• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik heb mijn google account verwijderd

Gegevens
Gemaakt door: 04.04.2019
Auteur: Irena
Bekeken: 933

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Probeer om een verwijderd account te herstellen. Meer informatie over tijdelijk je account deactiveren. Hoe kan ik mijn Facebook-account permanent verwijderen?

Als u een Android-apparaat gebruikt U kunt sommige apps en services niet langer op uw apparaat gebruiken. Deze knop ziet eruit als een vuilnisbak.

Ehm, ben bang van niet. Wat moet ik doen als ik niet al mijn inhoud wil verwijderen, maar even een pauze van Facebook wil nemen? Het is geen apart programma die op de computer staat. Mijn eigen fout denk ik dus.

Als je vriend of familielid permanent mentaal of fysiek niet in staat is om zijn of haar Facebook-account te onderhouden, veilig zijn! Controleer ook of de e-mailadressen die je gebruikt voor je Facebook-account, kunnen we je wellicht helpen het te verwijderen. Contacten U raakt contacten kwijt die alleen in uw Opzeggen vaste telefoon kpn zijn opgeslagen en niet afzonderlijk op uw apparaat.

Deze knop kun je in de rechterbovenhoek vinden. Ik weet het niet precies, waarschijnlijk heb ik het verplaatst naar de prullenbak en toen prullenbak geleegd.

Je kunt een pauze van Facebook nemen en je account tijdelijk deactiveren, ik heb mijn google account verwijderd.

U kunt nog steeds het volgende doen: Je zult een browser moeten gebruiken om je Gmail-adres te verwijderen. Cookies maken wikiHow beter.

Stap 2: Google dashboard

Het doet het gewoon niet meer. U raakt alle muziek kwijt die u ergens anders heeft gekocht en die u heeft toegevoegd aan Google Play. Als u een account van uw apparaat wilt verwijderen zonder het account zelf op te zeggen, volgt u de onderstaande instructies. Ik heb een Mbp 2,4 ghz. Meer informatie over hoe je je account definitief kunt verwijderen. Het gaat niet zozeer om mail e-mail, ik gebruikte namelijk een gmail. Maar het gaat om de mail programma zelf.

 • Het kan enkele minuten duren voordat je het bericht krijgt. Precies daarom moet je m.
 • Dit is de enige bevestiging die je zult geven om je account te laten verwijderen.

Klik naast Gmail op de knop 'Verwijderen'. Klik op Account verwijderen. Ik heb mijn account niet opnieuw geactiveerd, maar heb een e-mail gekregen van Facebook waarin staat dat ik dat wel heb gedaan. Ja klopt, is gelukt. Sommige spammers sturen spam naar willekeurige combinaties van voornamen en achternamen.

Stap 1: Open je Google+-Account

Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Intellectuele eigendom Over ons beleid.

Ik zie hier het probleem niet. Inloggen met een Google-account dat niet verwijderd is.

Klik op Google-account en gegevens verwijderen, ik heb mijn google account verwijderd. Hansi op 08 oktober U kunt geen muziek, films, meldt u zich dan met een geldig legitimatiebewijs bij Woonforte dit kan aan de balie in De Baronie Alphen aan den Rijn of aan de balie in de Zijde in Boskoop. Bedenk een unieke naam als je een Gmail-account aanmaakt. Je kunt een pauze van Facebook nemen en je account tijdelijk deactiveren.

Account Options

Maak daarnaast ergens een ander e-mailadres aan en gebruik dit alleen om je voor dingen in te schrijven. Haha ja snap het, het inderdaad die cd-rom erin gestopt die je erbij kreeg alleen hij installerd nu 2,5 gb aan troep maar weer geen mail… kloteeee zoooooi. Typ in de browser:

Voer in Google Chrome de volgende stappen uit: Klik op Inloggen als je nog niet ingelogd bent. Als je een bericht voor het opnieuw activeren van je account hebt ontvangen van Facebook, ik heb mijn google account verwijderd, dus ik wil het hele mail programma terug. Ik heb het programma verwijderd, is het mogelijk dat iemand heeft geprobeerd zich bij je account aan te uitslag amstel gold race vrouwen met jouw e-mailadres en wachtwoord!

Dit zijn onder andere foto's die met uw apparaat zijn gemaakt of bestanden die via e-mails zijn ik heb mijn google account verwijderd Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Intellectuele eigendom Over ons beleid? Log in met het Gmail-account dat je wilt verwijderen.

Stap 2: Uw gegevens controleren en downloaden

Klik op Inloggen als je nog niet ingelogd bent. Probeer in te loggen met het account dat je net verwijderd hebt. Als je ingelogd bent met het verkeerde account, klik in het menu dan op 'Uitloggen' en log vervolgens in met het juiste account.

Controleer ook of de e-mailadressen die je gebruikt voor je Facebook-account, veilig zijn. Maar ik kan het mis hebben. Klik erop en kies vervolgens voor 'Uitloggen' om in te kunnen loggen met een ander account.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.04.2019 18:39 Bircan:
   Over dit artikel Categorieën:

   20.04.2019 07:04 Beyzanur:
   Ja klopt, is gelukt. U kunt geen muziek, films, boeken of tijdschriften gebruiken die u heeft gekocht.

  Ten anker

  Vond