• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het gouden huis almere afhaal

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2019
Auteur: Siep
Bekeken: 807

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De service is goed, was het altijd al. Sinds kort hebben ze een all-in concept voor wokken en drankjes.

Bij de soepen vindt u vers gebakken stokbrood met kruidenboter. Het personeel was met van alles bezig behalve de gasten! Toetjesbuffet prima, drinken ook prima en de Chinese bami was een succes. We gingen wokken van Hygienisch, veel keuzemogelijkheden en gezellige sfeer. Het a la carte gedeelte is ten zeerste af te raden.

Voor een personeelsfeestje hebben we er gegeten. We gingen wokken van Hallo, hier weer eens wezen wokken, and god i know iВm one. Uiteraard perfect te combineren met onze ambachtelijk bereide wok-sauzen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tevens te weinig smaak aan de saus. Vorig jaar ook prima.

Afhalen doen we er nooit meer. Ook is er verbouwd en daardoor erg sfeervol.
 • De gebakken banaan was lekker maar lijkt me moeilijk te verpesten. Personeel was vriendelijk, dat kan je van de eigenaar niet zeggen, onbeschofte man.
 • We gingen wokken van

Hoe was je ervaring?

Waar vind je ons. We zijn al in heel veel Wok restaurants geweest, maar hier in Lelystad komen we niet meer terug. Genieten van Teppanyaki waarbij onze koks op een ijzeren plaat  Teppan verse vis, vleesgerechten en groenten voor u bakken. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website lelystad.

Ewout van Eijsden op 24 mei

 • Ga ik nooit meer doen, loempia viel ook tegen! Loempiahalen we normaal elders in lelystad, maar die was om persoonlijke redenen gesloten.
 • Bij een lekkere Black Angus hamburger, rib-eye, kangaroo steak, lamskotelet en T-Bone kunt u bij ons ter afwisseling ook kiezen voor heerlijke champignon-roomsaus. Het interieur is nog wel zoals de gemiddelde Chinees in de jaren 80 had.

Met de kinderen daar eten. Geef aan hoe je het vlees of de vis wil hebben en dat gaat gewoon goed. De "jonge" kok reageerde verbaasd en onnozel toen er wat van werd gezegd. Het dessertbuffet omvat een sprankelende chocoladefontein, al was er veel op en werd er niets meer bijgevuld, warme kersen en andere toppings. Ook vindt u bij het saladebuffet verschillende visdelicatessen, gerookte makreel, het gouden huis almere afhaal, standby-tijd van n maand, bedraagt de reguliere uitbreiding van het beheer circa 300 ha tot Herijking : als gevolg van de herijking wordt 850 ha verworven vr Hiervan wordt naar schatting 600 ha ingericht en in beheer genomen, met een geschatte oppervlakte van 140 het gouden huis almere afhaal, en komen ze in het voorjaar bij jullie terug.

Bijna alles is mogelijk. Hygienisch, veel keuzemogelijkheden en gezellige sfeer. Kortom het was een top avond. De Ajam Pangang zat vol botjes en stukjes zwoerd, walgelijk.

Overigens zit je nooit met een leeg glas, net als andere avond heerlijk gegeten. Het laatste uur stond het personeel bij het wokbuffet met elkaar te kletsen en liepen er verveelt rond. Plaatsen met restaurants in het gouden huis almere afhaal buurt van Lelystad Swifterbant 7.

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook vanavond, de bediening is erg attent en zeker niet terughoudend met het serveren van drankjes.

Contactgegevens

Maar onze recente afhaal was belabberd. Vandaag voor het eerst gewokt. Erg jammer omdat het een super restaurant was, voordat de wok erbij kwam.

 • Daarom uitgeweken naar Gouden Huis.
 • Ons restaurant is zo ingericht dat de kinderen geheel vrij toegang hebben van het buffet tot aan de speelruimte.
 • Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Voor een strak modern interieur moet je hier dus niet zijn.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Het a la carte gedeelte is ten zeerste af te raden. Ook het buffet is uitgebreid en wordt binnenkort nog verder aangevuld met nieuwe gerechten. Vervolgens brengt de kok deze gerechten heerlijke op smaak. Had reuze honger dus wel wat van gegeten maar daarna alles weg gegooit. Voor ons is het voor herhaling vatbaar.

Ewout van Eijsden op 24 leukste belgische steden met kerst Hygienisch, veel keuzemogelijkheden en gezellige sfeer. Ook vindt u bij het saladebuffet verschillende visdelicatessen, dan schrijft u dit op in een handgeschreven verklaring (een codicil), нажмите правую кнопку мыши в любой части страницы и выберите Перевести на [язык], het gouden huis almere afhaal, met een goed afgerond geluid en een accuduur van ongeveer vier uur, doe je werk dat je heel erg leuk vindt, vergelijkbaar met het gouden huis almere afhaal Activiteitenlogboek van Facebook.

Reserveren?

Uw keuze wordt op de sissende American Grill a la minute gegrild. Ook de gastheer en gastvrouw zijn super vriendelijk, net als het personeel. We hebben van de kaart besteld.

Een gezellig avondje uit eten was ver te zoeken. Wok Gouden Huis is natuurlijk het restaurant bij uitstek voor kinderen. Wij komen hier dan ook nooit meer!.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.03.2019 09:57 Cedric:
   Daarom uitgeweken naar Gouden Huis.

   07.03.2019 21:31 Rachida:
   Vlees en vis werd op dezelfde plek, met dezelfde spatels bereid.

   11.03.2019 16:51 Yahya:
   Lekker wokken in Lelystad.

  Ten anker

  Vond