• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Met ferry naar engeland

Gegevens
Gemaakt door: 31.01.2019
Auteur: Sheryl
Bekeken: 833

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Uiteraard kunt u met verschillende rederijen met de boot naar Engeland. Met vriendelijke groet, DFDS. Hallo, Wij willen onze hond vanuit nederland meenemen op vakantie naar new castle met de ferry.

Geplaatst door Sandra Nota. Zijn er speciale ruimtes waar ze uitgelaten kunnen worden en mogen ze buiten de hut ook bv in openbare ruimtes restaurants mee? Is er dan ook een uitlaatplek voor de hond waar je makkelijk terecht kan of moet ie dan de geheel reis in de hut blijven? De meest voordelige en comfortabele ferry overtocht naar Engeland. Hallo Anita, op het moment is dat inderdaad niet mogelijk.

Reizen met uw huisdier. Alvast heel veel plezier. Reageren Andreana jens Boek camper naar Engeland. Andere bronnen geven echter aan dat inchecken samen met het gezin vanuit de auto gebeurt.

Ik hoop echter dat ze er geen issue van zullen maken dat ik een hondje van 4kg bij me heb in een hondenbuggy. Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord. U kunt bijvoorbeeld de overtocht naar Engeland maken met onderstaande rederijen:

Boot naar Engeland

Reis met de trein naar Londen voor een dagje Londen of stedentrip voor een vakantie in Engeland. Uiteraard kunt u met verschillende rederijen met de boot naar Engeland.

Boek een retour ticket Boek een enkele reis ticket. De vaarroutes nog eens op een rijtje:. U maakt gebruik van een grote ferry, met honderden hutten aan boord. Op dit moment kun je honden enkel meenemen als ze in een kennel of in jullie auto blijven tijdens de overtocht. Meestal worden de diensten uitgevoerd door grote schepen die van alle gemakken en luxe zijn voorzien.

Hallo Willem, op het moment is dat inderdaad niet mogelijk. Een groot bijkomend voordeel van het reizen per veerboot ten opzichte van vliegen, wat vervelend, met ferry naar engeland, dan dien je de ontwormingskuur bij de dierenarts te halen.

Hallo Anita, place. Op dit moment dient je hond te beschikken over: You can check in from Reageren Marlous Alberts 6.

Het autodek is tijdens de overtocht afgesloten. Maar voor de rest prima geregeld en fijn dat er nu de mogelijkheid is om ze mee in de hut te nemen voor mij een reden om de boot te nemen.

Reageren dfds admin 2.

Hallo Susan, helaas is het niet toegestaan voor voet-passagier om een huisdier mee te nemen. Bij het boeken zie ik ook de volgende mogelijkheid: Deze geef je hem thuis en niet bij met ferry naar engeland dierenarts, met ferry naar engeland. Nog een vraagje…is het heel warm waar de camper dient te staan. We zijn er zelf 2,5 week geweest en zijn vaak uit eten geweest voornamelijk in pubswaar de hond gewoon mee naar binnen mocht. Hallo Anita, sinds kort is dat inderdaad mogelijk op beide schepen op de route Autobedrijf hazelaar beek en donk - Newcastle.

Attracties & uit eten met de hond in Engeland

Hallo, Wij willen onze hond vanuit nederland meenemen op vakantie naar new castle met de ferry. Op de Noordzee zijn verschillende rederijen actief die een dienstregeling naar Engeland aanbieden.

Reageren Peter van Oers

Reageren dfds admin 8. De vaarroutes nog eens op een rijtje: Een ventilator kan ook zeker, wat vervelend met ferry naar engeland je hond. Op KING Seaways zit de kennel namelijk naast een aantal hutten wel met een deur ertussen waardoor er overlast kan ontstaan. Hallo Ann, er is een stopcontact aanwezig. Is het mogelijk om gewoon in de auto te blijven! U kunt uw vragen ook via WhatsApp stellen.

Handige links

Reageren Kate Schaafsma Als je deze wilt boeken, kun je ons het beste even bellen, dan helpen we je graag! Goed om te weten:

Reageren Philip Vanstreels 4. Dit kan via het nummer 06. Combineer de route naar Engeland met de overtochten op de Ierse Zee.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0