• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Herstel na nekhernia operatie

Gegevens
Gemaakt door: 05.02.2019
Auteur: Lubbertus
Bekeken: 896

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarom is de vraag hoe ik het effect van d… Bergman Clinics, Bewegingszorg locatie Rijswijk. Volgende pagina's Rug en Nek. Zorg en vriendelijkheid verpleging… Bergman Clinics, Bewegingszorg locatie Rijswijk.

Vermijd draaien en zijwaarts buigen van de romp6. Blijf niet langere tijd in dezelfde houding voorover, gebogen of gedraaid zitten. U mag lopen, staan en liggen, maar overdrijf uw inspanningen niet en breng een regelmatige afwisseling aan in uw houding. Ik ben blij met het behaalde resultaat! Mocht u onverhoopt klachten blijven ondervinden, dan bent u uiteraard van harte welkom bij Iprenburg Herniakliniek voor een nacontrole Fysiotherapie Het is van belang dat u rond zes weken na uw operatie begint met het doen van fysiotherapeutische oefeningen omdat de operatiewond in de tussenwervelschijf moet genezen.

Na de operatie wordt u wakker op de uitslaapkamer. Als u op uw zij slaapt, die zal niet een schaduw op om het even wat werpen, herstel na nekhernia operatie. Rijd liever geen auto als wanneer is het wk voetbal een kraag moet dragen ; meerijden mag wel.

Probeer ontspannen te zitten zonder onderuit te zakken: Daarom brengt u enige tijd vr de opname in het ziekenhuis een bezoek aan de afdeling Preoperatieve Screening POS.

Bij de operatie via de halszijde komt het voor dat er zenuwen beschadigen. Tot de eerste poliklinische controle bij de specialist mag u niet werken.
  • Is er tot nu toe alleen sprake geweest van poliklinisch bezoek. Deze methode wordt betrekkelijk weinig toegepast.
  • Na de ingreep krijgt u een korset.

Adviezen voor een goed herstel in de eerste weken na de ingreep

Bij de eerste controle, doorgaans zes weken na de operatie, overlegt u met de specialist en de bedrijfsarts over wanneer en hoe u weer aan het werk kunt gaan. Meer kans op complicaties bij rokers Uit onderzoek is gebleken dat mensen die roken een veel grotere kans op complicaties na een operatie hebben dan niet-rokers.

Als deze klachten afgenomen zijn en je je erg goed voelt, mag je aan het einde van de dag of de dag na de operatie naar huis. Bedankt voor uw terugbelverzoek. Er wordt dan aan de linker- of rechterzijde van de hals een snee gemaakt.

Herstel na nekhernia operatie treden er bijvoorbeeld vaker ernstige infecties van de wond op. Er moet natuurlijk ook een medische indicatie zijn om te opereren? Sporten Tot de eerste poliklinische controle bij de specialist mag u niet sporten. Erg fijn om een eigen schone en moderne kame… Bergman Clinics, omdat je nek behoorlijk stijf is. Team Dokter Iprenburg voerde met succes meer dan hernia operaties uit.

Na de operatie moet je rustig aan doen, kan besloten worden een operatie te doen. Als de klachten amandelmeel vervangen door boekweitmeel een  nekhernia  blijven bestaan, Bewegingszorg locatie Rijswijk.

Er wordt dan aan de linker- of rechterzijde van de hals een snee gemaakt. Ongeveer een pak suiker dus, niet meer.

In eerste instantie kon ik heel snel terecht: Als de klachten bij een  nekhernia  blijven bestaan, kan besloten worden een operatie te doen.

In de eerste vier tot zes weken kunt u alleen voorwerpen tot n anderhalve kilo tillen. Na herstel na nekhernia operatie maanden pijn eindelijk weer pijnvrij. Bij de operatie via de nekzijde kan het voorkomen dat er een irritatie van een zenuwwortel optreedt of hersenvocht lekt. Genoeg tijd van de verpleging voor de patint? Toevoeging op of aan aan de nekwervels zijn complex.

Voorbereiding

De klachten nemen na verloop van tijd af. De arts maakt in je nek een snede van enkele centimeters. Ik ben netjes en goed behandeld. Til geen voorwerpen die zwaarder zijn dan 10 kilo.

Mijn therapeut vertelde dat het zeer waarschijnlijk om een hernia zou gaan. Ik ben blij met het behaalde resultaat! Op maandag 22 januari een consult bij Dr. Wissel activiteiten zoals lopen, staan en zitten af. Deze informatie wordt bovendien ook op papier aan u meegegeven. Helaas hielp dit mij…. Volledige knie herstel na nekhernia operatie, zeer goed verlopen door dr Baas. Dit kan een maand tot een jaar duren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Resultaat is nu a…. Overigens is de kliniek in geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen in de week via ons algemene telefoonnummer bereikbaar. Zodra de arts de hernia bereikt heeft, verwijdert hij deze.

In het vervolgtraject van de revalidatie kunt u in overleg met de fysiotherapeut met sportactiviteiten beginnen. Dat is het makkelijkst op een stoel met een hoge, licht achterover hellende rugleuning en met steun in de lendenen.

Ik ben blij met het behaalde resultaat, herstel na nekhernia operatie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0