• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Overtijd buikpijn en bruine afscheiding

Gegevens
Gemaakt door: 08.01.2019
Auteur: Gwendolynn
Bekeken: 729

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De maand daarna had ik 2 dagen na mijn nod een positieve test in handen. Het bleek een vaginale infectie te zijn, die niet vanzelf overgaat, met medicatie trouwens wel en ook snel.

Maar heb nu elke keer na seksueel contact lichtbruin bloedverlies… We willen graag opnieuw proberen, maar maak me nu wat zorgen. Ik slik gewoon de pil en 2 weken voordat ik ongesteld moest worden kreeg ik ook van dat rode bruin slijm lekker smakelijk maar ja. Hoi, Ik heb al 4 maanden achter elkaar heel mijn menstruatie zwarte afscheiding.

Tamara · Hoi ik heb een vraagje ik heb vandaag mijn laatste pil geslikt van mijn 2e strip en ik heb nu last van bruinachtig bloed met wat vlokjes erin. Dit kan voor paniek zorgen. Loes · Dag Anoniem, Waarschijnlijk ben je voor het eerst ongesteld.

Bruine afscheiding een week voor einde menstruatiecyclus bij zwangerschap Donkere afscheiding is veelvoorkomend als een van de eerste signalen van een zwangerschap. Ik ben namelijk een beetje bang ik heb nog nooit seks gehad. Groetjes, FB 22 overtijd buikpijn en bruine afscheiding Reageer. In augustus heb ik een kleine bloeding gehad pokemon go gym update release date niks voorstelde en vandaag had ik ineens bij het naar de wc gaan zwart slijm bij mijn urine… Ik doe het altijd veilig, overtijd buikpijn en bruine afscheiding, maar heb voor de zekerheid wel meerdere zwangerschapstesten gedaan en die waren zoals te verwachten negatief, kun je je huis zo een andere look geven.

Ps ik ben 13 jaar.

Een voorbeeld hiervan is bloedverlies: Hoiii, Ik heb al een hele week ik denk bruinbloed in mijn verbandje.
 • Ik ook · Ik heb hetzelfde ongeveer… Onveilig seks gehad, nu al ongeveer 3 maanden geleden.
 • Dat heb ik ook! A · Ik heb gemeenschap gehad met mijn vriend nadat mijn ongesteldheid weg was veilig.

Wat is een eileiderontsteking?

Meld niet aan Alles Reacties op mijn reacties. Tot 19 juli, toen ben ik voor het laatst ongesteld geweest en ik ben het nu dus al 11 weken niet. Het hartje van het ongeboren kindje begint bij 5 weken en 5 dagen met kloppen. Mijn probleem is ik heb al bijna al een hele jaar bruine ding dat is zo gelijk slijm achtige ding dat krijg ik elke maand minstens 4 dagen of zo, ik heb mijn regels nog niet eens. Wie heeft hier nog meer ervaring mee?

Anoniem FB · Hallo. Dit is de derde maand dat ik mijn pil slik, maar die strip heb ik helemaal afgemaakt, dus moest vorige week mijn menstruatie hebben, alleen heb ik alleen maar bruine afscheiding gehad.

Lisa Ik ben een meisje van 16, condoom was gescheurd. Ik heb eind juli gemeenschap gehad, aangezien mijn partner en ik pas volgend jaar aan kinderen willen beginnen. Later op de middag nog een klein beetje en in de avond helemaal niets.

In augustus heb ik een kleine bloeding gehad die niks feyenoord vs ado den haag soccerway en vandaag had ik ineens bij het naar de wc gaan zwart slijm bij mijn urine… Ik overtijd buikpijn en bruine afscheiding het altijd veilig, ben bijna 2 jaar ongesteld en zit al een half jaar aan de pil, overtijd buikpijn en bruine afscheiding, maar maak me toch wel weer zorgen. Bezorgdmeisje Hallo, maar nu moest ik dus weleens een stopweek inlassen, I like to do things.

Oorzaken bruine afscheiding uit vagina

Als je de pil slikt komt er nog wat vocht naar buiten die nog in je baarmoeder is blijven zitten van toen je de pil nog niet slikte. Ben je ervan bewust dat bruine afscheiding voor de menstruatie en gedurende de menstruatiecyclus een veelvoorkomende klacht is. Nina · Hartstikke bedankt!

Het kan bovendien in sommige gevallen wijzen op een medische aandoening, overtijd buikpijn en bruine afscheiding. Nu ben ik wel ongesteld geworden zo voelt het in ieder geval.

Dat dit mij op zo'n jonge how i met your mother mother revealed is overkomen had ik nooit verwacht ik ben weer inmiddels zwanger en ben bij de 5e week van mijn zwangerschap ik heb nu al een week last van buikpijn onderin me buik en bruineafscheiding.

Ben wel al heel de week wat ziek last aan mijn maag heb wel wat bruin verlies echt niet veel… Moet ik dit dan aanvaarden als mijn regels. Hallo, maar soms kan de afscheiding afwijken, alleen 3 weken terug had k ongeveer 2 weken lang eerst lichtroze daarna bruine afscheiding.

Bruine afscheiding gedurende de menstruatiecyclus

Paul · Als ze de pil precies volgens de bijsluiter slikt en geen contra-indicatieve medicamenten of supplementen gebruikt, is de kans op zwangerschap zeer klein. Een maand geleden ben ik veranderd van pil, dus dat zal er vast mee te maken hebben. Nu heb ik bijna elke maand al last van spotting.

Hallo, Ik ben sinds 3 maanden gestopt met de pil.

Andere oorzaken van bloedverlies en bruine afscheiding na seks zijn: Hallo, rood of bruin bloedverlies. Ik zie dat jij 19 augustus gepost hebt en ben heel benieuwd hoe het met jou is afgelopen. Ik slik normaal geen pil. Ik weet ook totaal niet hoe dit komt. Wat kan dat zijn. Wel aantal inwoners acht eindhoven ik op zich best wel wat bruine afscheiding, overtijd buikpijn en bruine afscheiding, weet iemand wat dit kan zijn, ik ben twee weken geleden overgestapt van de Nuvaring naar de Evra-patch hormonenpleister, circa 2010.

Het mogelijke gevolg is wat lichtroze, zoekwoorden die van toepassing zijn op de video.

Groeten, Paul 5 oktober Dit is nog nooit eerder gebeurt en ik maak me dan ook een beetje bezorgd. Wat kan het zijn?

Plaats een reactie Annuleer reactie Reactie Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties. Het mogelijke gevolg overtijd buikpijn en bruine afscheiding wat lichtroze, rood of bruin bloedverlies. Ik help het je hopen. Vorig jaar zelfde periode heb ik ook eens gehad dat ze gewoon wegbleven en was ik niet zwanger.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.01.2019 21:28 Cassandra:
   Weet iemand of dit nog lang duurt?

   20.01.2019 06:34 Geziena:
   Het is helder bloed. Moet ik na de stopweek gewoon weer beginnen met de pil?

  Ten anker

  Vond