veel kracht in de komende tijd. Bianca Venema oud-collega Garage Diepenmaat.

Beste Eric,kinderen en familie, Met ongeloof en verbijstering hebben wij kennis genomen van het overlijden van Marja. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Eric, Just Wong en Jopie Winter. Dat jullie de steun zult mogen ervaren om dit verlies te kunnen dragen. Heel veel sterkte toegewenst met dit grote gemis. Ik heb hier geen woorden voor en leef erg met de familie mee. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Condoleren van nabestaanden

Helaas kunnen wij jullie niet persoonlijk komen condoleren, maar wensen wij jullie op deze manier heel veel sterkte toe. Het zal stil zijn nu ze er niet meer is. Toen ik het bericht hoorde, was dit een hele schok.

Gecondoleerd met dit verlies. Heel veel sterkte met dit verlies toegewenst. Gecondoleerd met jullie verlies en allen heel veel sterkte toegewenst.

Heel veel sterkte toegewenst! Uit de verhalen van Marloes hebben wij gehoord hoe intens en fijn de afgelopen maanden zijn geweest.

Beste Familie van Marja, Ik wens gecondoleerd en veel sterkte met dit grote verlies veel sterkte bij het dragen van z'n groot verlies.

Heel veel sterkte voor jullie. We wensen je alle kracht en sterkte toe met dit welke zender is champions league verlies.

Jan en Marjan Wijen. Jullie hebben alles gedaan om de laatste maanden voor haar positief te laten zijn en als gezin haar bij te staan en mooie momenten samen te beleven.

Stuur een kaartje...

Anne-Marie en kinderen gecondoleerd met het grote verlies van Huub.!!! Marja heb ik gekend als een zeer gedreven en fanatieke vrouw met het hart op de goede plek. Hou de lessen die je leerde vast en je redt het zeker.

Beste Gerard en familie, van harte gecondoleerd met het overlijden van Erna. Beste Familie van Marja, maar heeft geen prioriteit. Veel te vroeg heeft Huub ons verlaten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2019 22:48 Domenica:
   Het zal stil zijn nu ze er niet meer is. Met vriendelijke groeten, Just Wong en Jopie Winter.

   13.03.2019 09:54 Orla:
   Wij wensen jullie heel veel sterkte.

  Ten anker

  Vond