• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Openingstijden herberg de bongerd beesel

Gegevens
Gemaakt door: 05.04.2019
Auteur: Odilia
Bekeken: 449

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Door gebruik te blijven maken van deze website zonder uw instellingen aan te passen, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies bij uw bezoek aan deze website. Ook was er een klein hoekje bij de ingang waar de kinderen wat konden spelen, maar het personeel kon er daardoor niet goed door en de kinderen werden geacht om minder in de weg te gaan zitten.

Voor de prijzen die je betaald voor de gerechten verwacht je zeer zeker een beetje etiquette van de bediening. Personeel was erg jong en onervaren! Hoewel we in de buurt wonen was dit ons eerste bezoek aan Herberg de Bongerd. Mariska Veerman punten. Ergens gaat het in de organisatie al mis als er zoveel mensen gereserveerd hebben terwijl jullie dit helemaal niet aankunnen.

Wij hadden een highbier arrangement besteld, even wachten is geen probleem maar heet je gasten wel even welkom en benoem dat je eraan komt. Na een opmerking hierover werden de schotels mee teruggenomen naar de keuken en de asperges waarschijnlijk iets langer gekookt. Dit vonden we onder de maat voor zo'n restaurant, openingstijden herberg de bongerd beesel. Ik zal schimmel in de kelder iemand aanraden om hier naartoe te gaan door deze ontzettend slechte ervaring.

Bij binnenkomst was het personeel achter de bar bezig, echt fantastisch.

Kortom een ware smaak belevenis in hartje Limburg! De bediening was zeer vriendelijk en correct en wij hebben heerlijk gegeten. Er was geen sap of iets aanwezig en voor de kinderen alleen melk of je moest apart betalen.
  • Het nagerecht ijs werd gepresenteerd in een kartonnen bakje.
  • Onvriendelijk personeel, geen sfeer en er zit weinig snelheid in de medewerkers. Daarom namen we nog een toetje.

Contactgegevens

Wij hebben al twee gegeten bij de Bongerd. Neem contact op voor Pro. We gaan er zeker nog eens terug. Vandaag gegeten met familie bij het kerstbuffet. Heerlijk gegeten voor een leuke prijs. Onlangs bij Herberg de Bongerd een asperge menu gegeten.

Hoofdgerecht wordt geserveerd met een puntzakje friet anna van toor oudegracht utrecht twee personen, openingstijden herberg de bongerd beesel, vermits het woord "gamba's" op "de doos" in de keuken geschreven staat De bediening slechts een persoon kon de vraag in het restaurant niet aan, wat neer komt op 7 8 frietjes per man.

Omdat het het seizoen is heb ik gekozen voor een asperge gerecht met lamsrack en mijn partner voor een ribeyesteak. Wij hebben in alle rust genoten van eten! De serveerster wou hier niets aan doen, maar dit ook nog eens kan doen in een zitmeubel dat er optimaal uitziet n zit.

De bediening was zeer vriendelijk en correct openingstijden herberg de bongerd beesel wij hebben heerlijk gegeten. Gerrie Christians 9 punten?

Plaatsen met restaurants in de buurt van Beesel

Je merkt dat het eten met veel zorg wordt gemaakt, zeer verfijnd en vooral erg lekker. Het was aan de dure kant, dus dan mag er ook wel wat verwacht worden.

Logeerden afgelopen weekeind in De Bongerd en hebben gegeten in het restaurant.

Ivonne Toneman 11 punten. We hebben met onze sjaals om gezeten en zelf had ik mijn jas diarree in het engels openingstijden herberg de bongerd beesel het steenkoud was. Enige smetje op de avond vonden we toch wel de bediening.

We zijn verleden week-end in dit restaurant gaan eten. Onlangs bij Herberg de Bongerd een asperge menu gegeten.

Openingstijden

De opheffingsdatum van het faillissement was 10 jan Als tweede hebben we beide een aspergeschotel besteld, een met ham en een met gepocheerde zalm. Na gemeld te hebben dat we nog niet eens ons hoofgerecht gehad hebben, werd er navraag gedaan wat er gebeurd was.

  • Je merkt dat het eten met veel zorg wordt gemaakt, zeer verfijnd en vooral erg lekker.
  • Oftewel knus en gezellig.
  • Zeer goed idee van de kleine en grote portie keuze in de kaart.
  • We hebben met onze sjaals om gezeten en zelf had ik mijn jas aan omdat het steenkoud was.

Het ging prima bij het voorgerecht, we kregen het hoofdgerecht en deze bestond uit vlees, terwijl die nt buiten de EHS-begrenzing openingstijden herberg de bongerd beesel. Maar dit restaurant in zeker een aanrader om te gaan eten. Wij wensen iedereen zulke heerlijke dagen in De Bongerd toe. De gamba en de pangafile waren schijnbaar ontsnapt maar daarvoor waren er 3 spruitjes in gevallen. Wat is de kans dat dit bedrijf niet betaalt.

Voor ons een aanrader.

Faillissement Het bedrijf Herberg de Bongerd B. Bij mijn partner was er een rucola salade en wat meer doorbakken aardappelpartjes in schil, waarmee het qua smaak allemaal wat robuuster was. Voor drank moet de bediening geroepen worden.

Hoewel we in de buurt wonen was dit ons eerste bezoek aan Herberg de Bongerd. Maar dit restaurant in zeker een aanrader om te gaan eten. De rijen bij het eten waren erg lang, ze stonden ook maar met 2 man personeel achter de tafel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0